Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

Rendeltem egy pár gyönyörû, fekete-fehér, karbontalpas, csatos Fizik R3 országúti cipõt. Az utcai cipõben 42 1/2-es lábambra Shimanoból 44-es méret kell, ebbõl kiindulva ugyanezt a méretet rendeltem. Sajnos nagy lett. Ha 1 héten belül belül jelentkezik valaki érte átadom, 35 eft. Magamnak meg rendelek 43-asat.

Ha nincs érdeklõdés visszapostázom a boltnak.

Kár, hogy nincs nagyobb lábad és arra rendeltél volna nagy cipõt!

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ma megtudtam kit vertem a sprintben tegnap.
Ismeros volt, de nem tudtam honnan. Ma beugrott a neverol ez: sporza video: Gabor Schneider, de Hongaar die in 1994 voor Herygers het gat dicht reed

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Rendeltem egy pár gyönyörû, fekete-fehér, karbontalpas, csatos Fizik R3 országúti cipõt. Az utcai cipõben 42 1/2-es lábambra Shimanoból 44-es méret kell, ebbõl kiindulva ugyanezt a méretet rendeltem. Sajnos nagy lett. Ha 1 héten belül belül jelentkezik valaki érte átadom, 35 eft. Magamnak meg rendelek 43-asat.

Ha nincs érdeklõdés visszapostázom a boltnak.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.693 hozzászólás

bp, ugyhogy szuper lenne ha megkerdezned! megkoszonnem. :)

Helló Jared !
Azt mondja haver, náluk érdeklõdj: Zofor-Kapcsolat
Marci

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Mindenki elfaradt delelott? Vagy az ebed megulte a gyomrukat? ;)
Vagy egyszeruen csak jo vagy. Hm, akar ez is lehet. :D Akkor a hobbit nyerted, vagy bedaraltak?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok!

Ma a Hegyi OB-n gyõztem U19-ben.
A végére talán öten maradtunk, aztán 500 (as táblá)-nál megindultam, senki nem tudott velem jönni. Azon az 500 méteren 658 (9,01 W/kg) watt volt az átlag. Aztán az ezt követõ 100 méterben visszavettem (459 átlagwatt), és 202-es pulzussal szépen átgurultam a célon.

Délután meg a hosszúhetényi versenyen vettem részt átlag 39°C-ban. U19-ben mentem, ez 8 kört jelent egy igen kemény (fõleg a Hegyi OB után) pályán (1 kör 5,85 km, 85 méter szinttel). Már az elsõ kör végén benne voltam az elmenésben, aztán már csak ketten maradtunk a pécsi Lengyel Zolival (U19-es Õ is, de elitben ment 10 kört), aztán innen tempóztunk.
Nekem átlagban 177 lett a pulzusom, végig nyélen voltam. 287-es átlagwatt (a 0-kat IS beleszámolva), 0-k nélkül 316.
Aztán én megnyertem a nyolckörös versenyt, majd Zoli megnyerte a 10 köröset. Pénzdíj nem volt, úgyhogy nem bántam meg, hogy nem a 10 körösön mentem. Így is kb. negyed óráig csak feküdni tudtam. :)

Mehetettek volna lassabban is, csak én üldöztelek titeket. :)

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
En is mentem a "hegyi OB-n", csak a masters + senior mezony versenyet nem hegyi OB-nak hivtak, hanem Lakics Kupanak, es rovidebb tavon jutottunk el ugyanonnan ugyanoda.

Eletem elso dobogoja (upd.: kerekparoskent), es egybol a legmagasabb foka, nyertem!!!! Vaaaa, el se hiszem!! :D hepinesssz!

PBG,
Brutal szamok ezek, megkockaztatom nem szerencsenek koszonhetoen nyertel. ;) Gratula!!
A cel elotti utolso 500m idejet meg tudod nezni?
Nekem ez a szakasz Strava sacc szerint 373W, 1:09 alatt. Nem volt konnyu, nem mondom, max. pulzust kihoztam (186)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Sziasztok!

Ma a Hegyi OB-n gyõztem U19-ben.
A végére talán öten maradtunk, aztán 500 (as táblá)-nál megindultam, senki nem tudott velem jönni. Azon az 500 méteren 658 (9,01 W/kg) watt volt az átlag. Aztán az ezt követõ 100 méterben visszavettem (459 átlagwatt), és 202-es pulzussal szépen átgurultam a célon.

Délután meg a hosszúhetényi versenyen vettem részt átlag 39°C-ban. U19-ben mentem, ez 8 kört jelent egy igen kemény (fõleg a Hegyi OB után) pályán (1 kör 5,85 km, 85 méter szinttel). Már az elsõ kör végén benne voltam az elmenésben, aztán már csak ketten maradtunk a pécsi Lengyel Zolival (U19-es Õ is, de elitben ment 10 kört), aztán innen tempóztunk.
Nekem átlagban 177 lett a pulzusom, végig nyélen voltam. 287-es átlagwatt (a 0-kat IS beleszámolva), 0-k nélkül 316.
Aztán én megnyertem a nyolckörös versenyt, majd Zoli megnyerte a 10 köröset. Pénzdíj nem volt, úgyhogy nem bántam meg, hogy nem a 10 körösön mentem. Így is kb. negyed óráig csak feküdni tudtam. :)

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.693 hozzászólás
Írtam a srácnak, majd néha nézz rá a topicra, megírom a választ. Remélem, tud segíteni.
Marci

jared

jared

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
bp, ugyhogy szuper lenne ha megkerdezned! megkoszonnem. :)

Haveromnak is hasonló gondja volt egy használtan vett bringával. Õ itt Bp.-en talált egy kis boltot, ahol nagyon szépen kiszedték neki. Azt mondta a boltos, ez az egyik specialitásuk. Ha gondolod, megkérdezhetem, melyik is ez a bolt. De nem látom, egyáltalán melyik részén is élsz kis hazánknak.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.693 hozzászólás
Haveromnak is hasonló gondja volt egy használtan vett bringával. Õ itt Bp.-en talált egy kis boltot, ahol nagyon szépen kiszedték neki. Azt mondta a boltos, ez az egyik specialitásuk. Ha gondolod, megkérdezhetem, melyik is ez a bolt. De nem látom, egyáltalán melyik részén is élsz kis hazánknak.
Marci

jared

jared

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
nos igen. ugyan volt fent foto rola, de eleg gyenge felbontassal es kicsiben. a leirasban pedig ennyi: hasznalt, itt-ott karcos. hat sebaj, legkozelebb megfontoltabb leszek. plusz ha sikerul megoldjam mar nemfog erdekelni, orulni fogok. :)

az eladó részérõl ezt az egyáltalán nem mellékes "jellemzõt" elsunnyogni elég balkán dolog volt

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
az eladó részérõl ezt az egyáltalán nem mellékes "jellemzõt" elsunnyogni elég balkán dolog volt

jared

jared

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
bizony az, a vegen csak talaltam egyet. eleg jo aron vettem, de nyilvan ez is kozre jatszott benne (kell neki majd egy ujrafestes emiatt, plusz ugye ez a mutet). sajnos a tulaj nem nagyon tajekoztatott ezekrol, akkor derult ki mikor kezhezkaptam. nagyon orulok neki, ezert remultem meg ennyire hogy hiaba volt a macera a keresgelessel. :) nem fujtam meg semmivel, de gondolom ha nekiestek forrositani csak kiprobalhattak elotte a finomabb utat is (de azis lehet hogy barbar volt az elozo tulaj). utanajarok hol tudnak ezt szakszeruen es finoman (mar amennyire lehet) megcsinalni, mert en a hetven kilommal szerintem megsem birom majd mozditani. :) nagyon koszonom a tippeket!

