Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Írta 2007. június 14. - 10:50
Írta 2007. június 14. - 08:23
Írta 2007. június 14. - 08:08
Írta 2007. június 13. - 20:35
Írta 2007. június 13. - 15:53
e-mail: ban.attila@wdsl.hu
Írta 2007. június 13. - 12:56
Írta 2007. június 13. - 09:59
Írta 2007. június 13. - 07:11
Dehogynem. Csak tudni kell, hol van macskakõ és elkerülni, ill. úgy lavírozni, h ne kerülj senkinek az útjába:)4. Budapesten nem lehet bringával közlekedni (fõleg outival)
Írta 2007. június 12. - 23:34
éttem, köszönöm!tuki:nem tudsz belekötni shimano flight deck km órát, ami kijelzi hogy hanyasba vagy.
akkor végülis nem nagy cucc, ha nem olyat veszek
Írta 2007. június 12. - 23:12
én a ktmet venném, az normálisabban, egységesebben van összerakva, meg azért akármennyire régi csak 105...szerintem
tuki:nem tudsz belekötni shimano flight deck km órát, ami kijelzi hogy hanyasba vagy.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2007. június 12. - 23:12
Írta 2007. június 12. - 22:27
Miért csak lombrágóknak gyártanak(tottak) ilyeneket.....:mad:
Egyforma magasak (alacsonyak) vagyunk, ugyanezzel a problémával szembesültem, amikor keresgéltem. 58as váz olyan, mint a 43-as férficipõ... abból van a legtöbb! Nyilván ezek közül több kerül eladásra.
Ha nincs zsé, akkor
1 légy türelmes
2 alternatív megoldásként építs fixit vagy egysebit, városba és erõnlétre a legjobb, és ajánlom figyelmedbe a verseny utcai piacot is
Soxerencsét!
Írta 2007. június 12. - 22:27
Kedves márkatárs! .
Tour de Pécsen indul majd valaki júliusban?
Igen,pécsi lévén ez az a verseny ami házhoz jön,ill.itt van a közelben és jó buli
fõleg ha együtt mehetünk a Cornix ill. P-Beton elsõ soraival.Na az ám a móka,
fõleg mikor elkezdenek elöl lószólgatni,meccselni egymással,az agyad elhagyod
ha akarod tartani a tempót-már pedig muszály vagy küzdhetsz saját zsírodon!
A harkányi futamon sikerült végig bírni az elejével-sprint befutó döntött 6,lettem azonos idõvel a gyöztes vénemberrel(40felett master kategoria).A 67km-t sikerült 42-es átlaggal lefutni,jó meccs volt,mint az összes többi az eddigi stezonban.
Szóval kedves márkatárs nyomjad 1000-el,erõsödj,ügyesedj és akkor együtt öregbithetjük az Orbea hírnevét.Egyébként a tavalyi hobby felnõt kategóriát pont 1 ilyen géppel nyerték mint a Tied (Somogyi Gergõ,Kaposvár)tehát a bringádon nem múlik.A versenyekröl remek fotók láthatók a www.tourdepecs.atw.hu lap fotógalériáin.Pár képen ronda vénember piros orbea mezben fekete szép bringán csúfitja környezetét-na az lennék én.Aki tud és kedve, ideje,ereje,önbizalma van gyertek, ezekre a versenyekre,mindenki megtalálja a maga sorát és tényleg jó bulik!
Üdv mindenkinek,Gyuri
Írta 2007. június 12. - 22:17
Kedves márkatárs! Igen jól tévedsz! Az a kawazöld-fekete az. Ma mentem egy 50-est vele. Ja, és megvolt az elsõ perec is. A 10es fõút Pilisszentiván utáni keresztezõdésénél indultam neki, de hirtelen a semmibõl jött egy furgon, és fékeztem, de kilépni már nem tudtam. Gondolom mindenkinek ismerõs a történet. Azért úgy estem, h a gépnek ne legyen baja:) . A pedált és az ülést szokogatom. A géphez sztem gyenge vagyok még. A méretekkel, szögekkel nincs gond, csak nekem szokatlan a testtartás. Hétvégén dobok fel pár képet. Majd szólok.
Tettem néhány felismerést.
1. A gép szuper
2. Gyenge vagyok még hozzá
3. Béna vagyok még hozzá
4. Budapesten nem lehet bringával közlekedni (fõleg outival)
Kaposváron van a bukóm szóval életveszély az egész. Nem biztos, h újra neki merek indulni bukó nélkül.
