Sziasztok,
Téli bringa project befejezése képen szeretném rendben rakni kb. fél éve garázsban porosodó Mavic kerekemet.
Konkrétan egy Mavic Ksyrium Equipe-ről van szó (talán 2010 v. 2011-es lehet, egy Canyon Ultimate AL-el vettem még együtt).
Az első keréken van egy nagyon szép felütés, Kaposváron úgy néz ki nem tudják megcsinálni, de azt sem merik kijelenteni hogy nem javítható.
Függőlegesen durván 1-2mm, oldal irányban 1-1,5 mm mozgás van benne, egy ponton, ennél jobban ki centirozni sem lehet.
Mivel más baja nincsen (1 szezont ment, minden más szempontból teljesen rendben van, nem dobnám ki)
Két variáción gondolkodom:
Ha van rá reális esély hogy ezt még ki lehet belőlle szedni, akkor megnézetném valakivel Peste, de nem tudom hova lenne érdemes vinni, tudtok ajánlani olyan céget (vagy akár szakit) aki migbizható, és ki is tudja szedni belőlle ?
Ha nem érdemes vele foglalkozni, akkor még reális kereteken belül szóba jöhet a felni csere, 18 lyukas a felni, honnan lenne érdemes hozzá felnit nézni ? itthon nem nagyon találtam csak mavic felnit reális áron (azért 30e huf/felnit kicsit sokkalom)
Edited by quash, 2013. November 02. - 20:48.