Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Írta 2013. április 24. - 16:09
Írta 2013. április 24. - 13:59
Én is turista vagyok :-) Egyébként szerintem az verseny lesz, csak nem annak hirdetik, gondolom a cél a tömegsport jelleget erõsíteni és a verseny megjelölés sokaknak riasztó lehet, hogy ott biztos csak "profik" mennek. Az osztrákoknál meg a digóknál is elmész egy radmaratonra vagy egy granfondora és az verseny a javából. (igaz amatõr verseny, ahol teljes csapatok ritkán indulnak)
Ezt bizonyítja az is, hogy lesz chipes idõmérés, sõt kupa az elsõ helyezettnek.
De nem tudom, sosem voltam ilyen tósport cuccon. A pelsot is õk szervezik, nem? az meg verseny.
SZERINTEM
De Pelson van Pelso Kupa versenyzõknek és Balaton Maraton turistáknak. Az õszi Tisza-tó maratont is õk szervezik és ott is csak elvétve vannak versenyzõk. Tavalyelõtt szintén volt Velencén verseny és volt külön maraton, tavaly is versenynek akarták és lett volna mellette egy maraton is, de nem tudták az útbiztosítást megcsinálni ezért csak maraton volt (amin egy kezemen meg tudom számolni a versenyzõket), gondolom idén is ez a bajuk.
Magas nevezési díj és lényegében nem adnak érte semmit.
A sebesség mindent megold.
Írta 2013. április 24. - 13:47
Ezt bizonyítja az is, hogy lesz chipes idõmérés, sõt kupa az elsõ helyezettnek.
De nem tudom, sosem voltam ilyen tósport cuccon. A pelsot is õk szervezik, nem? az meg verseny.
SZERINTEM
A velencei egy sima tósportos teljesítménytúra, nem verseny. Talán páran lesznek a balatoniak közül és egy-két kósza versenyzõ, a többiek mind turisták lesznek.
Ha privátban adsz egy emailcímet akkor átküldöm az eredménylistát.
Írta 2013. április 24. - 12:38
A kiírásban a Dobogókõ gondolom csak átverés és ténylegesen csak a Kétbükkfa nyergen keresztül megy az útvonal, így lenne logikus meg biztonságos is.
Elõzõ nap meg velencei tó maraton, az talán emészthetõbb terep csak hosszabb, de az is tele van sunyi dombokkal. Csak ugye a mezõny nem mindegy. gondolom kevesen lesznek akik mindkét versenyt bevállalják meg a velencei tó talán shimano kupafutam is?
2010-ben az a hegyek poklán az eleje idõben hogy ért be? egyenlõre sehol nem találok eredménylistát
A velencei egy sima tósportos teljesítménytúra, nem verseny. Talán páran lesznek a balatoniak közül és egy-két kósza versenyzõ, a többiek mind turisták lesznek.
Ha privátban adsz egy emailcímet akkor átküldöm az eredménylistát.
Írta 2013. április 24. - 11:35
Elõzõ nap meg velencei tó maraton, az talán emészthetõbb terep csak hosszabb, de az is tele van sunyi dombokkal. Csak ugye a mezõny nem mindegy. gondolom kevesen lesznek akik mindkét versenyt bevállalják meg a velencei tó talán shimano kupafutam is?
2010-ben az a hegyek poklán az eleje idõben hogy ért be? egyenlõre sehol nem találok eredménylistát
A Kinok Kinja azert valtozott, mert mindenhol aszfaltoznak a pocsek utak miatt, igy a kozutkezelo nem adott engedelyt, vagy mi.
Ez teljesen mas verseny lesz. Kicsit Matra kor jellegu, hogy a nagy hegy az elejen egybol szetdobja a mezonyt. Kivancsi leszek.
Írta 2013. április 24. - 10:06
A Kinok Kinja azert valtozott, mert mindenhol aszfaltoznak a pocsek utak miatt, igy a kozutkezelo nem adott engedelyt, vagy mi.
Ez teljesen mas verseny lesz. Kicsit Matra kor jellegu, hogy a nagy hegy az elejen egybol szetdobja a mezonyt. Kivancsi leszek.
Ez konkrétan a 2010-es Hegyek Pokla útvonala.
Írta 2013. április 24. - 09:58
Írta 2013. április 24. - 09:01
Mondjuk ez sem kutya a mészégetõ körrel.
