Gratulálok! lehet hogy csalódott vagy, de mégiscsak a dobogó legmagasabb fokán álltál
(Az más lapra tartozik, hogy Master korú versenyzõ nyert, és összesen csak hárman voltatok Elite 1-bõl az elsõ 10-ben - lassan nyugdíjassport lesz az amatõr szintû országúti kerékpár kis hazánkban...)
"kb ezen a környéken értem utol a kettõvel elõttem indulót, vártam, hogy majd beáll nekem,": Nem ismerem a szabályokat, ez nem tilos egyéni idõfutamon?
Nézzük úgy, hogy egy kerékpáros 28 és 35 év között van a csúcson, de ha nem utánpótlásból jött akkor ez eltolódik pár évvel késõbbre, ezért inkább az elit2-t nézzük. A másik dolog, hogy ez egy idõfutam, amit kb lesz@rnak a normális nem idõfutammenõ bringások, ez csak a nagyon amatõrök, meg a kerékpározást nem értõ nyugatiak perverziója. A harmadik dolog, a masterek képesek ilyen monoton dolgokra felkészülni, ez a korral jár. Negyedik dolog, nagyon gyenge a hazai mezõny ha azt a pár profit leszámítjuk, bárki tehetséges egy év edzéssel dobogóra állhat akármelyik kategóriában.
De tilos, de ügyesen kijátszható egy ilyen pályán.