Mégegyszer könönöm mindenkinek a bíztatást és a tippeket.
hát bukót használj mindenképpen,nem elég ha te vigyázol,ha mások nem vigyáznak rád... :wtf:
Írta 2007. június 12. - 22:13
bukóm nekem se volt ( ki is kötöttem a Szentjánosban agyrászkódással meg eszméletvesztéssel )
most már van
Írta 2007. június 12. - 21:19
Szia ZoliPapa!
Légy üdvözölve az Orbea világában,gratulálok-Ön jól választott!Az Orca a ma
kerékpáriparának az egyik legjobb és legszebb karbonváza,bár már több konkurens megjelent ettõl könnyebb 1kg alatti vázzal,de szerintem a mi szintünkön pár deka nem számít.Ha jól tévedek azt a Kawasakizöld-karbonfekete gépet-asszem 51-es méretü-"sózták" Rád amit pár hete én is láttam és a fönökúr 57-es ugyanilyen picit jobban felszerelt-ful durész-gépét
volt szerencsém kipróbálni.A 105-ös szett miatt ne aggódj,semmi gond nincs vele ha tovább fog tartani az outi betegséged vagy mégjobban meghülyülsz-tehát úgy jársz mint én-abból úgyis jövõre már ultegra vagy durész lesz!
Szóval sok sikert az új paripához idõvel majd megszokod,bár nem tudom mit értessz túl messzi kormány ill.fékváltókaron.Ha normálisan(kényelmesen)ülsz a
nyergen és ráfogsz a fékváltókarra,karod picit hajlítva van és a kormány felsõ
vizszintes része takarja az elsõ kerék agyat akkor kb. jó a stucni és felsõcsõ
hossz méretválasztás.Ha kb.így van akkor csak menni kell a géppel minnél többet,hogy megszokjad.Képet ha tudsz dobhatnál fel!
Most már csak a kerékpáros tudásodat és erönléteded kell az Orca szintjére felhoznod és akkor felfelé fékezve hajthatsz a Monte Zoncola-ra! Ehhez kivánok Neked sok szerencsét és millio balesetmentes kiométert!
Márkatársi üdvözlettel,Gyuri
Kedves márkatárs! Igen jól tévedsz! Az a kawazöld-fekete az. Ma mentem egy 50-est vele. Ja, és megvolt az elsõ perec is. A 10es fõút Pilisszentiván utáni keresztezõdésénél indultam neki, de hirtelen a semmibõl jött egy furgon, és fékeztem, de kilépni már nem tudtam. Gondolom mindenkinek ismerõs a történet. Azért úgy estem, h a gépnek ne legyen baja:) . A pedált és az ülést szokogatom. A géphez sztem gyenge vagyok még. A méretekkel, szögekkel nincs gond, csak nekem szokatlan a testtartás. Hétvégén dobok fel pár képet. Majd szólok.
Tettem néhány felismerést.
1. A gép szuper
2. Gyenge vagyok még hozzá
3. Béna vagyok még hozzá
4. Budapesten nem lehet bringával közlekedni (fõleg outival)
Kaposváron van a bukóm szóval életveszély az egész. Nem biztos, h újra neki merek indulni bukó nélkül.
Mégegyszer könönöm mindenkinek a bíztatást és a tippeket.
Írta 2007. június 12. - 19:44
Miért csak lombrágóknak gyártanak(tottak) ilyeneket.....:mad:
Tehát úgyan úgy mint a montiknál, a nyeregvázcsõhossz egyenesen arányos a felsõcsõhosszal?
nem értek ám az o.útikhoz...
Flickr
Írta 2007. június 12. - 19:36
Írta 2007. június 12. - 19:27
kérdésem lenne felétek:
szerintetek melyik éri meg jobban?
ez?
http://www.expressz....8540,138,1.html
vagy ez?
http://apro.bikemag....t=73230&cat=500
mindkettõ 58-as, tehát nagy a 175 cm-emhez,de annyira csak nem lehet gáz
melóbajárni,erõnléti edzésre,meg hosszab o.úti útra kéne.
Montira nem akarok slick gumit rakni,nem szeretem csereberélni.
Szerintetek?
vagy ennyi pénzér fogjam be a szám, aztán vegyem meg amelyiknek jobban tetszik a színe...
Flickr