>"elsõ országútim.." típusú szövegek és ilyen gépet épít magának elsõre a tulaj..
En nem tudom irigyelni. So? Mire megy vele? Ezen mit fog tuni fejleszteni? Mire vagyik majd? Nem olyan jo a hegyteton kezdeni a tekerest.
Akinek ilyen gép az elsõ országútija, az valószínûleg 2-3-4 év múlva (amikor frissülnek az aktuális csúcszettek, vagy a vázak) kompletten feldobja 1 dollárról az ebayra és építi a 2.at. Vagy a másik eset, hogy hozzá nem nyúl soha többet hanemígy ahogy van hajtja és csak a kopóalkatrészeket cseréli.
Szerintem van takarítóbrigád. Csak azt a szurkolók már nem látják, ha nem is a táv teljes hosszában de a városok környékén biztos. Valamelyik nagyatádi triatlonverseny után az egyik falu lakói lázadoztak, hogy a versenyzõk teleszemetelik az út mentét (persze nem Ötvöskónyiban ott semmi nem esik le a földre) azóta ott pl van takarítóbrigád úgy tudom és ez csak egy pici verseny. Az orfûi versenyen is van takarítás, jó ott mondjuk egy 10kmes szakaszt kell megtisztítani. Úgy egy éve figyelem egyébként a természet regeneráló képességét az egyik út mentén valami nagyokos elejtett egy nagy festékesvödröt aminek a tartalma ráfolyt a földre. Mára tart ott a folyamat, hogy a festék mint a pala sárgás színû apró lemezekre törött és kezdik átnõni a növények. Még egy év és amit tudnak lebontanak majd belõle.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére