aki tehetséges az 1 év edzéssel dobogora állhat, és Ata tehetséges
bár neki sulyproblémája se nagyon lehet.
Két hete még nem ment neki ennyire, bár elég jól bírta amikor szponzorszökésben volt.
aki tehetséges az 1 év edzéssel dobogora állhat, és Ata tehetséges
bár neki sulyproblémája se nagyon lehet.
A sebesség mindent megold.
Árvai Ata ennyire összeszedte magát?
Árvai Ata ennyire összeszedte magát?Na megvolt az elso DNF versenyem...
Hatso defekt Matrahaza elott 3km-rel, legalabbis itt vettem eszre, hogy annyira lapos, hogy mar pattogok. Egyelore nem tudom mitol.
upd: A kesobbi abszolut 4. helyezett (Arvai) mogott utaztam, egeszen kenyelmes tempoban, az eleje persze legalab fel-1 perccel mar elorebb volt.
Persze lefele biztos leszakadtam volna, de annak jobban orultem volna.
En azert nem tavaly kezdtem biciklizni. Mondjuk tehetseges nem vagyok, ez nem is volt kerdes.
>"En mindenesetre nem latok ilyen valtozast, amit irsz."
Van valtozas, csak nem a monotonia turesben es az allokepesseg javulasara vonatkozik.
Az O.symetric nem bantja a hatso valtot. Igaz, telen kukaznom kellett egy 6700-as Ultegrat, de abban mar eleg sok kilometer meg durva korlmenyek is voltak... nem hiszem, hogy attol a 7-8 honap ovalis lanctanyerozastol ment tonkre benne a rugo.
Az elso valtot egyszer kell beloni, onnantol kezdve ugy mukodik, mint egy koralaku tanyerral.
>bárki tehetséges egy év edzéssel dobogóra állhat akármelyik kategóriában.
Hany hely van ezen a te dobogodon, ugy megis... Ez egy netto hulyeseg. Define "tehetseges".
A masterek koraval sem jar a monoton dolgokra felkeszules. Ez is netto hulyeseg.
Gratulálok! lehet hogy csalódott vagy, de mégiscsak a dobogó legmagasabb fokán álltál
![]()
(Az más lapra tartozik, hogy Master korú versenyzõ nyert, és összesen csak hárman voltatok Elite 1-bõl az elsõ 10-ben - lassan nyugdíjassport lesz az amatõr szintû országúti kerékpár kis hazánkban...)
"kb ezen a környéken értem utol a kettõvel elõttem indulót, vártam, hogy majd beáll nekem,": Nem ismerem a szabályokat, ez nem tilos egyéni idõfutamon?
Nagy nehezen, de megírtam a beszámolómat a pilisi idõfutamról. Márkus Jani kerékpáros blogja: Pilis Kupa I. forduló - 2013.09.01.
Te mentel mar ezen az emelkedon gyorsan, Andris?
Ez volna a palya?
Strava Segment | kis híd - Hörmann
Flickr