Jelentkezz be Regisztrálj

Országútikról mindent
Írta 2013. január 31. - 16:08

Shimano/ Colombus 56 cm-es egyéb vázas használt országúti kerékpár eladó | Expressz.hu
jól látom hogy pálcás sárvédõt nem lehet rá rakni?
Írta 2013. január 31. - 15:55

Írta 2013. január 31. - 14:35

Írta 2013. január 31. - 14:11

Sziasztok !
Képzeljétek el mikor a mavic ksyrium kerékszettem volt és kellett bele egy lapított küllõ ,szinte senki nem tudott szerezni, próbálkozások voltak de eredménytelenül,õ volt az egyedüli aki egy bringatúra alkalmából megismerve, új küllõt küldött nekem ,nem akartam elhinni hogy beszerzi ,és egy db küllõ végett is fog majd nekem intézkedni .Kaposvári a srác ,Tuttibringa az üzlet neve ,tök jó akciók vannak nála ,most rendeltem nála egy Fulcrum Racing Qattro kerékszettet .Ajánlom
Tegnap emlegettem õket, Orbea Aqua, Centaur E-H váltó, Veloce fék és fékváltókar, scirocco kerékszettel, hajtogatós conti ultrasport gumikkal valami 260 ezeré'.. Sok brinyót ennyiért sorával szerelten lehet megvenni, szóval, aki gondolja, most nagyon jó Orbeákat tud tõlük szervezni.. Szerintem. Méltányosan.
Az E-mailre is részletesen válaszoltak, az orbeákat õk legózzák össze az üzletben levõ alkatrészekbõl, így vásárlás elõtt alakítgathatod saját szájízed szerint a dolgokat. : )
Írta 2013. január 31. - 14:02

Képzeljétek el mikor a mavic ksyrium kerékszettem volt és kellett bele egy lapított küllõ ,szinte senki nem tudott szerezni, próbálkozások voltak de eredménytelenül,õ volt az egyedüli aki egy bringatúra alkalmából megismerve, új küllõt küldött nekem ,nem akartam elhinni hogy beszerzi ,és egy db küllõ végett is fog majd nekem intézkedni .Kaposvári a srác ,Tuttibringa az üzlet neve ,tök jó akciók vannak nála ,most rendeltem nála egy Fulcrum Racing Qattro kerékszettet .Ajánlom
Írta 2013. január 31. - 13:15

A lemezpapucsos szörnyetegektõl most tekintsünk el. A raleigh bingák meg egyszerûen túl vannak árazva. Az emberek meglátják a fejcsövön az emblémát és megõrülnek.
A reynolds 501 az, amenyirre emlékszem sima 25crmo4 ötvözet, tehát épp a szénacél fölött van eggyel. Ha számít a csõszett, akkor ezt nem venném meg, kizárólag 531-es vázat vennék, ha reynoldsról van szó.
Írta 2013. január 31. - 12:33

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
vannak képeim a hajtókarról, fékekrõl, kormánycsapágyról, gumikról, mindenrõl... igazán patentszem kis bringa.

Írta 2013. január 30. - 20:38

sziasztok!
Errõl a két biciklirõl mit gondoltok?
KTM Formula országúti eladó | Kerékpárpiac - Használt és új kerékpárok
Raleigh Aerospace országúti eladó | Kerékpárpiac - Használt és új kerékpárok
Az a KTM nagyon alapfokú. Lemez híd, nincs váltópapucs, meg az a nyeregcsõbilincs... Csoda, hogy nem acél a felnije és ékes a hajtómûve. A vázanyagra ezek után már nem vagyok kiváncsi...
A Raleigh már egy fokkal jobb, de az is csak hi-ten szénacél csöves. (Aerospace, muhaha. Ha ilyenbõl lennének alkatrészek repülõgépen, nem bírna felemelkedni...)
Akkor már inkább ez a Raleigh (ha méretben jó), ez legalább Reynolds:
Raleigh 57cm « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Valamicskét ebbõl is biztos le lehetne alkudni. (Nem én árulom, csak ez volt az elsõ lehetséges alternativa amibe belebotlottam az általad vélhetõleg megcélzott kategóriában.)
Írta 2013. január 30. - 19:30