Kíváncsi lennék, hogy miért változtatták meg, de lehet, hogy a helyenként borzalmas állapotú utak miatt
Ami jellegében hasonló marad az a Turul kupa, az meg rövidebb de az sem az eredeti útvonalán megy már, azt a szar utak miatt variálták meg. (Tardos-süttõ között vállalhatatlan az aszfalt minõség)
2013-as Kinok Kinja utvonal. (a szoveges leiras alapjan rajzoltam, nem 100%)
2013 Kínok kínja - A bike ride in Esztergom, Dunántúl
Írta 2013. április 23. - 21:37
Egy kis közvélemény kutatást tartanék. Kopott már el (szövetig, defektvédõig, kopásjelzõig) valakinek elsõ gumija úgy, hogy csak elöl használta?
Írta 2013. április 23. - 20:05
2013-as Kinok Kinja utvonal. (a szoveges leiras alapjan rajzoltam, nem 100%)
ez jó rövid lett, az elsõn voltam de az 100km feletti verseny volt,elég sokan ugy tolták fel a bringát a vaskapuhoz
Írta 2013. április 23. - 17:51
Egy kis közvélemény kutatást tartanék. Kopott már el (szövetig, defektvédõig, kopásjelzõig) valakinek elsõ gumija úgy, hogy csak elöl használta?
nekem igen,nem szoktam "forgatni" õket de hogy mennyi km. alatt arra nem emlékszem.
Írta 2013. április 23. - 17:36
Írta 2013. április 23. - 13:15
Írta 2013. április 23. - 13:13
Mezonyversenyekre is jossz majd?
Persze, az a lényeg!
Írta 2013. április 23. - 13:06
Írta 2013. április 22. - 23:57
Írta 2013. április 22. - 22:53
Remélem ott már nem lesz semmi ok bosszúságra!
Írta 2013. április 22. - 22:51
Egyebkent hogy csinaltad? Tallian Peti azert meg igy lazara veve a figurat is nagyon eros.
Tahi es Stop eredmenyeidbol nem gondoltam volna, hogy ilyet is tudsz.Ne ertsd felre, nem ketelkedem, csak nem ertem.
Garmin vagy Polar logod van a versenyrol? Szoktam virtualis versenyt csinalni beloluk.
Nincsenek ilyen adataim, csak egy Sigma PC25.10-em van (már amikor hajlandó mûködni).
A Békás idõfutamon csak korcsoport 15. lettem. Csomó béna kezdõ hibát elkövettem (pl. nyeregállítás rajt elõtt, túl nagy áttétellel kínlódás, lekésett HÉV miatti kapkodás, dekoncentráltság stb.), emellett kialvatlan és fáradt voltam (a kötetlen/random munkaidõm miatt általában késõn kelek és fekszem, most viszont a korai rajtidõpont miatt kelhettem hajnalban, alig aludtam), a reggeli nagy hideg is megviselt, nemhogy felpörögni nem bírtam, de kb. félálomban voltam. Ugyanakkor viszont idei elsõ versenyként halálra izgultam magam. Emellett természetesen igaza van Janinak, hogy nem a sík az erõsségem.
A Stop Cukrászdán már nem csináltam ennyi hibát, kicsit kevésbé is izgultam. A héregi emelkedõ ugyanolyan jól ment oda és vissza is, mint a tegnapi. Lefeléken is jól mentem a vakmerõségem miatt. Viszont az edzésterv miatt, amit követek, kimerült voltam (az alacsony pulzus is jelezte ezt), így a szeles buckák kifogtak rajtam. De ott már korcsoport 8. lettem, meg kaptam egy aranyérmet is az egyetemista versenyben, csak annak az eredményhirdetésérõl kicsit megfeledkeztek és már szinte mindenki elment, amikor kihívtak még minket is a dobogóra...
Remélem megválaszoltam a kérdést
Egyébként a tegnapival kapcsolatban a két fõ hibám, hogy még a végén se álltam ki a nyeregbõl, nem sprinteltem, nem is értem... (A max pulzust sem a végén értem el, hanem közben valamikor.) A másik, hogy a verseny elõtti 3 napban híztam bõ 1 kilót, konferencián voltam, és csak zabáltam a finom ingyenkaját
Írta 2013. április 22. - 21:57
Szia Isti,
én köszöntem rád a befutónál. Úgy értettem 13 perc körüli idõt mondtál befutónak, nem? Volt aztán csodálkozás részemrõl késõbb a 10:50-re!
Sajnos ave miatt is tátva maradt a szám, akit én sem értettem miért nem szólították harmadiknak; meg saját magam miatt is, mert csak néztem hogy jobb idõt mentem mint a második helyezett (saját mérés szerint), és még a dobogóra se hívnak. Aztán helyesbített a szpíker valamiért Rácz-nak olvasta a nevem.
Szia!
Igen persze emlékszem, csak a célba érve kicsit összevissza állt még a fejem, és hülyeséget mondtam az idõmre
Neked gratulálok az elsõ helyhez!
Írta 2013. április 22. - 21:52

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére