Ez a kép kicsi elgondolkodtatott. Van olyan "stopli", ami átalakítja az spd pedált sima pedállá?
Van ilyen országútihoz is? (konkrétan lookhoz)
Itthon 18K egy pár ilyen, és néhányan azért vesznek ilyet...elõzõ témához.
10-es Dura ACE , 70 Dollar.
mondyuk szerintem hüyeség. nem sokan akarnának iyet.
Szerintem a lényeg hogy ARTInak van Egy MTB cipõje és egy MTB pedálja.
Ha szeretne országúti pedált akkor a cipõt is vennie kell hozzá.
A kérdésére a válasz DE nagy a különbség!! Országútra hosszabb távra jobb az országuti pedál és cipõ kombo.
Az SL meg yó, tud annyit mint aLOOK.
Nkemn sPD -R van és bár én csak pályán használom elégedett vagyok.
Sok LOOKos ismerõs néha kilép sprintnél a pedálból...nálam ez még nem fordult elõ.
Persze valószínû kopott volt a stopli stb...
Amúgy meg a Shimano nagyobb mozgást enged a lábank a pedálban..és ez nekem beyön.
Amúgy meg a Shimano nagyobb mozgást enged a lábank a pedálban..és ez nekem beyön.
Akkor pontosítsunk: az SPD a montihoz való, az spd-r egy hamvába holt kísérlet volt a big s-tõl az országúti pedálok felé, nem igazán sikerült áttörnie vele, pont az volt a hiba, h az spd-hez képest ugyan kb. kétszer akkora kontaktfelülete volt, de a look-hoz képest még így is elkeserítõen kevés. Az spd-sl kvázi a look koppintása, de nem kompatibilis vele.Én sose mentem spd-r-el, meg spd-sl-el sem, de az sl az országútihoz van, az r meg montihoz. A különbség annyi, hogy az országútis pedálok nagyobb felületûek, illetve a stopli is. És járkálni nem nagyon lehet országútis stoplival, míg asszem spd-r-el könnyebb, bár mondom én nem használtam olyat, szóval majd valaki pontosít. Egyébként az országútisok nagy része look pedállal megy, szóval azt is érdemes számításba venned, pl. láttam aproneten 13e-ért új Look Keo Classic pedált.
Csak elméleti szinten vetem fel, mûködne-e 10-es rendszer frikciós váltókarral? Technikai akadálya elvileg nincs. (a 7-es alsócsöves váltókarokat még át lehetett állítani frikciós üzemmódba)
9-es alsócsöves váltókart már láttam (akinek kell kérdezze meg MAtúzékat), de 10-est nem, biztos csak néhány példányt gyártanak. Egyébként minél több a fogszám, vagyis a váltási lehetõség, annyival kevesebb értelme ennek a váltókarnak, és különben sem lehet feltenni egy, mostani (és közelmúltban) gyártott vázra sem (nincs váltófül)! Kíváncsi vagyok, az újabban gyártott néhány acélvázon van-e ("nyugaton" mostanában acélváz-reneszánsz van: Casati, Carrera, Moser, Hillman, Strongframes, Gios, De Rosa, stb.).