Egy kicsit a Thomson cuccokra: a hátranyúlás nélküli alu nyeregcsövük nem kényelmetlen, mint a rosseb? Értem, hogy merev, de egy nyeregcső ne büntessen. Kár, hogy gyönyörű darabról van szó.
az inbredben thomson elite cső van. a felébe/harmadába kerülő, ugyanolyan méretű BBB érezhetően rugalmasabb. régebben volt USE Alien nyeregcsövem is (ugyanilyen méretben). 220gramm és a bbb-hez hasonlóan kényelmes (és ugyanolyan tömegű) B+ csőnél is jobb volt.
/ezeket a nyeregcsöveket ugyanazon vázakban próbáltam. pl a handjobban volt a use, a thomson és a bb is, az inbredben a thomson és a bbb. volt olyan, hogy kimondottan kíváncsiságból cseréltem nyeregcsövet, így direktben előjött a különbség, de hosszabb távon könnyen megszokható volt a legmerevebb cső is./
szubjektív sorrend a rugalmasság/kényelem szerint, mind 27,2*400 (vagy éppen 410)mm és alu:
1. USE Alien 220gr (ó, az a befogórész!!)
2. BBB / B+ 270gr
3. Thomson Elite 300gr
minél könnyebb tehát, azonos méretben annál rugalmasabb. persze némi megszokás után eltűnik a különbség, ezért használom a thomsont.
az alien fejrésze nagyon érdekes. gondom nem volt vele, de beállítani egy délutáni matinés rémálom volt.
Kisherceg módosította - 2015. augusztus 14. - 11:16