Találtam... vázat..
Olaszmenetes-csekk
130-as sarutáv-csekk
26.8-as nyeregcső-annyit le tudok szerintem biztonságosan esztergálni egy alu 27.2-esből, amúgy BBB-Kalloy-Uno-Zoom, etc..
Columbus SPX csőszett-csekk
Nyers, festetlen, matricakészlet ajándék
Ami "nem jó":
-Levágott bowdenvezetők a láncvilláról és levágott alsócső-váltótartó konzolok. De ezeket újra tudná forrasztani az eladó. Utóbbi helyett lehet, egyszerű kábelmegakasztóra voksolnék.
-Fő csövek is cserélve lett, a tömeg alapján NEM SPX-re, hanem valami vékonyabb, kevésbé merev csőre, igaz, Columbusra.
"igen mindegyik hiányzik, 58-as a váz, eredetileg columbus spx csőből volt, mint említettem a fő tartó csövek cserélve lettek, columbus csöveket építettek vissza, de fogalmam sincs milyet. A nyeregcső 26.8-at fogad, a hátsó papucstáv 130-as, tehát fékváltós rendszer is elfér. Fel lehet forrasztani a konzolokat könnyedén, szerintem ezt meg tudom csináltatni. Küldök képet ha így a méretek alapján érdekes lehet. A vázat/villát odaadom"
KépeK:

Persze az adatok azt jelentik, hogy a Coral mehetne rá "egy az egyben", nem a Wilier. Pedig szívem szerint utóbbit adnám el a ...-ba, de erre a vázra megérné építeni. Mennyire tartanátok kockázatos vételnek? Őszinte leszek, nem gyanakszom az eladóra, megbízom benne, mert egy ismerős már üzletelt vele, s korrekt ember, meg az ajánlata is jó. De kérdés, hogy megéri-e az imádott Coralt erre lecserélni. Mindenképp szebb váz, szebb részletekkel. Meg ritka. A villapapucs is gravíros elöl.
Bár mondom: szívem szerint ezt a vázat beszerezném, és később építkeznék rá, a La triestina meg mehet, amerre lát, más örülni fog neki..

hmmm