Pont a valotlan adatok elkerulese erdekeben rovid szegmenseken nem is szamol VAM-ot.
Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Írta 2013. május 29. - 00:16
Pont a valotlan adatok elkerulese erdekeben rovid szegmenseken nem is szamol VAM-ot.
Írta 2013. május 28. - 22:59
ez nem világos, a flite 1 cm-el szélesebb a fiziknél
Próbálgatás kérdése a dolog, viszont ha találsz egy jót, azt érdemes megbecsülni. ezért is mentem sokáig a flite-al :-)
kedvenc 100-as köröm – bp vác acsa csõvár galgavölgy õrbottyán fót bp – asszem eldönti a kérdést
Írta 2013. május 28. - 21:42
3 hete nem írtak a nyereg, fotel ...sámli topikba, ezért inkább itt:
Ha illik a nyereg formája a hátsódhoz, akkor egy darab karbon darab is lehet kényelmes. Ha nem illik hozzá, tehetsz rá akármennyi szivacsot, nem lesz jó. Próbálgatás kérdése a dolog, viszont ha találsz egy jót, azt érdemes megbecsülni.
Írta 2013. május 28. - 21:04
a Strava-s watt adatok mennyire helyesek az emelkedõkön?
és a VAM-ot jól számolja?
Csak becslés. Hosszabb távon pontosabb, röviden hülyeségeket számol.
A sebesség mindent megold.
Írta 2013. május 28. - 20:55
hat nagyon koszonom a segitsegetek.
azt hiszem a sora 3300 kell nekem.kenyelmi szempontok nem fontosak mert egy koncepciot szeretnek rajta kiprobalni.
utcso kerdes 6x hany mm-t huz a kar?
Tán 2.9-et? : )
Bicycles/Maintenance and Repair/Gear-changing Dimensions - Wikibooks, open books for an open world
kezdem érteni a sok ... aki összerakja a 9-10-es campagnolo kart shimano váltóval meg hetes sorral.. : )
Írta 2013. május 28. - 20:50
Írta 2013. május 28. - 20:09
azt hiszem a sora 3300 kell nekem.kenyelmi szempontok nem fontosak mert egy koncepciot szeretnek rajta kiprobalni.
utcso kerdes 6x hany mm-t huz a kar?
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Írta 2013. május 28. - 20:08
nem biztos hogy az orr a leg mérvadóbb pontja a nyeregnek, inkább az a rész ahol a csontod nyomja, és ahol a combod belsõ része "dörzsöli".
azt kell ugyan olyan magasra-távolra állítani.(szerintem)
elsõre szerintem miniszerszámkészlettel menj kipróbálni, 2 óra bringázás után úgy is kiderül hogy min kell változtatni..
Flickr
Írta 2013. május 28. - 19:48
a 2005-ben használtan vett flite classic nyergem elõbb utóbb csereérett, így feltettem a piac legmegosztóbb nyergét egy airone wingflex-t. használ itt vki ilyet, mik a tapasztalatok, szimpla volt a beállítás? a flite teteje íves, ezé inkább egyenes (emiatt lejjebb is kellett tolni a csövet). a nyeregorrt ugyanolyan távra tettem a stucnitól mérve. elõtte olvastam a testbike-n véleményeket, remélem a zsibbadás elkerül. le tudom tenni az ujjaimat a földre (hajlékonyság ajánlott az arione-hoz).
Írta 2013. május 28. - 13:34
ADFC Fachausschuss Technik - Gruppenübersicht 1990-1999
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2013. május 28. - 11:26
Van pár régi RSX hetes, ST-A410-es, azt hiszem, az A416 már nyolcas. Sorából is lehet pár elfekvõ hetes, még a 3300ás szériából? Ugyan van most "tourney" névre hallgató valami, de az elég.. tejfelesdoboz.
: ) A "kék címkés eresiksz", azt kell vadászni általánosan.
Amúgy vicc, hogy mekkora a hasonlóság az ST-A410-A550-1055 közt, szinte ugyanaz. A 6400ás a legszebb szubjektíve. : )
Mintha kis fogalomzavar lett volna Shimanoék háza táján a 90-es években, mert az RX-100 meg pezsgõ 105 közt mintha csak felületkezelésben lenne különbség sokszor, míg az RSX is nagyon jó, csak hetes meg kicsit nehezebb, több benne az acél.
Mondjuk a 8as Campa-éra végén a fékváltókarok se voltak gyengék, még a velocét is alu pöcökkel, alu mechanikával gyártották, nem volt nagy különbség, szemben mondjuk azzal, mikor a 90-es évek elején-közepén a veloce szegény még nagyon.. low end volt (fékbõl csak a bátraknak és erõs ujjúaknak. A mûanyag Mirage váltókar fékereje meg olyan, mint a kar: nyúlós. Ahogy érzem, erõbõl kell néha húzni, hogy igazán fékerõs legyen.)
De hát, az a régi 8as Mirage felületkezelés is megér egy misét, én alig láttam olyat, ami ne lett volna gusztustalanul össze-vissza karcolva-kopva, nem túl esztétikus.
Hetes fékváltókarból van ami próbál mindent megoldani, de szerintem az országban nincs 20 ember aki használta-használja (Modolo morphos) morphos
Írta 2013. május 27. - 22:25
valoban szebb.nem tudod veletlen a 7es rsx kodjat?turoma netet de csak 8ast dob.
bar gondolom sokkal dragabb es nekem csak jobbosra lenne szuksegem.nem hiszem hogy kulon is adnak.
Írta 2013. május 27. - 20:41
koszi.ilyen kepet nem talaltam csak piciben.
testbike on elegge lehuzzak bar nincs sok velemenyezo.kulfoldrol jokat irnak rola.
elso fvk-nak megtenne?
Sora fvkart még egyszer nem vennék, az a belsõ pöcök kiállhatatlan, mindenképpen STI-set, ahogy Vejnemöjnen mondja RSX.
Írta 2013. május 27. - 20:36
bar gondolom sokkal dragabb es nekem csak jobbosra lenne szuksegem.nem hiszem hogy kulon is adnak.
Írta 2013. május 27. - 20:30
koszi.ilyen kepet nem talaltam csak piciben.
testbike on elegge lehuzzak bar nincs sok velemenyezo.kulfoldrol jokat irnak rola.
elso fvk-nak megtenne?
Tökéletes. Igazából a környezetemben úgy vettem észre, hogy ha normálisan van használva, szépen mûködik. Pedig nem lötyögõsen használják páran. Csak az RSX olyan szép.. : )
Írta 2013. május 27. - 20:05
elso fvk-nak megtenne?
Írta 2013. május 27. - 17:40
http://www.ebay.com/...r-/221120862202
ennek pl full rejtett a bovdenezese?vagy oldalt a kiallo pocok az nem a valto resze?
talaltam ilyen is olyat is ezert szamomra nem egyertelmu.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére