Nos, gondolkodom én is persze, hogy a uniglide rendszerû hátsó agy nem sokáig vihetõ-fejleszthetõ dolog, tulajdonképpeni cul de sac evolúció szempontjából. Így nézegettem a kerék dolgot, a sajátom meg retró kategóriában mindig kelendõ.

Mivel az UG rendszer miatt "csere fullra" lesz a dolog vége, így akár Campa is szóba jöhet, abból van itt egy pár egész jónak tûnõ:
Campagnolo Vento és egyéb kerekek « kerék « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózásaAzonban, van itt egy Shima, ami kb. 3000 km-t futott, ami nem sok, még ha valaki mondjuk csak munkába járásra használja a kerót és boltba, akkor is pár hónap alatt belemegy.
AMBROSIO EXCELLIGHT/DURA ACE/DT!!! « kerék « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózásaÉs természetesen "aki vesz, az ad is" címen:
Mavic Open Sport - Shimano 105 5700 kerékszett « kerék « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása Valamint azon a gyönyörû külföldi oldalon szemezgettem az RS20-as simával. Meg az RS30-al, csak ott "delivery unknown..."
Bike24 - Shimano WH-RS30 Wheelset blackBike24 - Shimano WH-RS20 Wheelsetcsak ahogy néztem, itthon ezek borsosabb áron futnak ám.
Nem tûnik rossznak a "review"-k alapján egyik sem. Súlyra nem tudom mondjuk, hogy az aprókban hirdetett szettek hogy állnak a gyári szettekhez képest. Meg sokszor hallani, hogy gyárit azért éri meg venni, mert jobb minõségben-stabilabban van fûzve? :-| vagy sem?
>továbbra is kezdõ vagyok, továbbra is éltetõ nektárként szívom a szavait minden tapasztaltabb arcnak,és továbbra is várok minden negatív kritikát, amennyiben irritáló-idegesítõ-tenyérbemászó lenne a stílusom. EL kell küldeni a halálba és akkor kussba maradok, de ha nem szólnak le, hajlamos vagyok sajnos ilyen hülyén viselkedni<
edit: még találtam egy igazi "kérdést" is felniügyben

)
http://www.justridin...xcellight-rims/