http://apro.bikemag....xv-l250052.html ez eladó. talán ugyan az lenne?
Igen, Don.
Átvettem a kicsinyke Ritchey Logic kormányom, 252 gramm, 44cm cc széles, kis kompakt előrenyúlás, de viszonylag nagy esés, dupla bowdencsatorna, és porfestett mattszürke szín. Még nem tudom, hova lesz beépítve, télire úgyis ráfér majd a Coralra is valami generálozás (pl. sor már esedékes, ugyebár az idei-tavalyi szezont is a használtan vett sorral futottam, a láncban május 6. óta 3000 km van, de előtte február-március-április hónapban is használatban volt, város-országút eső-száraz vegyesen, összesen kb. 4500 km lehet a láncban, a soron meg már ez a negyedik lánc, amit használok Az agyak se voltak karbantartva tavaly július óta, igaz, olyan szépen duruzsol a hátsó szabadonfutója, és olyan félelmetesen forog, hogy öröm nézni-hallgatni. Csak nehéz, na! A gumik nagyon jól bírják. Tavaly tavasszal került föl először a Triestinára, utána került át a Coralra, bőven futottak városban-esőben-országúton, és nagyon jól tartják magukat.
Igazából így most két 26-os befogójú kormányom is van, az egyik 42 a másik 44 széles, hajlításra-ficsőrökre nagyon egyívásúak, bár a BBB 10 grammal nehezebb kb. (igaz, olcsóbb is volt..).
ha más nem, egy adapterrel 31.8-as stucniban applikálva ugorhat a triestinába, és megnézem, mennyire tud simítani az úton. Gondolom, a jó 60 grammal kevesebb anyag, kisebb csőátmérő miatt kevésbé lesz merev, mint az OS befogójú "simánricsi" kormány.
Addig eláll a szekrényben, enni nem kér.
Egy csere-bere druzsbaüzlet keretében meg lett egy Charge Spoon nyergem is, a kromó-sínes fehér változatból. Erről meg végképp elképzelésem sincs, mire, mert mindkét nyergem ronda és kopott, de borzalmasan kényelmesek...
http://apro.bikemag....k-l250039.html#
EzReti ? Ha megvenném a kerékszettet-hajtókart-váltókat, akkor a fékektől-kormánycsapágytól eltekintve ReTi szettem lenne. De semmi értelme, az első váltó nehezebb, mint a pezsgő 105-ös, a hajtókar középrésszel gyönyörű és könnyű, de nem annyira, a hátsó váltó meg még a régi túlépített campa.. Az agyak is 1998-ban újultak meg nagyon..
Vejne módosította - 2014. szeptember 05. - 10:32