alu esetén a wd40el körbefújhatod a házad, se lesz kilazítva a történet. : )

Amit jó.. a NYEREGCSÕNÉL befogni a satuba, és forgatni, húzni a vázat, de óvatosan, mert úgy hevül a nyeregvázcsõnél a súrlódástól, hogy nem lesz ember, aki hozzányúl..

http://foto.testbike...3/tn_3_6973.jpg
http://foto.testbike...3/tn_2_6197.jpg
http://foto.testbike...3/tn_1_7593.jpg
http://foto.testbike...3/tn_4_7245.jpg

sajnos így is sokáig tartott : )

az a váz egy cannondale CAAD3-as? csak olyan szép sárga, meg kis filigrán támvillái vannak, túlnyúló nyeregvazcsovel, hogy megkívántam : )

öö persze, hogy az, mwert korábban írtad, hogy szereztél.. Mentsd meg a cuccot, mert ÉRTÉK: :)

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

Nyugi, ki lehet szedni. Satuba szokták befogni és a vázat, mint jó nagy erõkart szokták mozgatni de ilyenkor több ember is kellhet. Fújtad már valami oldószerrel ? Csavarlazító, WD40,... Vagy ezeket már kipróbálhatták az elõzõ tulajdonosok ?

alu esetén a wd40el körbefújhatod a házad, se lesz kilazítva a történet. : )

Amit jó.. a NYEREGCSÕNÉL befogni a satuba, és forgatni, húzni a vázat, de óvatosan, mert úgy hevül a nyeregvázcsõnél a súrlódástól, hogy nem lesz ember, aki hozzányúl..

http://foto.testbike...3/tn_3_6973.jpg
http://foto.testbike...3/tn_2_6197.jpg
http://foto.testbike...3/tn_1_7593.jpg
http://foto.testbike...3/tn_4_7245.jpg

sajnos így is sokáig tartott : )

az a váz egy cannondale CAAD3-as? csak olyan szép sárga, meg kis filigrán támvillái vannak, túlnyúló nyeregvazcsovel, hogy megkívántam : )

öö persze, hogy az, mwert korábban írtad, hogy szereztél.. Mentsd meg a cuccot, mert ÉRTÉK: :)

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.693 hozzászólás
Nyugi, ki lehet szedni. Satuba szokták befogni és a vázat, mint jó nagy erõkart szokták mozgatni de ilyenkor több ember is kellhet. Fújtad már valami oldószerrel ? Csavarlazító, WD40,... Vagy ezeket már kipróbálhatták az elõzõ tulajdonosok ?
Marci

jared

jared

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
holgyekurak!

mivel orszaguti vazrol van szo, gondoltam itt kerek tanacsot (ha rossz helyre kerult elore is elnezest). adott egy regi orszaguti alu vaz, amit neten rendeltem. mikor hozzamkerult eszrevettem hogy belevan szorulva a nyeregcso, es korulotte egesnyomok es festek leperges lathato. kezdem ugyerezni, hogy azert adtak el mert nemtudtak belole kiszedni a cuccot. van valami mas tuti mod a hevitesen kivul, vagy megeshet hogy kukaznom kell a vazat? :( nagyon sajnalnam..

koszonom eloreis!

Feltöltött képFeltöltött kép

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
A lényeg,hogy ha rendben van a csapágy,akkor menet közben semmi hátránya nincs egyik-másikkal szemben.Én szeretem a jó szerelhetõsége miatt.
GT-Atee

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Osztrák Shimano forgalmazó egy elõadáson. Mindenesetre "üresen" nem forog túl szépen... :)

Ezzel kell etetni a vevõket, hogy ne a szemüknek higgyenek. :)

A sebesség mindent megold.

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

Ki volt az a zseni, aki ezt mondta neked? Szimplán rosszabb konstrukció csapágyazás szempontjából.

Osztrák Shimano forgalmazó egy elõadáson. Mindenesetre "üresen" nem forog túl szépen... :)