igen. már néztem. korrózió álló ötvözetlen acéllal (hi-ten) még nem találkoztam.
mondjuk a tömege alapján nem sima szénacél. valóban húzott cr-mo csövekből lehet,ha jó a mérleg. ez tipikusan az az eset,amikor az eladó nem tudja mi a portékája. rengeteg ilyen van,de ez nem baj..... nekem.
a hőterhelés biztos jót tett neki. 
Nyilt titok, de én az olaszból úgy operáltam ki a berohadt nyeregcsövet (a keo pedál miatt 1 cm-el kintebb szerettem volna húzni a csövet, ahogy átálltam taposóról, és meglepetés fogadott..) hogy a nyeregcsőnél fogva befogtam a gépet egy batár satuba, aztán szépen a váznál fogva lassan kihúztam. Az egész jó néhány izzadtságcseppembe belekerült.
De legalább kézmelegtől nem hevült föl jobban a cső, és azt a ronda Kalloy Uno 40 cm-es bitót jó volt számuzni a polcra.
a muvelet után term. nem feledkeztem el egy cseppecske olajról az új nyeregcsövön. 
http://www.velomine....roducts_id=1281
Szerintem egy acélvázra ilyen szettet akasztva senki nem bánná, hogy nem karbonmatricás a fékváltókarja vagy nem karbon a hajtókar. Már csak ezüst kiegészitőket kell hozzá szerezni meg valami klasszikusabb nyerget
Vejnecske módosította - 2013. november 12. - 10:25