Igen, a kérdés jó!
Peremes szingó, hát én csak a verseny kerekeimre használnám.
Különbség a szingóhoz képest nyilván az, hogy nem kell ragasztani, nehezebb egy kicsit de legalább keményebbre lehet fújni mint a hagyományos drótperemest.
Javítani sztem nem lehet (legalábbis nem érdemes).
A szlime (a lötyi amit a szingóhoz használtam) nem jó semmire, ill. arra hogy a lassú defektet annyira befoltozza, hogy még éppen célba vagy haza tudsz érni. Erre nekem is volt példa: versenyen a zipp kerekem kezdett engedni, trutyis lett a fékem (mindíg innen tudta meg, hogy mûködött a szlájm), éppen célba értem. A szingót el is dobtam. Egy kicsit drága mulatság, és messze a legkörülményesebb a szingó!
Drótperemes Rulez!
Ha megér neked 7e pénzt egy defekt...
Lehet varrni és foltozni, de hidd el soha nem lesz az igazi.
Ennyiért kapsz egy jó michelin-conti + minõségi belsõ kombót, és ez javítható.
A gördülési ellenállás ami a gumi gyûrõdésébõl fakad szerintem 9-10 bar nyomás körül teljesen elhanyagolható 40 alatti sebességnél.
Hát eddig én is drótperemeset használtam, de annyi pozitív dolgot hallottam errõl a gumiról, hogy gondoltam kipróbálom...
Persze ennyiért vehetsz jó drótperemes gumit, amibe tudod cserélni a belsõt. Én Hutchinsont használtam, ami kevláros volt. Szerencsére nem igazán kaptam vele defektet, és azért is választottam a Tufoból is ilyet, mert nálunk a Pilisbe elég kavicsosak az utak.
Mondjuk a javítás kérdésben mondasz valamit, lehet még meggondolom magam...