az íz nem számít.
a múltkor kola-lemon helyett fresh-lemont kaptam; na annak brutál íze van...
ne is mondd. azt gondolná az ember hogy fresh.. milyen finom lesz

az íz nem számít.
a múltkor kola-lemon helyett fresh-lemont kaptam; na annak brutál íze van...
Jók ezek. Talán bringalandot kéne még megkérdezned. Egyedül az Orbeán a hajtókart kérhetnéd Tuttiéktól, hogy UT-re cseréljék, a késõbbi könnyebb karbantartás-szerelés céljából.
Már bánom, hogy anno nem újonnan szereztem be a Wiliert, mert nem lett volna sokkal drágább, ellenben személyre szabottan érkezett volna. : -\
tökéletes. innen már rendeltem korábban, most is ilyen zseléket használok.
ezt különben próbáltad már? bejön?
persze szoktam kajálni...
az indulási procedúra nem változott, csak a felhasználható tartalék mennyisége..
mikor 55 kiló voltam én is gyakran eléheztem,volt hogy 3 kiló banánnal a zsebeimben indultam edzeni
most meg 30 kiló zsírt viszek magammal
nincs is gondom az éhséggel,a fertõ körûlin 1 sportszelet elég volt igaz regelire egy pizzát lenyomtam. szerintem Te is egyél mielött elindulsz.
Flickr
mióta lefogytam mindig szenvedek hazafelé...nincs bennem semmi tartalék.
ma megint zombinésön volt 2és fél óra után, pedig volt nálam plusz izo ital..
persze euróm, sem volt, így 600HuF-ért kaptam egy 0,5L-es kólát a török kebabosnál...:mad:
ajánljatok olyan gélt, aminek magas a koffeintartalma, és viszonylag hamar üt...
vagy el kell kezdenem sütivel járni bringázni...
Agydurrantó: Energia gél xx-Force 40g (503kJ) - erõs élénkítõ hatású - Nutrixxion sport táplálékkiegészítõk
Flickr
mióta lefogytam mindig szenvedek hazafelé...nincs bennem semmi tartalék.
ma megint zombinésön volt 2és fél óra után, pedig volt nálam plusz izo ital..
persze euróm, sem volt, így 600HuF-ért kaptam egy 0,5L-es kólát a török kebabosnál...:mad:
ajánljatok olyan gélt, aminek magas a koffeintartalma, és viszonylag hamar üt...
vagy el kell kezdenem sütivel járni bringázni...
Flickr
keresek centírozóállványt otthoni használatra. 20 papír körül. netrõl nem rendelek. kb ennyi.
plus-osból sztem nem volt b-s.
s bár montigumit nem tudnak gyártani, de a trekking meg virsligumijaik kurva jók.
A sebesség mindent megold.