tegnap megrendeltem a monoblokkba a csapágyakat,mert mintha kicsit darabosak lennének. remélem kibírja addig,ami benne van. nincsen kedvem egy plusz szereléshez.
a csapágyaim még mindig nincsenek nálam.
hiába: a szagértelem,az kéremszépen szagértelem.
jó méret volt felírva a csapágyboltban,csak rosszat hozattak. most máshonnan rendeltem,de ők meg nem tudtak még érte menni a rövidebb hét miatt. na mind1 is. úgy néz ki nem is a csapágy adta ki a fura hangokat. vlszínű a lánc volt a ludas. tavasszal kitakarítottam,beolajoztam. amikor úgy láttam utána kenetem. 1-2 hete rámértem a kopásra. kb 60%-nál tart a lánc. még van benne,de már ideje lesz rendelni. szóval néhány napja levettem a láncot,és egy ronggyal letöröltem. nem fújtam le féktisztítóval,vagy ilyesmi,tehát maradt benne olaj. visszatettem,és úgy néz ki megszűnt a darálós érzet. esőt,sarat nem látott a bianchi. kicsit érdekes. most vlmi rohloff olajat használok. előtte meg nem tudom milyen volt,de az is kicsit sűrűbb a sima műszerolajnál. arra gondolok,h nem nagyon tudott a görgők közé jutni a kenés,vagy nem volt elég alapos a tavaszi zsírtalanítás,kenés. még néhány szó a csapágyakról: most 4 db-ot rendeltem. ha tényleg nem a csapágy a ludas,akkor egy jó sokáig elég lesz.