Kénytelen leszek utánanézni Yasec mester elérhetõségeinek, mert még mindig nem tudtam 100% tökéletesre belõni a váltást, bár nagyon kényelmes mutató és hüvelykujjal játszadozva navigálni a forgalomban : o)
Új Orbea Aqua Campy « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Írta 2013. január 30. - 18:47

Errõl a két biciklirõl mit gondoltok?
KTM Formula országúti eladó | Kerékpárpiac - Használt és új kerékpárok
Raleigh Aerospace országúti eladó | Kerékpárpiac - Használt és új kerékpárok
Írta 2013. január 29. - 15:56

ULTEGRA-TIAGRA « váltó / fék « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása szerzel egy tripla hajtókart meg olyan fékváltókarokat, amik 3*8-as sh rendszert visznek (pölö, bármelyik 10-es campy...) osztán kész az olcsó outi, olyan felszereltséggel, amiért a boltban .... többet kéne fizetni..
Ha valaki esetleg építget..
itt van hozzá az alap Eladó alkatrésznek « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

Írta 2013. január 29. - 12:44

Ha valaki esetleg építget..
Írta 2013. január 28. - 00:19

itt pedig egy 2003-as bringa (Ullrich) egy összeberhált fvkarral http://sphotos-a.ak....44_473307_n.jpg
Írta 2013. január 27. - 23:21

104-tõl minden páros számú szemmel kinál láncot a shimano - ez a gyártók miatt van, akiknek fontos, hogy pontosan megfelelõ legyen a kerékpárra feltett lánc hossza, ne kelljen a szerelõsoron még annak a hosszával is bajlódni.
a 116-os általában az aftermarket kiszerelés, ahol 114-eset látsz, ott az valószinüleg OEM (zacskós)
Írta 2013. január 27. - 21:06

Írta 2013. január 27. - 16:46

Írta 2013. január 27. - 14:38

Vianelli 2x9 (campa daytona (chorus) « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása hm, ez egész jó. bár ilyet használtak kb 10 éve az ftc-ben, szóval nem kizárt hogy azért kapott rendesen
Írta 2013. január 27. - 10:50

Írta 2013. január 26. - 17:49

Valakinek tippje, hogy miért kínál a shimano a jobb láncaiból 114 és 116 szemest egyszerre?
egyébként ugyanannyiba kerül mindkettõ, nem lenne egyszerûbb csak 116-ost adni?
104-tõl minden páros számú szemmel kinál láncot a shimano - ez a gyártók miatt van, akiknek fontos, hogy pontosan megfelelõ legyen a kerékpárra feltett lánc hossza, ne kelljen a szerelõsoron még annak a hosszával is bajlódni.
a 116-os általában az aftermarket kiszerelés, ahol 114-eset látsz, ott az valószinüleg OEM (zacskós)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2013. január 26. - 11:03

nem tudom, de gyönyörû, az szent.
Bikeexpress.hu
a csepel nekem drága... a "zemberek" 99%-a, aki négy csillagos csepel torpedót vett, akkor vette, mikor féláras leárazás volt. Szerintem 199-ért vagy 160ért drága.
Én ezeket a Willier akciókat néztem a bikeexpressen. A montegrappa meg azzal a 11-28-as koszorúval olyan igazi mindenes, a vázgeometria is inkább túrázásra alkalmatos gépet sejtet. Szóval van áttét síkra döngetni meg falmászásra is.
Amúgy kúrva vicces, hogy pár hete itt rinyáltam az 56-os nagytányérért, mostanság meg kb. szinte csak 53-14ben hajtok, és nagyon ritkán teszem le 12-re hátul.Kezd eltûnni a lábamból a több évnyi beidegzés, hogy mindent lassan, kimérten, de max. izomfeszüléssel kell megoldani... : -)
Vackor, inkább azt írd le, milyen méretben vadászol, mert az a legkritikusabb véleményem szerint. Lehet egy bringa bármely' jól fölszerelt, patent, ha nem érzed jól Magad a nyeregben, nem illik hozzád a vas... 170-bõl meg olyan fölszereltségû régi acélvázas outit veszel, hogy apróra darálja a 4csillagos torpedót, megsüti, megeszi, aztán kihányja, leturmixolja, és leönti a lefolyóba majd domesztosszal takarítja föl a hûlt helyét is...
178 centi vagyok.