Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

ez nagyon jó vétel lesz vlkinek: Campagnolo Record Carbon 10 sebességes váltó szett « váltó / fék « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása

nos igen, sajnos nem jött be az elmélet hogy ezek a 10-es dolgok majd jó olcsók lesznek, mert itt a 11-es széria. tegnap árult valaki 11-es record fvkarokat 44e-ért, ami semmivel sem drágább a használt tizesnél

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.432 hozzászólás
ez nagyon jó vétel lesz vlkinek: Campagnolo Record Carbon 10 sebességes váltó szett « váltó / fék « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

Bár már egyszer linkeltem a képet, de most más a kérdés. :) Szerintetek mennyire gáz, ha így hagyom a villát (nem festetem/fóliáztatom át)

A fotóról talán nem jön át annyira, de a váz matt, a villa meg fényes, ráadásul a piros árnyalata sem egyezik.

http://www.cybernck....spec/spec01.jpg

elviszed egy autó foliáshoz és behúzatod carbon mintás fóliával (még korán lehet hogy azért vannak ilyen örült ötleteim)

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

nyeregcsõhöz:
most ültem át 27,2rõl 31,6ra(ua. a nyereg),és észrevehetõen merevebb.
(a váz is merevebb lett alu->karbon)
nincs értelme kiállnom a nyeregbõl, mert a leg"hajlékonyabb" alkatrész most a 44cm széles aerós alu-kormányom...
emelkedõn most úgy vagyok gyors ha ülve maradok...
nem tudom mennyire ráz jobban, mert felénk tüköraszfalt van..:D

"emelkedõn most úgy vagyok gyors ha ülve maradok...
lehet hogy megerösödtél :) én emelkedön akkor vagyok gyors hogy ha lefelé megyek rajta :) nekem most 'aero' nyeregcsõvem van valami fizik arione nyereggel elvilág ráznia kellene de talán a carbon támvillák miat elég komfortos(persze 80 kilo vagyok,ha 50 lennék lehet hogy leesnék róla)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
nyeregcsõhöz:
most ültem át 27,2rõl 31,6ra(ua. a nyereg),és észrevehetõen merevebb.
(a váz is merevebb lett alu->karbon)
nincs értelme kiállnom a nyeregbõl, mert a leg"hajlékonyabb" alkatrész most a 44cm széles aerós alu-kormányom...
emelkedõn most úgy vagyok gyors ha ülve maradok...
nem tudom mennyire ráz jobban, mert felénk tüköraszfalt van..:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en bevallalnam ugy ahogy van.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@(ex)Cat: Nekem speciel nem szurt szemet elso ranezesre, lehet eloben persze durvabb.
Ha zavarja a szemedet, akkor fujd le siman, ahogy ncc1701 irja. Ha nem lesz eleg szep, meg mindig elviheted egy hozzaertohoz utana is.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
27.2-hoz kepest marpedig buntet. En is kibirtam 31.6-on 3 evet, de ettol meg van jobb.

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 hozzászólás
Narancsot meghagyod, kimaszkolod a többit, zsírtalanítod, majd fekete festékkel átfújod 2x, és kész is. :)

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
Bár már egyszer linkeltem a képet, de most más a kérdés. :) Szerintetek mennyire gáz, ha így hagyom a villát (nem festetem/fóliáztatom át)

A fotóról talán nem jön át annyira, de a váz matt, a villa meg fényes, ráadásul a piros árnyalata sem egyezik.

http://www.cybernck....spec/spec01.jpg

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás

azért az sem mindegy hogy milyen nyereg van azon a nyeregcsövön.

Persze, ha valami különleges nyereg lenne, nem is szólaltam volna meg. De egy teljesen átlagos nyergem van, ilyen: Token Leather Comfort Saddle 214G Black | eBay Jó, most nézem, a nevében benne van, hogy "comfort", de az semmit nem jelent, szerintem totál átlagos nyereg.

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

Ezt mi alapján állítod?
Nekem ilyen átmérõjû nyeregcsövem van (Ritchey carbon WCS), egyáltalán nem büntet, semmi baj nincs vele.

azért az sem mindegy hogy milyen nyereg van azon a nyeregcsövön.

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás

Nyeregcsonel a konfort az elsodleges, a 31.6 pedig buntet.

Ezt mi alapján állítod?
Nekem ilyen átmérõjû nyeregcsövem van (Ritchey carbon WCS), egyáltalán nem büntet, semmi baj nincs vele.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
hát, a csõforma-csõátmérõ nem kutyás. Pár hete láttam egy Rose aluvázat, "állítólag" 1.2 kg körüli a tömege, (a teljes bicaj is 7.6 körül van), annak a támvillái olyan pálcika-vékonyak voltak, hogy szinte szemre láttad hajlani. Más kérdés, hogy a váz meg hajtáshatékony, szóval ahová kell, oda tesznek anyagot, ahová meg nem kell, s a komfortot szeretnék fokozni, onnan elhagyják. 27.2-es karbon nyeregcsõvel biztos nem egy vesekõzúzda. : ) Elegáns lopakodó

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Nyeregcsonel a konfort az elsodleges, a 31.6 pedig buntet.
A kormany mas dolog. a Speci tesztnapon kolcsonzott Tarmacon olcso alu kormany volt, de brutal merev volt az en karbon Eastonomhoz kepest. (ami persze kifejezetten kenyelemre van tervezve)
Akinek fontos a merevseg a kormanynal, annak jol johet a 35. De nem nagyon lehet bandazsolni, mert ugy mar tul vastag lesz, meg nagy kezeknek is.
Persze szerintem a sima OS kormanyok is eleg merevek, szoval ez azert inkabb marketinges szemfenyvesztes.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

rázós élmény lehet Deda Elementi M35 Handlebar - Competitive Cyclist

legyen valami merev. :) Kíváncsi leszek, mikor fognak elõállni újra a 26 és 25.4-es befogójú kormányokkal, hogy "azok milyen jók".

Fõleg hobbiciklin, ahol annyira nem számít a merevség. (ld. sok új országúti ismét 27.2-es nyeregcsõvel érkezik)

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 hozzászólás

. A kérdésem az, hogy milyen belépõszintû országúti bicót érdemes venni erre a célra? Továbbá nem vagyok egy óriás, 172 cm vagyok, ehhez a magassághoz vennék .

Attól függ, milyen az út ugyebár. Mert ha kráteres, akkor nem biztos, h egy 25mm-es outi kerék jól fogja bírni. :) De amúgy persze, mûködne a dolog.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Voeckler es a kulacs esete

Watch the video - Yahoo! Eurosport UK
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

adamt

adamt

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok!

Szükségem lenne tapasztaltabb bringások segítségére, már írtam a másik topicba, de nem nagyon érkezik válasz. Tehát: A helyzet az, hogy általában a hétvégét vidéken töltöm, Budapesttõl kb. 50km-re. Eddig volánnal jártam, de szeretném ezentúl megspórolni azt a pénzt azzal, hogy biciklivel járok le és fel ezután (megvan az útvonal). Van egy Author A:gang am 2006-os bicóm, de ez Dirt bicó és erre alkalmatlan lenne. Tehát van egy eladandó bicóm, amibõl származó pénzt csak ki kellene pótolnom és így már megérné a vállalkozásom (egy évben ~30 000 ft ez az inga). A kérdésem az, hogy milyen belépõszintû országúti bicót érdemes venni erre a célra? Továbbá nem vagyok egy óriás, 172 cm vagyok, ehhez a magassághoz vennék . Pls help!

Üdv.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
BP-Kekes-BP group ride video. Sajnos a veget muszaj voltam levagni, mert kulonben nemitotta a zenet a Youtube.

Budapest - Kékestetõ - Budapest group ride - YouTube