Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34368 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Dura ace 7703 octalinkes hajtókar használható szerintetek két lánckerékkel is (rövid tengellyel), vagy csak hárommal, hosszabb tengellyel?
Olcsón tudnék venni egyet lánckerekek nélkül.
köszi.

Szerintem mûködni fog, maximum 1mm-rel lesz beljebb a láncvonal, mint a 7700-en. Legrosszabb esetben le kell vágni a kistányér csavarjait.

A sebesség mindent megold.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Dura ace 7703 octalinkes hajtókar használható szerintetek két lánckerékkel is (rövid tengellyel), vagy csak hárommal, hosszabb tengellyel?
köszi.

Nekem 7700 van, az mûködik két tányérral és rövid tengellyel.

Stevie1968

Stevie1968

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
köszi.

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás

coffein,
most latom nem valaszoltam az utolso kerdesedre: Napi 2, heti 10 ora atlagban, legalabbis amikor jo ido volt.

Köszönöm. Nekem is hasonló. évi teljes átlagban 9ó 15 perc, kerékpározható idõben, ez évet alapul véve, március 1-tõl ez idáig 10 óra. Itt síkon lehetne ez több is.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Rendel mostansag valaki Wiggle-rol, vagy barmilyen olyan helyrol, ahol tartanak Assost? (csak 1 tegely krem kellene viszonylag hamar)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
coffein,
most latom nem valaszoltam az utolso kerdesedre: Napi 2, heti 10 ora atlagban, legalabbis amikor jo ido volt.

belbo

belbo

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Vejnecske,
Igen. Elég sok dolgot tud beszerezni, nagyon korrekt áron. Én tõle vettem a Campa Zonda kerekeim és a Centaur szettem is.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
nos, elértem telón azt, aki az avanti szettet kerekekkel (nomeg a gyöngyszemmózervázat) hirdeti. Készséges-korrekt, így legalább van még egy hely, ahonnan megbízható minõségben és választékban tudok használt alkatrészeket beszerezni korrekt árakon. : o)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.467 hozzászólás

a két fvkar lényegesen különbözõ. a kormánnyal együtt hirdetett régebbi széria lehet, a leváltó kar elöl van, ránézésre olyan mintha egybe lenne építve a felváltó karral, míg a másikon ott van, ahol lennie kell, ugyanott mint a 9-10-es rendszerekben

campagnolo avanti a megfejtés. 96 elõtti.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
a két fvkar lényegesen különbözõ. a kormánnyal együtt hirdetett régebbi széria lehet, a leváltó kar elöl van, ránézésre olyan mintha egybe lenne építve a felváltó karral, míg a másikon ott van, ahol lennie kell, ugyanott mint a 9-10-es rendszerekben

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
uhh mea culpa, nagyon benéztem... campagnolo 8as fékváltókar kormánnyal stucnival egyben 14000 ft. « váltó / fék « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása õreá gondoltam... bocsánat, ez nagy fürdés, csak ez volt a "frissb"

belbo

belbo

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Vejnecske,
Ha jól látom, akkor nem ugyanaz a két hirdetés. Aki a kereket (is) árulja, korrekt, vettem már tõle komplett szettet és kereket is.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
A campás hirdetést én is néztem, csörgedeztem is ma sokszor, de nem vett telefont föl sajnos :) De hasonlókat akartam érdeklõdni róla, bár ennyi átalakítással már elég borsos lenne, fõleg így, hogy számomra még a pozicionált váltás is egy megváltás a fricskáshoz képest jelenleg. :)

A kerekekért sorral együtt meg kicsit keveslem a pénzt, vagy ne legyek ennyire gyanakvó? :-\

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
nem akarlak lebeszélni, csupán megemlítem, hogy nekem volt ilyen fékváltókarom, és gyûlöltem. nem elég, hogy silány a mûködése, de borzasztó kényelmetlen is volt számomra. mivel az elsõ fékváltókarom volt, nem tudtam mihez viszonyítani, de egy megváltás volt utána a 10es shimano. nyilván nem egy kategória, nem kéne összehasonlítani, de a 9-es tiagra is agyonvágja szerintem ezt a mirage-t. ha agyonvernének se mennék többet ezzel a karral. persze ez egy szubjektív vélemény, ezt kéretik figyelembe venni:)

kollegák :-)

van ez a remek fékváltókar darab itt CAMPAGNOLO MIRAGE 8/2 sebességes fékváltókar « váltó / fék « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

a nagy kérdés, hogy szerintetek megéri e elkövetni a gyalázatot, hogy ezt a 8-as fvkart összehangolni egy szintén 8-as Shi rendszerrel? tudom, elvileg nem lesz jó, de láttam már mûködõ turmixokat. elég-e ha a Shi hátsóagyon lévõ sort lecserélem egy Miche-re, amivel a távtartók elosztása megoldja a problémát?

koszi
v

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.467 hozzászólás

ha a váltó is campa akkor jó(tudtommal)

+1 kell hozzá lehetõleg 8-as campa hátsó váltó is.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.467 hozzászólás

Köszi. Ha jól értem, akkor a Campának csak frikciós alsócsöves váltója van?

van neki "kattogós" is,csak éppen 8-as. meg van még neki a syncro váltókarja,de az már más történet. az tudott kevesebb fokozatot is.

itt egy kicsit jobban leírja a szerzõ: http://bikemag.hu/te...si-sajatossagok

tszilard

tszilard

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

frikcióssal (fokozatmentessel) bármilyen váltót tudsz mûködtetni. ha kellenek a fokozatok,akkor csak a shimano jöhet számításba alsócsövesnél,és 9-10 sebinél. kormányvégbe való váltókarral lehet campa is,meg sram is 10es.

Köszi. Ha jól értem, akkor a Campának csak frikciós alsócsöves váltója van?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
ha a váltó is campa akkor jó(tudtommal)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
kollegák :-)

van ez a remek fékváltókar darab itt CAMPAGNOLO MIRAGE 8/2 sebességes fékváltókar « váltó / fék « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

a nagy kérdés, hogy szerintetek megéri e elkövetni a gyalázatot, hogy ezt a 8-as fvkart összehangolni egy szintén 8-as Shi rendszerrel? tudom, elvileg nem lesz jó, de láttam már mûködõ turmixokat. elég-e ha a Shi hátsóagyon lévõ sort lecserélem egy Miche-re, amivel a távtartók elosztása megoldja a problémát?

koszi
v

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ausztrália keleti-part.

A sebesség mindent megold.