Matra kor: en elmentem a Vigh Zoliekkal az elejen. Az a tempo, amit Szatmary Andris diktalt, meg kibirhato lett volna Matrahazaig, de Fejes loszolt egyet, onnan Vigh elore allt, es en meg eleg keves ideig tudtam tartani a 450 watt koruli terhelest... Lefele beert Bendeguz a Bianchibol, aztan Parad utan utolert minket a mezony.
Ment neha a loszolgatas, de inkabb tempomenes volt. Mar amikor volt... en csak kiforogtam, mert nagyon nem esett jol (az elejen az emelkedon nem igazan ment 190 ala a pulzusom).
Atis csapattarsam az utolso 20-on felrantotta az emelkedokre, hogy ha ki is alakul elmenes a mezonybol, O mar elol legyen. Vegul nem alakult ki, csak az utolso kilinel indult meg Ata. Nagyon nem ment senki, ugyhogy en is mentem. Ebbol leszakadt mindenki. En meg a vasuti sin keresztezesnel utolertem Atat, aztan ahogy megkezdodott a bolyasor a vegenel, megkezdtem a sprintet, es megszereztem az abszolut 3., kategoria (U19) elso helyet. (ha van valakinek kepe, videoja, nyugodtan ossza meg!

)
Nem esett jol. Az osztalyozovizsgaim (magantanulo vagyok) miatt kihagytam masfel hetet, ami enyhen szolva nem tett jot a formamnak. Tavaly azert meg fel tudtam menni a Vigh-gel, mondjuk akkor nem volt embere, meg nem loszolt senki. 172-es atlagpulzussal mentem, 199 lett a max.. Fel fogom tolteni a gorbeket meg ma a TP-re, meg a Stravara, aztan belinkelem ide is.
Ma meg elmentunk a csapatbol oten, plusz a KissG a Bianchibol a dombok koze (Budakeszi-Zsambek, stb.). Az elso oraban 302-es atlagwattal mentem (0-k nincsenek beleszamolva (nem mintha sok lett volna belole

)), 40 km/h-s atlaggal. Dombok kozott, ismetelnem.

Ezutan is volt tempo, meg wattok, de azert kicsit visszavettunk. Aztan, miutan mindenki hazament, en meg felmentem a Janos-hegyre haromszor. Eloszor Budakeszi felol, aztan az Istenhegyi uton ketszer. Kemeny volt.

Ezt is feltoltom par ora mulva.