Kisherceg: no offence, de ez kizárt, hogy megtörténjen. Ellenben, ha swift van a környéken, nagyon résen kell lenni.
tény:
10-ből 9-szer, ha valaki indexelés nélkül átborít előtted, mert "óh, ide megállok", az swiftes.
10-ből 9-szer, ha valaki mellékútról, kocsifeljáróról levág elég, azt swiftes.
10-ből 9-szer, ha bent vagy a körforgalomban, és valaki becsap eléd, az swiftes.
néha van, hogy egy kereszteződésbe érve 2-3 swiftet is látok. Olyankor surun vetem a keresztet, mormolom a miatyánkat, üdvözlégyet, és bizakodom!
Jó videók. Milyen kamerát használsz? : ) milyen kiegészítkkel,?
pont tegnap Bicskén, elöl rendőrjárőr fogta a sort, közvetlen előttem régi swiftes, 20-25 km/h. egész pontosan itt:
https://www.instants...4.56h,-4.42p,1z
gondoltam elgurulok jó szélesen, semmi szembeforgalom, egy balos utca van, de a swiftes nem indexel, nem húzódik balra, nem mutat irányváltoztatási szándékot, sima ügy. kezdtem rátempózni, már a kocsi vonalában voltam, erre a klasszikus jobbra húzódik és rézsút, tempósan balra kanyarodik -gondoltam ráunt az araszolásra ő is-, szerencse hogy tudtam a kocsijára támaszkodva kanyarodni vele és nem buktam. közben már le volt húzva az ablaka és folyamatosan szidta a felmenőim meg a bringásokat és egyértelműen húzta rám a kontakt után is, eszébe sem jutott utána megállni. remélem a pedálom+kormányom legalább a karosszérialemezt benyomta kicsit.
edzőtárs szerint a swiftes indexelt és én voltam az idióta, én ezt azért kétségbe vontam, kanyarodás közben rakhatta ki, amikor már előzni kezdtem és bőven egy vonalban voltam. baj nem lett, a bringa se sérült, a környék lakosságát ismerve meg inkább nem mentem utána, hogy még jól össze is veressem magam
de úgy általában a kisautósokkal vannak komoly problémáim bringán és autóval is, autós tapasztalatuk 90%-a városi dugózás, hétvégente azért kiszabadulnak a főutakra-autópályákra, de tér-idő koordinációjuk nulla, halvány gőzük nincs, hogy hol a kocsijuk oldala, legtöbbbjüknek komoly kihívás még autópályán is sávon belül maradni, nem hogy főutakon egy ívben abszolválni a kanyart.
DaveRider módosította - 2016. március 15. - 14:02