testreszabhatóság= finishing kit személyre szabása (kormány-stucni-nyeregcső-nyereg). Mert a forma-szélesség-hosszúság-kialakítás nagyon nem mindegy.
Esetleg még: hajtókarhossz és áttét, lánckeréksor kiosztás és váltókanál (Rabbit köhhm) kiválasztása.
>Bocsi, magas labda volt
<
egyébként van Felt F75 is.
http://www.bike-disc...36323/wg_id-657
Vagy az 50-es Cube Attain. Szerintem jó, szimpatikus a komfortos, de nem égbeemelős geo. Ha sportosabbat szeretnél, akkor meg Felt. De ahogy elnéztem, a 47-es Merida Scultura 400-as, vagy Fuji Roubaix 1.5 is jó lehet.
szerk: a poszt is "bizoníccsa", mostanában egy árkategóriában kb. ugyanazt a szinted kapod mindenkitől, más matricával.. 
a Tiagra 4700-as szettes vasak között simán vannak most 150 euró különbségek a piacon...eléggé megbolygatta az állóvizet, szinte az összes, tavaly még full 105 modell Tiagrás lett, az Ultegra+105 mixek meg tisztán 105-k. mondjuk nem tűnik rossz szettnek, de egy 105-nek jobban örülnék.
a Cube geója nekem is tetszik így kép alapján, megvárom míg lesz itthon belőle a boltokban + elvileg a ROSE is nyit bemutatótermet, ahol lesz 51-es méretű Pro SL 2000 is. a kettőt összehasonlítva talán már döntésképesebb leszek, mindkettő tetszik. más márkákba nem igazán akarok belebonyolódni.
a Canyonról azt mondod akkor inkább tegyek le, ha kicsit is sportosabb geót szeretnék? nem írnak vészesen rossz szállítási határidőket.
finishing kit: első komolyabb oúti bringám, ahogy nézem a méretemben megfelelő szélesek a kormányok, de ezt én még netes alkatrészlista alapján nem tudom eldönteni, hogy 90 vagy 100as stucnival lesz jobb. jó nyergem van, a többit meg úgyis az idő dönti el mi a kényelmes 
DaveRider módosította - 2015. november 05. - 19:16