>Edzésre nem érdemes karbonkerékkel járni, szerintem.
Es ezt te hogy oldod meg?
En kereket se szeretek cserelni, de fekbeteteket kulonosen nem, foleg nem elol. Popecul beallitani nem fel perc.
Kereket fékbetétet kicserélni a hátsó sorral együtt kb egy óra. A sorcsere takarítás a sok macerás. Szingót felragasztani kb 20perc alatt meglehet. De szar úton jobban ráz 10 bar. Mivel pattog kevésbé fogja az utat. Jó úton viszont egy álom. Az Aksium+ Michlen Litium 2 höz képes kb egy lánkerék (20helyet19 et hajtok). A súly és a légellenállás.
De nem mindegy milyen Szingót raksz fel. A Tufo S33 pro könnyû olcsó de nem tapad. Sprintnél elpattog kipörög a szarabb úton fékezéskor megcsúszik. Elölre Continentl sprinter vettem kicsit nehezebb és drágább, de jobban fog kevésbé csúszik. És ez döntõ lehet mert az utak szarok, fõleg most egy ilyen tél után.
Marad még edzõ bicikli és verseny bicikli. De a mai napot én nem biztos hogy túléltem volna a 13 kilós gepidával sárvédõvel.
Bike Ride Profile | 110kilometers near Székesfehérvár | Times and Records | Strava Táblától tábláíg 33,6-os átlagot mentünk.
Jani te defektet kaptál? Mi lett veled?