En azon az allasponton vagyok, hogy ami a profiknak jo versenyzesre, az biztos, hogy sok egy amatornek.
De nem tokmindegy, hogy 50 vagy 51? Miert nem inkabb 50.5?
Hát az 51-es olcsóbb, lehet, hogy pont azért, mert nem jó semmire?
Ugyebár évek óta hajtom ezt a mirázst, és évek óta mondogatom, hogy nincs értelme ezen a szinten az 53-asnak, vagy, ha már ez van, vehettem volna inkább 14-25-ös sort a 13-23 helyett
aranyos volt pár hete, hogy egy idősebb sporival tekertünk, és úgy 46-os tempónál (53/17) feltűnt az árnyékán, hogy furcsán mozog a lába. Ránéztem a hajtására, és láttam, hogy 50-11-en van. Leesett, miért volt furcsa az a mozgás.
xxcycle.com oldalon találtam szép 50-es, 51-es tányérokat 135-ös bcd-re. Vagy, extra szexi és gyönyörű a stronglight impact kompakt kar, 50-36 is elérhető, igaz, négyszögtengelyes, de a korallon mindegy.
egyébként a lejtőzés érdekes, igaz, nincsenek hegyek, de van felüljáró, és feltűnt: ráfekszem a felsőcsőre, összehúzom magam, és pihenek-->gyorsabb vagyok, mint a rátekerő-izmozó, de le nem bukó.
csak hülyén néz ki, de gazdaságos.
szerk. a tizenéves versenyzők jóval gyorsabbak, mint én, áttétel-megkötéssel. akkor miért használnék olyan áttételt, ami sok nekem?
Vejne módosította - 2016. április 06. - 11:19