Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.438 hozzászólás

Szeretném kérdezni, hogy alsócsöves váltókarral lehet-e 9-10 sebességes váltót mûködtetni?

frikcióssal (fokozatmentessel) bármilyen váltót tudsz mûködtetni. ha kellenek a fokozatok,akkor csak a shimano jöhet számításba alsócsövesnél,és 9-10 sebinél. kormányvégbe való váltókarral lehet campa is,meg sram is 10es.

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.576 hozzászólás

Sziasztok!

Az idei 10.000 km bicaj és az utóbbi idõben elkezdett rendszeres futás kicsit kikészítette a térdemet. Milyen porcerõsítõt javasolnátok? Neten keresgéltem, kismilló típust találtam de gondolom van itt olyan ember aki kitapasztalta már melyik az igazán jó közülük.

Szia!

Nem a legolcsóbb (sõt) de nekem ez nagyon bevált: Arthoro Kagyl koncentrtum Vitaminokkal kapszula Hbner 180db
180 kapszula van egy dobozban, napi 3 tablettát javasolnak. Én annyit soha nem szedtem, napi 1-et kapkodok be, úgy már viszont nem is olyan drága :D
Régebben hosszútáv futottam, elég ramaty állapotban vannak a lábaim így 32 éves koromra. Sok porcerõsítõt kipróbáltam (elõtte a Béres Porcerõt használtam huzamosabb ideig) számomra ez a legjobb jelen pillanatban (több éve használom). Anno hasonló cipõben járó, jelenleg is aktív ironman-es kollégák javasolták.
Ha a kagylók és halak nem jönnek be, akkor viszont felejtsd el!

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás

Azert jo lenne, ha tudnek en is olyan kort menni, ahol sok a sik. Hat ilyen nem nagyon van errefele, 400m szint alatt ritkan vagyok egy nap.
Az idealis az lenne, ha mondjuk egyik iranyban hegyek lennenek, a masik iranyban dombok, a harmadik iranyba meg sik. A negyedik iranyba meg egy nagyvaros, kozel. :)

az ötödik irányban meg egy tengerpart :D szerintem mindenki errõl álmodik :)

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás

coffein, szep szamok! De azert szintben akkor azert nem nyomtal le, ugye? ;) Nekem 90 000m szint lett a 8000km alatt.

Az még érdekel, hogy mennyi idõt jelentett ez napi, vagy heti szinten?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Azert jo lenne, ha tudnek en is olyan kort menni, ahol sok a sik. Hat ilyen nem nagyon van errefele, 400m szint alatt ritkan vagyok egy nap.
Az idealis az lenne, ha mondjuk egyik iranyban hegyek lennenek, a masik iranyban dombok, a harmadik iranyba meg sik. A negyedik iranyba meg egy nagyvaros, kozel. :)

tszilard

tszilard

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Szeretném kérdezni, hogy alsócsöves váltókarral lehet-e 9-10 sebességes váltót mûködtetni?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.438 hozzászólás
mondjuk,ha így nézzük,akkor nekem nem olyan rossz ez a 6000 kili. én akármerre megy itthon,szinte biztos,hogy emelkedik az út. én nem tudom mennyi szintet megyek,de gondolom a sok kicsi sokra megy elv itt is mûködik. nekem meg jó volna némi sík út. van ilyen,csak a fakabátok miatt nem szívesen megyek arra.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Bakker hány Mátra kör van ebben a 90ezer mben :) ?
11:38:11 IM 2012

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás

coffein, szep szamok! De azert szintben akkor azert nem nyomtal le, ugye? ;) Nekem 90 000m szint lett a 8000km alatt.

Gratulálok!
Nekem szintben kb 2 000 m van. Ez csupán arra volt jó, hogy megérezzem az ízét. Nagyon jó, sokkal fárasztóbb, ua.kor sokkal színesebb, nem egyhangú, és sokkal hatásosabb edzésmunkát jelent.
Szívesen cserélném veled a teljesítetteket!

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás

Sziasztok!

Az idei 10.000 km bicaj és az utóbbi idõben elkezdett rendszeres futás kicsit kikészítette a térdemet. Milyen porcerõsítõt javasolnátok? Neten keresgéltem, kismilló típust találtam de gondolom van itt olyan ember aki kitapasztalta már melyik az igazán jó közülük.

Prémium Kollagén, szépség - Jó Közérzet Központ

::tesztoszteron - Tesztoszteron eMagazin / Kollagén: csak egy inkomplett protein vagy hatásos étrendkiegészítõ?

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
fészbukon van kiirva mindig a pontos menet,eddig 9-töl volt de hétvégén áttették 10-re. igen ez az egyik változat a másik pécel-isaszeg-dány-tápiószecsö-tápióbicske-pánd-káva-gomba-monor-gyömrö-maglód-/31es/pécel. ja és vasárnaponként de néha hétköznap is megy 1-2 ember.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
A péceli kör engem is érdekelne, mikortól? Honnan? Merre? (gondolom klasszikus Isaszeg - Dány - Vácszentlászló - Valkó - Gödöllõ - Isaszeg és vissza)

Én nemrég letöltöttem stravat...elég inspiráló annak ellenére,hogy nem rugok labdába.Nem tudom hol laksz de vasárnaponként pécelröl szokott lenni menet 10-20-30 fövel.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Én Proenzit szedek nálam nincs gond vele.
11:38:11 IM 2012

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Sziasztok!

Nekem a Proenzitõl görcsösödtek az izmaim, konkrétan a lapockám környékén, nem tudtam jobbra hátranézni, abbahagytam elmúlt, újra szedtem megint nem tudtam hátra nézni, váltottam Béres porcerõre, az nálam mûkszik.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
Szerintem egy kaptafára készülnek...2 félét probáltam de nem éreztem semmit(persze ez nem jelent semmit:) viszont az infra lámpa bejött.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
Én nemrég letöltöttem stravat...elég inspiráló annak ellenére,hogy nem rugok labdába.Nem tudom hol laksz de vasárnaponként pécelröl szokott lenni menet 10-20-30 fövel.

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Sziasztok!

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Nekem 13000 km jött eddig össze.Itt az alföldön 30, 4 km/h átlaggal.
Néha úgy ézem , hogy kellett volna egy kis pihenõ, amikor más mozgásformát választok.
Tavaly 2 biciklizés után 1 úszás volt. Idén szinte semmi úszás. Majd most a nagyon hideg beáltával, úszás , kocogás.

Ebbõl az egyedül biciklizés legalább 70 %. Minnél többen vagyunk, lennénk annál jobb, és eredményesebb.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.438 hozzászólás
miután én nem versenyzek már,így nem hiszem,hogy kéne edzõ. egyszerûen csak többet szeretnék menni. én végig tekerem az évet,és nem tartok külön "pihenõt". már csak azért sem,mert van olyan,hogy 5 napot is el tudok menni egy héten,és van olyan,hogy csak egyszer. inkább lehet,hogy ez a gond. amikor még mentem 20000 kilit egy évben,akkor én is pihentem novemberben 3 hetet,de az másik már sztori. na mindegy. még az év végéig biztos megyek néhány km-t.