Egyebkent hogy csinaltad? Tallian Peti azert meg igy lazara veve a figurat is nagyon eros.
Tahi es Stop eredmenyeidbol nem gondoltam volna, hogy ilyet is tudsz.
Ne ertsd felre, nem ketelkedem, csak nem ertem.
Garmin vagy Polar logod van a versenyrol? Szoktam virtualis versenyt csinalni beloluk.
Nincsenek ilyen adataim, csak egy Sigma PC25.10-em van (már amikor hajlandó mûködni).
A Békás idõfutamon csak korcsoport 15. lettem. Csomó béna kezdõ hibát elkövettem (pl. nyeregállítás rajt elõtt, túl nagy áttétellel kínlódás, lekésett HÉV miatti kapkodás, dekoncentráltság stb.), emellett kialvatlan és fáradt voltam (a kötetlen/random munkaidõm miatt általában késõn kelek és fekszem, most viszont a korai rajtidõpont miatt kelhettem hajnalban, alig aludtam), a reggeli nagy hideg is megviselt, nemhogy felpörögni nem bírtam, de kb. félálomban voltam. Ugyanakkor viszont idei elsõ versenyként halálra izgultam magam. Emellett természetesen igaza van Janinak, hogy nem a sík az erõsségem.

A Stop Cukrászdán már nem csináltam ennyi hibát, kicsit kevésbé is izgultam. A héregi emelkedõ ugyanolyan jól ment oda és vissza is, mint a tegnapi. Lefeléken is jól mentem a vakmerõségem miatt. Viszont az edzésterv miatt, amit követek, kimerült voltam (az alacsony pulzus is jelezte ezt), így a szeles buckák kifogtak rajtam. De ott már korcsoport 8. lettem, meg kaptam egy aranyérmet is az egyetemista versenyben, csak annak az eredményhirdetésérõl kicsit megfeledkeztek és már szinte mindenki elment, amikor kihívtak még minket is a dobogóra...
Remélem megválaszoltam a kérdést

Egyébként a tegnapival kapcsolatban a két fõ hibám, hogy még a végén se álltam ki a nyeregbõl, nem sprinteltem, nem is értem... (A max pulzust sem a végén értem el, hanem közben valamikor.) A másik, hogy a verseny elõtti 3 napban híztam bõ 1 kilót, konferencián voltam, és csak zabáltam a finom ingyenkaját

(meg a vörösborból is túl sok lett mindkét este...)