Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.438 hozzászólás

semmivel.
ennyire vagy hitelesítve, el kell fogadni.

kösz Csoki. most sokat segítettél. :D ;)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
En speciel 3 teljes hetet kihagytam. Jo volt.
Most heti 5 orat megyek bringan (3 nap), a tobbi futas, meg kondi.

De azt szerintem jol erzed, hogy az amatoroknek nincs nagy pihire szukseguk, meg nagy alapozasra se mar novemberben.
Ugyanakkor azert remelem, nem teljesen hatastalan. ;)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
ncore.cc-n megvan az biztos. (de accountban nem tudok segiteni, ha nincs sajatod)

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Ez vicces, elõször úgy olvastam, hogy 6000 kili jött össze a héten. Nabassz! akkor sokat mentél, gondoltam. Aztán rájöttem, hogy nem :-)

Ha már a távról meg az edzésrõl van szó tisztelet a kivételnek de már jó páran elkezdték az alapozó edzéseket a következõ idényre. Ez meg azért érdekes, mert úgy gondolom erre nem igazán van szüksége most az amatõrök jó részének mert egyszerûen nem hagytak ki 1 hónapot mint a protour menõk. 1 hónap teljes pihi után tényleg kell az alapozás de én spec telente csak kevesebben megyek (a nyári mondjuk heti 9 óra helyett kb. heti 4-et) de nem hagyok ki teljesen ennyi idõt.
Jól gondolom, hogy akkor minek ezt az alapozást már most erõltetni?
ráérek erre januártól, addig meg csak gurulgatok ahogy tetszik meg csinálok mást . És bevallom én azt sem érzem, hogy kellene az 1 hónap feltöltõdés a szervezetemnek így õsszel-télen mert sosem mentem annyit, hogy ez kelljen.

a múlt héten összejött a 6000. kili ebben az évben. elég gáz. vajon mivel tudnám rávenni magam,hogy többet tekerjek?

mateetam

mateetam

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Eddíg a DM-es izo ital port használtam, mert nagyon jó áron volt 1500 körül és volt benne többféle vitamin is, az alap dolgok mellett. Ami modjuk az Isostar ban nincs. C vitamin se..
Viszont eltûnt a bolt polcairól ez a termék, szóval újat kell keresnem.
Hol kapható még ilyen izo por? Melyik lehet még legalább ennyire jó vagy jobb? A tapasztalatok haszosak lennének!
Köszi

tszilard

tszilard

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

Direkt akarod francia nyelven nezni? Nekem csak magyarul van meg, magyar torrent siteokon elerheto szerintem.

Dehogyis akarom francia nyelven, csak sajnos magyar nyelven nem találtam sehol sem. Ha esetleg tudnál valami linket küldeni ahol elérhetõ, nagyon megköszönném.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Direkt akarod francia nyelven nezni? Nekem csak magyarul van meg, magyar torrent siteokon elerheto szerintem.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
PBG,
Na ja, csak neked mar megvannak az alapok. :)
Nekem is csak 8000km jott ossze a szezonban, es ennel tobbet nemigen fogok tudni edzeni ezutan sem.

tszilard

tszilard

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Sziasztok!

Lehet, hogy nem a megfelelõ topicba írom, de nem találtam mást:

Sikerült megszereznem a Pedálkirály címû filmet. A film francia nyelvû, nincs esetleg valakinek magyar felirat hozzá? (700 MB a mérete a filmnek)

Köszönöm elõre is.

steveadorjan

steveadorjan

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
Bocs, hogy ide is beirom, de bizom benne, hogy valaki tudna segiteni:

Egy Speci orszagutin terveznem a 3x9-es valtasrendszert 3x10-esre cserelni. A hatso 105-os valto (5600-as) elvileg mukodni fog a tizes sorral es valtokarral, a valtokarokat es az elso valtot termeszetesen cserelem. A kerdesem az lenne, hogy a hajtokart is cserelni kell-e, vagy az mukodni fog a vekonyabb tizes lanccal is? Egy Sugino Comp 50/39/30-as tripla (gyarilag ez volt szerelve). Nem egy csucs darab de teljesen jol mukodott eddig es most nem szeretnek kulon kolteni egy uj hajtokarra ha nem muszaj. Tudom, hogy nem illendo triplaval tekerni orszaguton, de amator turazasra hasznalom, eleg sok hegymenettel es porgetosen, szoval a csere otlete tenyleg nem merult fel egyelore (meg nehany ezer km-t biztosan kibirna)

Koszi elore is a segitseget

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

a múlt héten összejött a 6000. kili ebben az évben. elég gáz. vajon mivel tudnám rávenni magam,hogy többet tekerjek?

semmivel.
ennyire vagy hitelesítve, el kell fogadni.
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Ha Bp-n jársz, Flóriános edzés vasárnaponként, egyébként meg egy jó edzõ és edzésterv a megoldás. De egyébként még mindig nem a távolságon van a lényeg, hanem amit az edzésen csinálsz (résztávok). Most én sem edzek annyira sokat (heti 12-17 óra), de szó szerint tele van résztávval.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
Semmivel. Menni kell és kész. :)

Nekem se lett sokkal több az idén. :( Bár ebben benne volt majd 2 hónap kihagyás is pont a nyár elején.

Egyébként egy jó társaság kell hozzá és az viszi az embert. Meg hosszabb távokat célszerû tekerni - Jövõre egy haverom készül az Ironmanre, így ezt tervezzük, hogy 2 hetente letekerjük a 180 km-t, ezzel remélem, gyûlik majd a km. :)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Élményeim: pelikanjanos

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.438 hozzászólás

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

jja, bár lehet hogy félreérthetõ voltam, szóval nem mûködik :D

..valaki megfenyeget, vagy elveszi a tízóraid ha nem Sigma-t veszel?:D Ennyi kudarc után csodálom a lojalitásod a márkához.

Ridley Noah Fast 

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
jja, bár lehet hogy félreérthetõ voltam, szóval nem mûködik :D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Szerintem te erted felre. ;) A "vilagitani nem tud", az nalam legalabbis azt jelenti, hogy nem mukodik, semmi fenyt nem ad.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.693 hozzászólás
A lámpa ügyében Te értettél valamit félre ! Az a lámpa arra van, hogy téged lássanak a közlekedésben, nem arra, hogy te jól lássál vele a sötétben. Amúgy, ha ma vetted, még visszaviheted és kicserélheted egy másik lámpára. Biztosan meg tudtok egyezni.
Marci

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
hihetetlen miket szívok a Sigma-val :-((( volt már 2 fos pulzusmérõm, egy összevissza mérõ vezeték nélküli km órám és ma vettem egy quadro elsõ jelzõlámpát, ami körülbelül levélnehezéknek jó, mert világítani nem tud :-( fákin hell