most vágjak eret vagy fogjam be a pofám és sózzak?
Ugyebár kéthetente van alkalmam Cdale-ezni, pl. most itthon vagyok. Erre tegnap reggel már "malaise"-zel indítottam, délutánra lett belőle általános gyengeség-izom-ízületi fájdalom-puffadás, hajnalra meg valami iszonyat bűzös mindenféle puffadással-hasi tünettel járó... Ööö, gasztroenteritisz, valoszinuleg szalmonella.
Sikerült megint belefutnom egy remek kis salmonellába, ülni is rossz, úgy fel vagyok gázosodva, ha épp' nem kell sprintelni. Rossz.
Nem fog hamar kelleni cserélni a sort a Dale-en, ha az összes itthonlétem alatt vagy esik, vagy én vagyok elesve 
szliccgumihoz: ha ténylegesen a gumi profiljáról tennél föl képet, úgy lehetne ítélni. De a legjobb, ha csak végighúzod az ujjad a futófelületen, ha érzed, hogy kockásodik-simul-lapul, akkor már elkezdődött a "kopás".
Érdemes az e-h gumit összehasonlítva tapizni, gy feltunobb.
Torma: nem írja, hogy azért adná el, mert méret-setupprobléma van vele. Amúgy jó drága, ezeket 220ért adták újonnan, és az a Tiagra szett szemre még a 2011-es... (4500) onnantól kezdve nem érdekes, hogy keveset futott, egy 9-es régi tiagra ne legyen annyi, mint újkorában volt.. 
Vejne módosította - 2015. május 24. - 10:35