Lehet rá másikat rakni.
én itthon nem furkálnám meg semelyik vázat. meg a menet is bajos lehet. te hogyan csinálnád?
Lehet rá másikat rakni.
Segítene valaki kiigazodni ezen a vázgeometrián?
Montegrappa: Road Bike | Wilier Triestina
178 centihez melyik az ideális méret? (mert itt az XL-es is csak 53as, ha jól látom)
nálam kizáró ok a vázaknál,ha csak egy kulacstaró hely van.
A sebesség mindent megold.
jaj. ez a váz pont a méretem: Colnago Master « váz « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Sziasztok !
Képzeljétek el mikor a mavic ksyrium kerékszettem volt és kellett bele egy lapított küllõ ,szinte senki nem tudott szerezni, próbálkozások voltak de eredménytelenül,õ volt az egyedüli aki egy bringatúra alkalmából megismerve, új küllõt küldött nekem ,nem akartam elhinni hogy beszerzi ,és egy db küllõ végett is fog majd nekem intézkedni .Kaposvári a srác ,Tuttibringa az üzlet neve ,tök jó akciók vannak nála ,most rendeltem nála egy Fulcrum Racing Qattro kerékszettet .Ajánlom
sziasztok!
Errõl a két biciklirõl mit gondoltok?
KTM Formula országúti eladó | Kerékpárpiac - Használt és új kerékpárok
Raleigh Aerospace országúti eladó | Kerékpárpiac - Használt és új kerékpárok
ULTEGRA-TIAGRA « váltó / fék « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása szerzel egy tripla hajtókart meg olyan fékváltókarokat, amik 3*8-as sh rendszert visznek (pölö, bármelyik 10-es campy...) osztán kész az olcsó outi, olyan felszereltséggel, amiért a boltban .... többet kéne fizetni..
Ha valaki esetleg építget..