http://www.sportstra...Cycling/1796110 ezt mentem ma. egy jó kis Kemence kör. brutál volt. lehet,h ellenkező irányban könnyebb lenne. azt hiszem sikerült megtalálnom a "Néhol" nevű térséget.
az időjósok szokták mondani,h Néhol eső várható. ez a térség ma Ipolytölgyes,és Kemence közt volt. sose láttam még így ezt az útvonalat. szintrajzzal,meg minden. azt régen is tudtam,h nem az a nehéz,h Kemencéről átjussak Diósjenőre. az egy 1xű emelkedő. lényegében majdnem a tetejéig lehet 39/21-el menni. elég jó ritmusa van. rááll az ember,és forgat. aztán már fönt is van. viszont Vámosmikolától,Kemencéig 3-4 db 10 % környéki kismeredek van. na az épp eléggé megfingat. én régebben sokat mentem ezen a körön,de rosszabb aszfaltra emlékeztem Szobtól. szerencsére teljesen jó minőségű lett. gondolom kicserélték a kopó réteget. amúgy ez az emelkedő kb 20 kili. a 2-es egy élmény volt.
egy csomó kamion,meg mifene. hullámvasút,teherautók menetszele. elszoktam a 70 körüli tempóktól. volt,h gurultam lefele,aztán jött velem szemben egy konvoj. olyan légfalba ütköztem,h öröm volt nézni. szóval ez volt az én mai köröm. legközelebb sztem más irányban megyek. talán lecsalom az első emelkedőt is.
még vlmi. az eső azelőtt elállt,h odaértem "Néholra". szóval úgy gányoltam össze magam,h egy csepp esőt nem láttam. ez a méreg,nem a cián.