Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Posted 2013. January 24. - 22:11
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2013. January 24. - 21:58
Posted 2013. January 24. - 17:03
ennyiért már 2 db PC 15.11 pulzusmérõ futóórát veszek Sigmáéktól.
tavaly is jó volt a 42-21@25Km/h, idén is jó lesz, más nem ha fúj a szél; érzésre váltok..
nyáron meg úgy is ott a ROX, akkor csak a térkép kell.
Flickr
Posted 2013. January 24. - 15:33
Ezt olvastad?
https://strava.zende...ometric-sensors
"Strava's Android apps do not currently support ANT+ or Bluetooth LE (Bluetooth Smart) sensors."
Csak sima bluetooth megy, ahogy nezem jobban megeri egy (akar hasznalt) Garminos bundle-t venni, mint egy ilyen HxM ovet.
A mobil app csak szivas, a barometrikus szenzor nelkul csinalt szegmensek egytol egyig mind KUKA.
Posted 2013. January 24. - 08:48
ha nem garminon strava-zok, akkor is tudok használni pulzusmérésre mellkaspántot?(Olyat ami kommunikál az androidos mobil app-al) Ha igen, milyet? Hol és mennyiért lehet beszerezni?
Nem nagyon vagyok képbe Android fronton, de a fiam Xperia Mini-je alapból kezeli az Ant+ -os kütyüket, úgyhogy ha van ilyen kiegészítõd, az gond nélkül megy vele.
Akit esetleg érdekel, nekem van iPhone-hoz eladó Wahoo tartó, amibe belerakva a telefont kezeli az ANT+-os cuccokat. ilyen: iPhone Biking ANT+ Cycling Case and Mount from Wahoo Fitness!
Posted 2013. January 23. - 22:12
Heart Rate Monitors Sports Tracker Shop
ha nem garminon strava-zok, akkor is tudok használni pulzusmérésre mellkaspántot?(Olyat ami kommunikál az androidos mobil app-al) Ha igen, milyet? Hol és mennyiért lehet beszerezni?
Posted 2013. January 23. - 21:23
Posted 2013. January 23. - 21:05
Nos, rég jártam errefelé.Mostanság történt az velem, hogy egy országúti boldog tulajdonosa lettem
A montikhoz kunyitok kicsit, viszont ez sok tekintetben teljesen új.
hogy ne csak OFF oljak, olyan kérdésem lenne, hogy megfelelhet-e mtb rendszerû spd pedál-cipõvel az új szerzemény.
(hogy érthetõ legyen:edzeni vettem, a montimon most habverõ van, viszont van spd pedálom 2 is...ha eladnám a habverõt, csak 1 stoplit kellene vennem cipõre, és meg van oldva, ha hozzáértõk szerint annyira nem egészséges, akkor viszont cipõt is kell vennem és pedált is...valahogy ez annyira nem költséghatékony:) )
Köszönöm a válaszokat elõre is.
Posted 2013. January 23. - 20:43
A montikhoz kunyitok kicsit, viszont ez sok tekintetben teljesen új.
hogy ne csak OFF oljak, olyan kérdésem lenne, hogy megfelelhet-e mtb rendszerû spd pedál-cipõvel az új szerzemény.
(hogy érthetõ legyen:edzeni vettem, a montimon most habverõ van, viszont van spd pedálom 2 is...ha eladnám a habverõt, csak 1 stoplit kellene vennem cipõre, és meg van oldva, ha hozzáértõk szerint annyira nem egészséges, akkor viszont cipõt is kell vennem és pedált is...valahogy ez annyira nem költséghatékony:) )
Köszönöm a válaszokat elõre is.
Posted 2013. January 23. - 20:16
Posted 2013. January 23. - 20:14
Androidon pedig bluetoothos pulzusmérõt keress, pl a Zephyr HXM bluetooth HRM.
Árban ahogy néztem 60-80 euró között mennek.
Posted 2013. January 23. - 16:39
Nem tud valaki véletlenül 50-52-es Bianchi(vagy még talán Bottecchia,Moser,Pinarello,Colnago)cro-mo vázat, felkutattam szerintem már az ország összes apróhirdetését, de sehol semmi, esetleg valakinek valami ismerõse, aki foglalkozik vázakkal?
Azt hiszem, ismerek két embert, akinek akadhat. Sõt, hármat!
Ma kicsit szórakozgattam a kedves kis hóesésben a virslissel, és elégedetten konstatáltam, hogy szépen mûködik a Campy Mirage-Shimano 600-105 trió házassága, a campy fékváltókarja meg olyan, hogy nagyon kézreáll. Tkp. a kezem sem mozdítom, mivel pont ott van minden, ahol lennie kell, szóval nem tudom, hogy azért, mert ez volt az elsõ fékváltókaros tapasztalatom, vagy azért, mert tényleg rám illik, de számomra ez nagyon kényelmes.
Mivel kizárólag alsófogásban (40) és hajlatban (40) fogom a kormányt, 20%-ban meg lámpánál várakozok vagy hülyéskedek, így minden kézpózból elérem a karokat, vagy pöcökujjal vagy nyomóujjal (elõbbi index, utóbbi pollex, vagy mifene, pinky és thumby)
A vázasbácsikat meg privizem szerintem. Hátha akad elfekvõben...
Posted 2013. January 23. - 16:37
Di2 a szokatlan? Storck Fascenario 0.6 w/ Di2, ENVE 3.4's + hidden battery!! - Weight WeeniesVan akinek semmi sem drága
![]()
http://blacksmithcyc...07/IMG_1095.jpg
Posted 2013. January 23. - 15:37
Posted 2013. January 23. - 14:51

Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Üdv,
valaki tudna nekem segíteni bekategorizálni egy régi orsz. cro-mo vázat, sajnos nem tudom hogy milyen márka lehet, még halvány elképzelésem sincs róla, fotóztam párat a muffolásról, vázról, esetleg ha valaki látott már ilyesfajta vázat akkor megírná nekem?
Nos, amit tudok róla az annyi hogy francia monoblokkal volt alapvetõen szerelve, ez lett feljavítva angolra, tehát akkor gondolom francia váz lehet(bár ki tudja) sok váznál láttam ilyesféle hátsófék tartó konzolt de azok nem francia menetesek voltak.
Válaszokat elõre is köszönöm!
Posted 2013. January 23. - 12:07
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2013. January 23. - 08:26
Posted 2013. January 23. - 02:36
Posted 2013. January 23. - 00:49
Kb mindegy, helyesebben a Sora most már 9-es (de sok még újonnan is a 8-as), a 2300 meg 8-as, azaz utóbbi nagyon hasznos pl. régi 8-as 105-ös stb. alkatrészek pótlására (kiv. persze a fvk.tSzerintetek egy belépõ kategóriás gépnél melyik a jobb váltó szett? A shimano 2300 vagy a shimano sora?
Mindkettõ megfelelõ, ha nem akarsz, mint céloztam rá, alsó fogásból váltani. Sokan megvannak nélküle, eleinte nem is fontos. Akkor lesz fontos, ha nagy sebességgel mégy le hegyrõl, és a féken is rajta kell tartanod az ujjad, meg váltani is akarsz, ugyanis akkor, ha közben netán nem alsó fogásban lennél, egy zökkenõ kitéphetné a kezedbõl a kormányt, s az gyászos lehetne.
Most már csak (ex)Cat erõsíti, hogy Sorával tud alsó fogásból váltani. Nekem ugyan majdnem mindegy, ki mit hisz, de a kíváncsiság kedvéért mégis megkérdezném, hogy tényleg, és milyen gyakran illetve pl. ahogy mondtam, hegyrõl gyorsan lejõve is? Alsó fogásból

Sign In
Create Account

Back to top