-nézegettem (volna) kormányvégbe szerelt váltókart, de "sajna" csak ezt találtam:Shimano SL-BS78 (ami egyrészt valszeg nem az én árfekvésem, másrészt, meg 10es rendszer)
Létezik valami másik típus? :chin:
Kreatív ötleteket szívesen veszek

Szerintem egyszerûbb megoldás egy fejcsõ adapter, és nincs Zil alkatrész a keróban:bananadansztem beviszem egy bringaszervízbe, aztán õ hátha tud rá gyártani némi menetjelleget. Bár félek, halott ügy.A marással nincs gondom. ;-) Van rá kapacitás.
Azon gondolkodtam, esztergálok hozá egy 22,2es bilincset egy átmenõ 5ös imbusszal, s ahead szerûséget kupálok belõle..Felülrõl meg egy rendes aheades kormányszár egy betéttel megtoldva.
Aztán amig a csapágybeállítás lészen, össszehuzatom egy böszme nagy menetes rúddal az egészet,/mittomén ZIL ászokcsavar :-))/ addig amíg nem kúl a holtjáték, s ott rögzítem a bilincsel+a stücnivel, s pont. Utána a menetes cuccos kijön persze a villanyakból, mégis csak outiról van szó... /g..
Bakker! Má tudom hol edzett a Feketelaci! Û rakta bele a golyókat, igaz?Nézd meg, itt az enyém, éppen összeszerelés közben
http://evolution.skf...b/205power3.jpg
Nézd!Köszi!
Igaz nem olyan nagy az árbeli különbség, csak felvetõdik bennem, hogy van-e értelme a fullost venni.
Érted, kb 5-6 fordulat/sec mellett használjuk, ezek ipari felhasználásra készültek, gondolom ennek a kb 10x-re kalibrálva.