Es errol mit gondolunk?
Ment mar valaki a Hringen kerekparral? Van ott szint rendesen.
http://www.hungarori...s_orszaguti.pdf
én versenyeztem még régen rajta. nagyon nagy király.
Es errol mit gondolunk?
Ment mar valaki a Hringen kerekparral? Van ott szint rendesen.
http://www.hungarori...s_orszaguti.pdf
>Magas nevezési díj és lényegében nem adnak érte semmit.
Osszejon egy jo nagy peleton. Ez eleg sokat meger, szerintem.
En ezekre a tavas izekre nemnagyon megyek. A Tiszaton tartok a keskeny uttol, a Balatonon a tavtol, Velencei to helyett Kinok Kinja, milyen to van meg?
Én is turista vagyok :-) Egyébként szerintem az verseny lesz, csak nem annak hirdetik, gondolom a cél a tömegsport jelleget erõsíteni és a verseny megjelölés sokaknak riasztó lehet, hogy ott biztos csak "profik" mennek. Az osztrákoknál meg a digóknál is elmész egy radmaratonra vagy egy granfondora és az verseny a javából. (igaz amatõr verseny, ahol teljes csapatok ritkán indulnak)
Ezt bizonyítja az is, hogy lesz chipes idõmérés, sõt kupa az elsõ helyezettnek.
De nem tudom, sosem voltam ilyen tósport cuccon. A pelsot is õk szervezik, nem? az meg verseny.
SZERINTEM
A sebesség mindent megold.
A velencei egy sima tósportos teljesítménytúra, nem verseny. Talán páran lesznek a balatoniak közül és egy-két kósza versenyzõ, a többiek mind turisták lesznek.
Ha privátban adsz egy emailcímet akkor átküldöm az eredménylistát.
A kiírásban a Dobogókõ gondolom csak átverés és ténylegesen csak a Kétbükkfa nyergen keresztül megy az útvonal, így lenne logikus meg biztonságos is.
Elõzõ nap meg velencei tó maraton, az talán emészthetõbb terep csak hosszabb, de az is tele van sunyi dombokkal. Csak ugye a mezõny nem mindegy. gondolom kevesen lesznek akik mindkét versenyt bevállalják meg a velencei tó talán shimano kupafutam is?
2010-ben az a hegyek poklán az eleje idõben hogy ért be? egyenlõre sehol nem találok eredménylistát
A Kinok Kinja azert valtozott, mert mindenhol aszfaltoznak a pocsek utak miatt, igy a kozutkezelo nem adott engedelyt, vagy mi.
Ez teljesen mas verseny lesz. Kicsit Matra kor jellegu, hogy a nagy hegy az elejen egybol szetdobja a mezonyt. Kivancsi leszek.
A Kinok Kinja azert valtozott, mert mindenhol aszfaltoznak a pocsek utak miatt, igy a kozutkezelo nem adott engedelyt, vagy mi.
Ez teljesen mas verseny lesz. Kicsit Matra kor jellegu, hogy a nagy hegy az elejen egybol szetdobja a mezonyt. Kivancsi leszek.
2013-as Kinok Kinja utvonal. (a szoveges leiras alapjan rajzoltam, nem 100%)
2013 Kínok kínja - A bike ride in Esztergom, Dunántúl
Egy kis közvélemény kutatást tartanék. Kopott már el (szövetig, defektvédõig, kopásjelzõig) valakinek elsõ gumija úgy, hogy csak elöl használta?
2013-as Kinok Kinja utvonal. (a szoveges leiras alapjan rajzoltam, nem 100%)
2013 Kínok kínja - A bike ride in Esztergom, Dunántúl
Egy kis közvélemény kutatást tartanék. Kopott már el (szövetig, defektvédõig, kopásjelzõig) valakinek elsõ gumija úgy, hogy csak elöl használta?
Mezonyversenyekre is jossz majd?