Zenéltem már ott kétszer is. Mihály Peti ismerőse vagyok
Akkor nem az vagy akire gondoltam.
Zenéltem már ott kétszer is. Mihály Peti ismerőse vagyok
Akkor nem az vagy akire gondoltam.
Ebben teljesen igazad van. De a Sorá-s váz sem különbözik sokmindenben az 500-as vázától. Én amatőr vagyok a kerékpárt egyébként ajándékba kaptam és nem igazán lenne 3-400 ezer Ft-om egy új kerékpárra.
Egy 105 szett olyan 150.000 ft körül van. De azért gondolom, ha átszerelném sokkal könnyebben futna a szekér és gyorsabban is nem?
A szentháromság így hangzik: váz-villa-kerék
Ezeknek kell leginkább rendben lenniük.
Esetleg nem Szécsény környékéről?
Hat eszmeletlen mennyire nem tudnak ivet valasztani...
Szerintem azok már az előző kanyart rontották el, aki becsapódott dettó, amit ebben a kanyarban látunk az már következmény.
Ebben teljesen igazad van. De a Sorá-s váz sem különbözik sokmindenben az 500-as vázától. Én amatőr vagyok a kerékpárt egyébként ajándékba kaptam és nem igazán lenne 3-400 ezer Ft-om egy új kerékpárra.
Egy 105 szett olyan 150.000 ft körül van. De azért gondolom, ha átszerelném sokkal könnyebben futna a szekér és gyorsabban is nem?
Nem, attól azért olcsóbb a 105 szett. De a nyakam tenném rá, hogy a tribános kerékszett rotorja csak 8-9-10-es lánckeréksort fogad, és a 11-est már nem.
Illetve, nem lesz tőle gyorsabb a bringa. Én sem vagyok gyorsabb a kancsóval, mint a korállal, ellenben előbbi kényelemben-komfortban-irányíthatóságban-stabilitásban köröket ver az utóbbira a gyorsaság nem a szetten múlik. Az a legkevésbé fontos.
Hierarchia, "szerintem"
váz
kerékszett-gumik
finish kit (kormány-nyereg-stucni)
...
szett
Vejne módosította - 2015. augusztus 10. - 21:15
Semmi értelme. Arra a vázra nemhiába nem kínál a Deka sem 105 szettet, de még csak Sorát sem... Egyszeruen nem éri meg
Inkább add el, és vegyél másikat.
Amúgy gond nélkül akár Super Record szettet is szerelhetsz rá, mert egy sima angolmenetes vázról van szó, tkp. bármilyen mechanikus rendszerrel használhatnád.
DE nincs értelme.
Loganbe se teszel V8-as motort meg futhető bőrüléseket.
Sziasztok!
Van egy BT-Win Triban 500-as országúti kerékpárom. Decathlonos. A legolcsóbb mégcsak nem is Shimano hajtásrendszer van rajta.
Szeretném rajta lecserélni a teljes hajtásláncot (fékváltókar, első csapágy fogaskeréksor, váltó, hátsó kazettás fogaskéréksor váltó, fékek, lánc) egy Shimano 105-ös rendszerre. Csak a pedálokat nem.
Ez a csere erre a vázra lehetséges? Vagy teljesen új kerékpárba kell gondolkodnom? Ez csak egy sima alu váz
Köszi a választ előre is.
G
egy masik nezetbol:
A srác így szemre a kanyart már tuti nem tudta volna bevenni, lehet a kocsival jobban járt. Remélem, felépül, elég csúnyát kapott.
ncc1701 módosította - 2015. augusztus 10. - 20:18
minden rosszmájúság nélkül: egyik-másik versenyző olyan hihetetlen balfék módon megválasztott ívet rajzol, hogy elképesztő. csoda, hogy "csak" egyvalaki akart beszállni a bozótba.
Kisherceg módosította - 2015. augusztus 10. - 16:13
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Pont ebédszünetben néztem, lassítva szegényt. Gyakorlatilag első keréken gurul végig, a képbe is szinte keresztben álló hátsó kerékkel érkezik. A kocsira vetődés és a földetérés igen rémisztő. Azt számolgattam, ha elslisszol a kocsik közt, jobban jár-e? Ki tudja, milyen szakadék van ott a susnyában... huhh...
Ejj de durva baleset, Tour of Utah. En ugy szamolom kb. 75-tel erkezik meg a kepbe, kicsit talan meg lassul, de nem sokat.
http://forum.tour-ma...rad-Gr-56cm-rot
az 1.4-es stack-reach aránynak és nyúlfaroknyi homlokcsőnek is van hátránya,...
Amúgy korrekt ajánlat volt ennyiért, főleg, hogy a fékek tuningoltak (az egybefröcsi gumiplasztik betétek helyett kazettás SS)
Szeretem a FELT vázakat, na. Jó dolog a tour fórum, múlt héten sikerült egy ismerősnek 30 euró plusz posta árban Cannondale MKV tányérokat szerezni 1400 km-t futott kivitelben.. tkp. 3 nap alatt leszállította a srác, amint a pénz nála volt. Rugalmasan-jól kommunikált. Egyre több pozitív tapasztalat van külföldi magánszemélytől való vásárlással, főleg árak terén..
Bár, mikor én akarok vásárolni, vagy eladják előlem, vagy nem válaszol a pm-re, amíg el nem adta
Ki fogok próbálni egy géles talpbetétet hátha ez segít valamit.Valaki azt is javasolta hogy lazítsak a csaton,tegnap kipróbáltam és már annyira nem éreztem nyomást a talpamon!Szép napot!
Nekem ugyanez volt a bajom, megvettem a legpuhább, legvastagabb talpbetétet, amit kaptam, azóta baba.
A gyari Sidi betetnel allitolag minden jobb.
Nekem mondjuk nincs gondom vele, de csereld le nyugodtan. Decaban is vannak puha betetek, ha nem akarsz specit.
Ki fogok próbálni egy géles talpbetétet hátha ez segít valamit.Valaki azt is javasolta hogy lazítsak a csaton,tegnap kipróbáltam és már annyira nem éreztem nyomást a talpamon!Szép napot!
Egy kérdésem lenne hozzátok,mégpedig :egy sidi országúti cipőt használok keo look pedállal.Az a gondom hogy kb 40-50km után fájni kezd a talpam a patent alatti részen,tudom ez úgymond normális,de érdekelne nincsen-e valamilyen géles talpbetét amellyel enyhíteni lehetne ezt a nyomó érzést?Előre is köszönöm a tanácsokat!
A gyari Sidi betetnel allitolag minden jobb. Nekem mondjuk nincs gondom vele, de csereld le nyugodtan. Decaban is vannak puha betetek, ha nem akarsz specit.
Egy kérdésem lenne hozzátok,mégpedig :egy sidi országúti cipőt használok keo look pedállal.Az a gondom hogy kb 40-50km után fájni kezd a talpam a patent alatti részen,tudom ez úgymond normális,de érdekelne nincsen-e valamilyen géles talpbetét amellyel enyhíteni lehetne ezt a nyomó érzést?Előre is köszönöm a tanácsokat!
Nem, ez nem normális.
Stoplibeállítást változtatnám a helyedben először..