Hát szégyellem magam, de mégis az lehetett a gond, hogy túl ELÖL ültem 
Ahogy elindultam a módosított beállításokkal (+a kormányt is beállítottam), nem volt jó. A kezem kevésbé zsibbadt, viszont a tricepszem annál inkább dolgozott, nyomtam el magam a kormánytól, mert ugyanúgy csúsztam rá. Állítgattam a nyerget, mégis vissza teljesen előre, majd emeltem az orrát, hiszen éreztem, hogy csúszok előre rajta, már arra is gondoltam, lehet az anatómiám a hibás, és nincs az ülőgumóimon egy egyenes felület (vagy csak ezzel a nyereggel nem kompatibilis az alfelem). Aztán elvesztve a türelmem gondoltam egyet, minden mindegy alapon jócskán hátratoltam a nyerget (egyúttal vízszintesre állítva). Hát nem sokkal jobb lett?!
Most akkor az a kérdés, fordíthatom-e vissza a stucnit?
Csomót mentem alsó fogásban. Vagy egyelőre szokjam ezt a beállítást? Azért hosszútávon még nem tudom milyen lesz.
(Milyen jó is volt a Bianchi, azzal többet mentem alsó fogásban, mint fvk-t fogva...)
Ja és irányítani nagyon fura (rossz) volt így a bringát...
sztem egyenlőre használd így. a fokozatosság elvét megtartanám. a későbbiekben 4-5 hetente lejjebb rakhatod a kormányt. mondjuk nem kell feltétlen annyira lent lennie,mint az eredeti beállítás. az,h annyira mélyen fogsz,még nem biztos,h hatékony is. pl ha megnézed Indurain bringáját,akkor láthatod,h nem volt túlzottan leengedve a kormánya. pedig neki elég hosszú végtagjai vannak. ha az időfutam pozícióját nézed meg,akkor meg elég feltűnő,h mennyire magasan volt a válla a többiekhez képest. pl Boardman beállítása tök más volt.
ha lehet,akkor a mostani beállításról is jó lenne egy kép. 
donciccio módosította - 2015. január 15. - 19:17