Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34368 hozzászólás a témában

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Ez vajon mennyire lehet tartós?
2011 Mad Fiber Road Wheels - YouTube

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 hozzászólás
Shimanoból plö egyel nagyobb kell. Úgyhogy azért kérdezz rá, mielött rendelsz.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
elszántam magam beszerezni végre pedált és cipõt, s úgy néz ki, a vége Chain Nova 2 cipellõ lesz meg Look Keo Easy. Ezek nagyon ellenjavallt termékek, vagy valószínûleg semmi problémám nem lesz velük?

Look pedálokról hallani, hogy hamar "kotyogósak" lesznek, de nem befolyásolja a mûködésüket semmilyen módon, a cipõre meg nem akarok vagyont áldozni. A méretezés ezeknél közel mérethû, nem? Pl. Lábujjam végétõl sarkamig mértem 29.7 cm-t, akkor egy 45.5-tel egész jól elbicajozhatok akár? Sajnos nem találtam belsõ talphosszra utaló leírásokat, talán jó lesz, talán nem.

Sokáig tartott, mire rászántam magam, de már ideje volt. Optimistán nézegettem a deka kinálatában is esetleg, de lehet, blfsz voltam, itthon nem találtam, csak UK-ben, õk meg arrafelé szállítanak kizárólag..

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
váltó és kar is kelleni fog..
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
A menet az egyeduli kerdes, de hat az manapsag mar 99% BSA. (ha menetes a vaz)

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 hozzászólás

@ncc1701: Az integralt hajtomuvek eseten nincs monoblokk, igy ertelmetlen azt merni.

Akkor a váz szélessége, ahová a monoblokkom megy, csak számít. De majd kigúglizom, h integráltnál ez hogyan van megoldva.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@ncc1701: Az integralt hajtomuvek eseten nincs monoblokk, igy ertelmetlen azt merni.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Sziasztok!

Szerintetek egy tektro r317-es fékkel összefér egy 28as gumi? vagy már necces?

Just in: Kinesis Racelight TK3 | road.cc | Road cycling news, Bike reviews, Commuting, Leisure riding, Sportives and more

ha 25 + sarvedo befer akkor szerintem a 28as gumi is.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 hozzászólás
Tegyük fel, h a trekkingemben ki szeretném cserélni az oktalinkes 3-as deore hajtómûvet vmi outis integrált 2 tányérosra. Mondjuk vmi szép ultegrára. Mit kell mérnem, mire kell figyelnem? Józan paraszti ésszel a láncvonal kissé beljebb kerülhetne, tehát a monoblokk hosszát kell mérni, és azt is cserélni. Még nyilván arra is figyelnem kellene, hogy a lánztányérok a váztól elférjenek. Vmint még arra is, h az elsõ váltó tudjon mûködni, mert a mostani nagy lánctányérom csak 48-as, de ezt nem is akarom nagyon növelni. Maximum lecserélem az elsõ váltót is, a többihez képest már nem összeg.

.vackor.

.vackor.

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Sziasztok!

Szerintetek egy tektro r317-es fékkel összefér egy 28as gumi? vagy már necces?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

20 evnyi defektszunet utan megvan az elso defektem tekeres kozben.

Azt vettem eszre, hogy nagyon rossz lehet a tekeresi technikam, mert pattogok a nyeregben. Aztan szepen lassan rajottem, hogy a gumi lapos. Az utolso felorat igy lazara vettem, ovatosan, de siman hazaertem vele, 1.5-2 bar meg volt benne.

Ez a masodik amit valaha tekeres kozben kaptam, de az elso az egy padkarol leugratas volt, szoval az vegulis az en hibam. Ez viszont most egy apro vagas a kulso futofeluleten, a belsot meg nem lattam. Felfujtam megint, sziszeg rendesen, de fel ora utan is meg van benne egesz jo nyomas.

Nálam is ez a defektek hete. Életem elsõ igazi defektjét vasárnap szedtem össze egy felütésessel, a másodikat meg tegnap résztávozás közben lejtõn, a kedvenc kanyaromban valami picit megvágta a hátsó gumi oldalfalát.

A sebesség mindent megold.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
voltam BG-n, megérte. a stopliaim voltak rossz helyen és szögben, a korrekció után fél cm-t lehetett/kellett emelni a nyergen

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
20 evnyi defektszunet utan megvan az elso defektem tekeres kozben.

Azt vettem eszre, hogy nagyon rossz lehet a tekeresi technikam, mert pattogok a nyeregben. Aztan szepen lassan rajottem, hogy a gumi lapos. Az utolso felorat igy lazara vettem, ovatosan, de siman hazaertem vele, 1.5-2 bar meg volt benne.

Ez a masodik amit valaha tekeres kozben kaptam, de az elso az egy padkarol leugratas volt, szoval az vegulis az en hibam. Ez viszont most egy apro vagas a kulso futofeluleten, a belsot meg nem lattam. Felfujtam megint, sziszeg rendesen, de fel ora utan is meg van benne egesz jo nyomas.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
... persze Laguna Seca vagy Spa sem gyenge szintkülönbségek szempontjából.. kis kedvcsináló:

8h van Spa-Francorchamps 2011 (Endurance Cycling Series) - YouTube

sõt... a klassziker nordschleife, onboard. : )

Eine Runde Nordschleife onbike 2011 - YouTube

soha nem gondoltam volna, hogy egyszer úgy fogok tekinteni ezekre a helyekre, hogy "országútival is jó móka". Bár a corkscrew élvezetébõl nem biztos, hogy mindent átad a drótszamár.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Es errol mit gondolunk?
Ment mar valaki a Hringen kerekparral? Van ott szint rendesen.

http://www.hungarori...s_orszaguti.pdf

szint helyett kiírták, hogy hány kanyar..:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.467 hozzászólás

Es errol mit gondolunk?

én versenyeztem még régen rajta. nagyon nagy király. :) van rajta szint,de aki formában van,az lendületbõl átment az emelkedõkön. kistányér nem nagyon játszik. szóval nem gáz. tapad,mint' állat,és egy kicsit eszi a gumit. legalábbis,ha jól emlékszem még rá. :D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Es errol mit gondolunk?

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

>Magas nevezési díj és lényegében nem adnak érte semmit.
Osszejon egy jo nagy peleton. Ez eleg sokat meger, szerintem. ;)

En ezekre a tavas izekre nemnagyon megyek. A Tiszaton tartok a keskeny uttol, a Balatonon a tavtol, Velencei to helyett Kinok Kinja, milyen to van meg? :D

Neusiedler See Radmarathon
most vasárnap :) ez a Fertõ tó kerülõ verseny

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 hozzászólás
Fertõ.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>Magas nevezési díj és lényegében nem adnak érte semmit.
Osszejon egy jo nagy peleton. Ez eleg sokat meger, szerintem. ;)

En ezekre a tavas izekre nemnagyon megyek. A Tiszaton tartok a keskeny uttol, a Balatonon a tavtol, Velencei to helyett Kinok Kinja, milyen to van meg? :D