Ez egy peccswörk. Valóban 126 mm-es az agy, régi 105-ös, ilyen ni: Vintage Shimano 105 Rear Hub 7 Speed FH 1051 New Via 126mm | eBay
szóval hetes rámenne. a váltó 600-as, ami 7-8-as sorokat kezel. És csak annyit szerettem volna, hogy hátra egy 7-es sort teszek, csak ilyen fogaskoszorút ma már nem lehet kapni, ami jó lenne ehhez. : ) javasolták, hogy vegyek valami fogaskoszorút, és a legkisebb fogaskereket cseréljem ki benne a jelenlegire, mert itt az a kis külsõ tartja-fogja az egész sort, s akkor "papíron" mûködhet" a dolog. papíron.
de szkeptikus vagyok. Meg a félmegoldásokat sem szeretem, aztán, akkor minek?
így lenne ötösöm a lottón. teljesen biztos voltam benne,hogy ilyen agy van a kerekedben. erre UG sor megy fel. elvileg a HG soroknak is fel kell mennie rá. jobban mondva a legkisebb fogaskeréknek maradnia kell,ahogy írod is. ez a "záróanya". a shimano rsx-nek van egyedül 7-es fékváltókarja. nem egy komoly minõség,és aránylag drága is a használt piacon,mert csak ez tudja a 7-es sorokat normálisan kezelni. ez az a kar: VeloBase.com - Component: Shimano ST-A410, RSX

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére