Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

Nagyon durva, full HD-ben gyonyoruen filmezve, ahogy egy motoros letarol ket bringast. :/
(Egesz jol megusszak, kulonben nem tennem be ide.)

Motorcycle Crashes into Bicycles 4/27/2013 - YouTube

.. sokak meg "rangon alulinak" tartják a sisak viseletét, igaz, általában a kerékpárt..

A motorosok egy része sajnos jóidõs-nyári "bicajos", s emiatt gyakorta rutintalanok, kissé teszék még szezon-év elejénm szerencsére videóról az anyagi kár tûnt csak jelentõsnek. De ehhez nagy figyelmetlenség kell szerintem, hogy ilyen balesetet okozzon valaki. : -|

a tarka színekrõl pedig.. néha látni colnagokat, magnanikat nagyon érdekes színösszeállításokban. Nekem jobban bejön a harsány, igazi papagáj-masina, mint a letisztult, egszerû szépség, igaz, birtokolni mindig utóbbit a jobb, mert a nagyon föltûnõ viselet mindig csak a frissesség erejéig tetszetõs..

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Nagyon durva, full HD-ben gyonyoruen filmezve, ahogy egy motoros letarol ket bringast. :/
(Egesz jol megusszak, kulonben nem tennem be ide.)

Motorcycle Crashes into Bicycles 4/27/2013 - YouTube

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
egyszerûen nem tetszik a sokszínû bandázs, pedig nem is volt olyan extrém mint itt Splash Horror

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
No, amit így elmondhatok, a méret (45.5) pontosan stimmel, az "easy" valószínûleg a light action analógiájára a használat könnyedségét jelzi, a hajtás meg sokkal természetesebb így.

Köszönöm mindenkinek a megosztott méretezési-gondolatokat.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

egy igazán extrém bandázs mellélövés Bike Forums

lehet prvrz de nekem tetszik az acélváz-muffok-trikolor trió.. Egyedül az egyenes villát hanyagolnám..

Most életemben elõször hasznosnak érzem magam.. egyre integránsabb vagyok laborban-pipettával-szemüveggel, és ismét sikerült cipõt vennem netrõl, ami se nem szorít, se nem lötyög, pontosan ráillik a lábamra, mindenhol jól tart, és olyan, mintha a lábamról méretezték volna..

a szereplõ zenészünk pedig:

chain nova II, planet-x : -) (3 nap alatt volt itt a csomag, ingyenes szállítással, így PX-ék kapnak egy akkora gumicukrot tõlem, mint egy jegesmedve)

look kéo easy pedálok is.. igaz, guerciotti feliratosak, de nem érdekel, a shimano deore LX sem ment kevésbé az olasz bringához..

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Mi a baj ezzel, vittore?

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
egy igazán extrém bandázs mellélövés Bike Forums

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ha sokaig szep fekete felnit szeretne, akkor nem art, ha tenyleg a Mavic fele betetet hasznalja, legalabbis ez a mondas.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.693 hozzászólás
Az egy dolog, hogy mit kér a Mavic. De miért nem próbáltok ki valami más betétet ? Csak 1x, próbaképpen ? A fékfelület barázdáltsága amúgy is le fog kopni.
Nekem Mavic kerámia felnim van de nem kerámia fékpofával használom. (csak meg ne mondjátok a Mavic-nak ! :-))
Marci

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Egy kis segítséget kérnék.
Egyik barátom vásárolt egy Mavic Ksyrium SLR kerékszettet és egy kis probléma van vele.
A hozzáadott Exaliht2 fékbetétek úgy visítanak, minden erõteljesebb fékezéskor, mint a szúrt malac.
A kerék papirjai szerint ajánlott ezzel a betéttel használni, gondolom a fékfelület barázdáltsága és felületkezelése miatt, de olyan hangja van mint egy tescos bringának esõben.
Szerintetek mit kéne vele csinálni? Már állítgattuk mindenhogyan, de csak visít. Vagy majd egyszercsak bekopik? Kb 250km van a kerékben.
http://www.mavic.com...rium-SLR#326549

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

A peti idofutam nekem jol ment, 39 feletti atlag. Volt kiserokocsim, lehet ezen mult.
Kat 6. hely, az eddigi legjobb. Hepinesssz!

Szép teljesítmény! Következõnek 4x-es lesz az az átlag : -)

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
nagyon sok magyarral találkoztam, Szegediek,Szerpentin, Peppe . Ave idõfutam OB-n meglesz az a fránya 40-es átlag.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ja, Lehet tobben Ferton voltak! :-) szep eredmenyek!

Szimba

Szimba

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás

A peti idofutam nekem jol ment, 39 feletti atlag. Volt kiserokocsim, lehet ezen mult.

Gratulálok, nagyon szép!

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
megvolt a Fertõ kerülõ verseny,Kutács Zsolt 2. Szuromi Bence 6. lett gratula nekik

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
ha cipõ meg martens..

DROMARTI Revives the Leather Shoe, Beautiful handmade Italian leather cycle shoes and Italian bicycle frames

végül is,, dr. mart. ennyi stimmel, a dizájn kb. ugyanaz, de erre legalább föl lehet fogatni a stoplit. Kellemes kinézetû, retro darabok, annyi szent.

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás

hmm össz-vissz 5 martenst vásároltam netrõl.. próba nélkül..

1. bakancs, még 14 éves hülyegyerekként
2. egy barna bõr cipõ mindennapi viseletre, elegáns, visszafogott fazon, de apám kidobta mikor egy csepp olívaolaj miatt egy sötétebb folt lett az egyik orrán.
3. egy fekete bõrcipõ, elegáns, ebben voltam érettségizni, az összes vizsgámon, meg napi viseletre is szeretem, mert soha nem izzad meg benne a lábam és soha nem érzem kényelmetlennek, egész nap talpon léve benne sem érezteti magát.
4. fekete sportcipõ.. ö, ez nem jó. kényelmes, de az anyaga miatt ebben már izzadok.
5. barna velúr bõr hatású vászonnal megspékelt martens, ezt meg "guggoló és súlyemelõ cipõnek" használtam, mert enyhén emelve van a sarka, és iszonyat kemény a talpa, nem jelentett benne problémát az ATG guggolás, snatch, clean, jerk, és egyéb súlyemelõ gyakorlatok sem, jól szellõzött, remek stabilitást ad, remekül teljesít a mai napig.

hát, amiatt már biztos nem fogok forgolódni este az ágyban, hogy vajon milyen cipõid lehetnek, csak nem volt elég részletes... :D

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

A Martens-ed is a netrõl vetted tippelgetve a méretet vagy esetleg cipõboltban, fölpróbálva ?
Elég nagy tud lenni a különbség.

hmm össz-vissz 5 martenst vásároltam netrõl.. próba nélkül..

1. bakancs, még 14 éves hülyegyerekként
2. egy barna bõr cipõ mindennapi viseletre, elegáns, visszafogott fazon, de apám kidobta mikor egy csepp olívaolaj miatt egy sötétebb folt lett az egyik orrán.
3. egy fekete bõrcipõ, elegáns, ebben voltam érettségizni, az összes vizsgámon, meg napi viseletre is szeretem, mert soha nem izzad meg benne a lábam és soha nem érzem kényelmetlennek, egész nap talpon léve benne sem érezteti magát.
4. fekete sportcipõ.. ö, ez nem jó. kényelmes, de az anyaga miatt ebben már izzadok.
5. barna velúr bõr hatású vászonnal megspékelt martens, ezt meg "guggoló és súlyemelõ cipõnek" használtam, mert enyhén emelve van a sarka, és iszonyat kemény a talpa, nem jelentett benne problémát az ATG guggolás, snatch, clean, jerk, és egyéb súlyemelõ gyakorlatok sem, jól szellõzött, remek stabilitást ad, remekül teljesít a mai napig.

a cipõk a 2-es kivételével még mind megvannak, azt valamelyik idióta pillanatában családfõ elherdálta. A legutóbbi cipõt 17 évesen vettem netrõl, szóval cirka 4.5 éve, igaz, 14 éves korom óta a magasságom-lábméretem változatlan (187-45) egyedül a súlyom változott (140-110-90-80-90-65-80, és ez az utolsó a kurrens, a sweetspot. 70-esekre lemenve már érezhetõen gyengülök, s kóka vagyok)

A cipõk egyikéért sem fizettem 12-ért többet, egyedül a bakancs volt egy nagyobb összeg (25), mindig a leárazásokat néztem. Sosem csalódtam a márkában, alternálva hordtam sokáig a cipõket, mostanában meg tkp. a 3-ast és 5-öst viselem kizárólag.

Ezért bíztam benne, hogy talán menni fog ez próba nélkül, de hát ez egyetlen márka, még ha több termékkel is.. plusz, a rendelés a martensshop magyar oldalról akkoriban úgy mûködött, hogy telefonon keresztül vették föl az adatokat, meg adtak infót, így mindenre rá lehetett kérdezni, pl. szívesen elmondta, hogy ha valamelyik fajtának a méretezése kissé eltérõ volt, s ajánlotta, hogy vegyem belõle az 1-el nagyobbat. Szóval az egy "más világ volt", mint az outis cipõk méretkavalkádja..

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

fekete-ezüst az enyém, sidit akartam de nem volt a lábamra való. lett volna még 1000 euros mavic de annak meg a sárga színe nem tetszet :) Andris ez neked sincsen messze: Route 666 RingoStar powered by Bikecity ez valami lámpafényes verseny lesz mint a Gemenci nagydíj kritériuma?

jó kis verseny lehet; én modjuk szeretek esténként bringázni, bár úgy tudom, nem túl jó az aszfalt a ringen...
amúgy sem versenyzek, de idén csak júni végén(ill amikor lement az uccsó vizsgám) kezdõdik a bringás életem....se állóképesség-se erõ egyelõre...
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr