...várom az érvelésed!"Nem tudom mennyit és hogy tekersz, szerintem bármelyik kerüljön alád, egyik sem fog csalódást okozni."
Ezzel az állításoddal nem értek egyet.

...várom az érvelésed!"Nem tudom mennyit és hogy tekersz, szerintem bármelyik kerüljön alád, egyik sem fog csalódást okozni."
Ezzel az állításoddal nem értek egyet.
Ridley Noah Fast
Nem tudom mennyit és hogy tekersz, szerintem bármelyik kerüljön alád, egyik sem fog csalódást okozni.
Egy dolgot felejtettél leírni, mennyit szánsz rá? Igazán ez az a faktor ami a legjobban befolyásolja a gép megépítését. Majd gondolkodj el azon, mennyit és hol akarsz tekerni vele, és nem utolsó sorban milyenek a vizuális igényeid. Zeezoltano fórumtársam idézném: mennyi benned a májerfaktor?Hát nagyjából ezek azok az összetevõk amik meghatározzák születendõ bájkod megérkezését. Ha ezeket megfogalmazod, a "Többiek" is fognak segíteni.
ez a fékváltókar sok mindenre megoldás lehet: morphos emlékeztem,hogy ezt gyártották a 90-es években,de azt nem tudtam,hogy még most is.
szerintem retro bringákat lehetne vele a legjobban tuningolni.
Nem tudom mennyit és hogy tekersz, szerintem bármelyik kerüljön alád, egyik sem fog csalódást okozni.Sziasztok!
Kerékszett vásárlása elõtt állok és hezitálok, hogy melyiket válasszam meg az alábbiak közül:
Szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni?
Egy dolgot felejtettél leírni, mennyit szánsz rá? Igazán ez az a faktor ami a legjobban befolyásolja a gép megépítését. Majd gondolkodj el azon, mennyit és hol akarsz tekerni vele, és nem utolsó sorban milyenek a vizuális igényeid. Zeezoltano fórumtársam idézném: mennyi benned a májerfaktor?Sziasztok!
Nagyon kezdõ vagyok országúti téren, de belecsapok egy új projektbe és szeretnék egyet összerakni. A váz már megvan, 52es, és a külsõ (deestone 28-622) és belsõ(continental) gumik is. Segítséget szeretnék kérni, hogy hogy kezdjem mint kezdjem, milyen dolgokat kell beszereznem. Lényegében minden infót nagyon szívesen várok, hogy tanulhassak. pl: milyen stucnit vegyek, agyat, kormány, felni, fék. Köszönöm elõre a válaszokat!!!
Evelin
Ridley Noah Fast
Sziasztok!
Kerékszett vásárlása elõtt állok és hezitálok, hogy melyiket válasszam meg az alábbiak közül:
Bike24 - Mavic Cosmic Elite Wheelset Clincher - black/silver
Bike24 - Easton EA50 Aero Wheelset Clincher
Bike24 - Fulcrum Racing 3 Wheelset Clincher 2013 - silver/black
Bike24 - Mavic Ksyrium Equipe Wheelset Clincher - white
Bike24 - Shimano Ultegra WH-6700G Wheelset grey
Bike24 - SRAM S27 AL Comp Wheel Set
Sziasztok!
Bike24 - Mavic Cosmic Elite Wheelset Clincher - black/silver
Bike24 - Easton EA50 Aero Wheelset Clincher
Bike24 - Fulcrum Racing 3 Wheelset Clincher 2013 - silver/black
Bike24 - Mavic Ksyrium Equipe Wheelset Clincher - white
Bike24 - Shimano Ultegra WH-6700G Wheelset grey
Bike24 - SRAM S27 AL Comp Wheel Set