Nekem is van kerdesem.
110-es hajtomure lehet szerezni 8-as lanchoz valo lanctanyerokat? Valami olcsobbat.
7-10-ig minden jó hozzá.
Sziasztok!
Mennyire lenne működőképes egy olyan rendszer amiben egy dupla lánctányéros karon(fc-5502) a váltást egy tripla (fd-4603) és nyolcas lánc mozogna, a váltásért egy rsx tripla fékváltókar lenne a felelős.
Mert ugye a fokozatot be lehet úgy állítani, hogy a triplával csak két fokozatot lehet állítani, a 9sebességre tervezett hajtóművön a nyolcas el fog menni, hiszen 7évig így használtam ez nem is kérdés, de mi a helyzet a 10sebességhez tervezett tripla váltóval?
Mert elvileg ugye szűkebb, mint 8/9 rendszer de fajlagosan mégiscsak nagyobb a szélesség, hiszen triplához van kitalálva, ezért én működőnek gondolom.. Mi erről a véleményetek?
Ha valami csoda folytán idővel triplára lenne upgradelve a hajtómű, de továbbra is nyolcas maradna a rendszer, az mennyire lenne bajos ezzel a tripla váltóval?
Egy 158cmes nőnek az ilyen online bikesize rendszer 165ös hajtókar hosszt írt elő, mekkora vétek a 172,5es adni?
Egy 48as gepida vázszetthez mekkora stucni lenne ildomos egy 158cm magas nő számára?
Nem lesz jó a tripla váltó hozzá.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére