Gondolom zsírozva van. Az meg megdermed. Lehet a sram olajozva van, vagy kevesebb zsír van benne, és csak ott ahol tényleg lennie kell.
Avagy a Sram még nem húsz éves, nem volt ideje a zsírnak elöregednie ellentétben a 600-as tricolorral.
Gondolom zsírozva van. Az meg megdermed. Lehet a sram olajozva van, vagy kevesebb zsír van benne, és csak ott ahol tényleg lennie kell.
Már annyit belenyomtam,hogy a karokon csepegett ki folyadék formában, amit egy tálban felfogtam és a láncra "öntöttem" és még mindig olyan. Lehet szét kéne szedni, csak az összerakásban nem vagyok biztos, hogy ugyanazt kapom
Nektek elõfordul hogy nagy hidegben befagy a fékváltókar? A Sram Redem nem fagy be, de a Shimano 600as tricolor igen. Tavasszal minden ok, pöccre mûködik, de ilyenkor 20szor kell kb megnyomni a gombot hogy váltson. Valami orvosság ellene? Lehet az évek során felhalmozódott trutyi eltömített valamit ami aha nyár van kiolvad a kenésben, ilyenkor télen meg befagy.
Nektek elõfordul hogy nagy hidegben befagy a fékváltókar? A Sram Redem nem fagy be, de a Shimano 600as tricolor igen. Tavasszal minden ok, pöccre mûködik, de ilyenkor 20szor kell kb megnyomni a gombot hogy váltson. Valami orvosság ellene? Lehet az évek során felhalmozódott trutyi eltömített valamit ami aha nyár van kiolvad a kenésben, ilyenkor télen meg befagy.
amióta Lance fatert elkezdték csúfolni a régi játszótársak, mintha két kézzel szórnák a trek bringákat az apróban :-)
amióta Lance fatert elkezdték csúfolni a régi játszótársak, mintha két kézzel szórnák a trek bringákat az apróban :-)
A hölgyrõl is rakhatott volna fel képet.
nagyon fontos infót találtam ebben a hirdetésben: Trek Madonne 5.2 Karbon,Dura-ace « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása "nagyon szép hölgy használótól" ha nem jön össze a biznisz,attól még egy randi befigyelhet. :cool2:
A sebesség mindent megold.
Sziasztok!
Remélem nem rossz témába írok, de egy kis infóra lenne szükségem egy bringával kapcsolatban.
Találtam egy régi outit és arról mondhatna valaki több információt.
Antonio Taverna Vetta , Oria Special TT 0.9-es csövekbõl.
600 tricolor hátsó váltó, campa elsõ, campa fékek, 600 Biopace hajtás, Wolber TX Profil kerekek Mavic agyakon.
Ehhez még jön egy scott triatlonkormány, campa fékkarokkal.
A gép állítólag teljesen gyári, így vette a tulaj. Állapota nem a legjobb, sajnos a krómozás rozsdafoltos, de lepucolható.
Azt tudom, hogy Antonio Taverna nagy név a vázépítésben de, hogy ez a gép mennyit ér, fogalmam sincsen.
Ha valakinek valamilyen infója van kérem ossza meg! Képeket csináltam róla, ha kell felteszem. Köszönöm elõre is!
és mennyire tartósak lehetnek....
hmm, nem tudtam, hogy alu vázban is lementek egy kiló környékére FRM Scandium váz+ kerékszett « váz « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
hmm, nem tudtam, hogy alu vázban is lementek egy kiló környékére FRM Scandium váz+ kerékszett « váz « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása