Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34361 hozzászólás a témában

KillArmy

KillArmy

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Köszi a segítséget, szerintem elmegyek majd és megnézem mennyivel nehezebb az acél...A geminit már néztem, de sajna abból a legkissebbnek 56-osat láttam és az nekem nagy :( Még alszom rá párat.. :)

országutti

országutti

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
Mali Magician esetleg? 35 ezer pénz, de van hozzá villa, és az egy jó kis könnyû aluváz (a legnagyobb méretre 1600g-t ír a Mali). Meg szerintem jól is néz ki...

postás

postás

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
2007es a váz? Akkor mindenképp. Amúgyis szerintem:) Bááár ha valóban acél. Akkor valami Magellan gemini lehet jobb. Hasonló árfekvés de alu legalább:) Régebben említetted barátod kapcsán Matuzt. Ott biztosan lelsz bele egy megfelelõ villát. Max kicsit használt lesz. Ha szerencséd van jó kis carbont is találsz:) Egyébként új Merida carbon villa is csak 25ezer. Alu villa pedig nagyon sok féle-fajta-színû van, azt nem lesz nehéz találni.

KillArmy

KillArmy

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás

Hello!
Találtam egy Merida road 850-es vázat 14500-ért (új) ami szerintem elég jó ár...Vázra kb 20 rongyot szánok, szerintetek ez megéri ennyiért? Ha jól olvastam ( a bolt oldalán ) akkor ez acél...Nos?:)

Ja, és villa sajna nincs hozzá... :S Tudja vki hogy hol tudnék hozzá illõt szerezni? :)

KillArmy

KillArmy

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Hello!
Találtam egy Merida road 850-es vázat 14500-ért (új) ami szerintem elég jó ár...Vázra kb 20 rongyot szánok, szerintetek ez megéri ennyiért? Ha jól olvastam ( a bolt oldalán ) akkor ez acél...Nos?:)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
kíváncsi lennék kitõl vették a vázat:

http://www.vezess.hu...etkereku/10268/
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.568 hozzászólás

Dollinger- Újpest, Mátyás tér
Ért is hozzá, sztem ott érdmes körülnézni.

Ott tényleg vannak dolgok, csak horror áron.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

valaki tudna segíteni, hogy BP-en hol lehet kapni régi outikat nagyobb választékban? oldschool leharcolt nem gond...

Dollinger- Újpest, Mátyás tér
Ért is hozzá, sztem ott érdmes körülnézni.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
apró eddig is megvolt, köszi :)
a pajti oldalán lévõ használt gépek pedig kegyetlenül túlárazottak, vagy csak én gondolom rosszul?

anno bikemag-ban is írtak egy olyan bringaboltról, ahol kifejezetten régi outikat árulnak, csak sajna most nem férek hozzá az újságjaimhoz... :)

postás

postás

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
http://apro.bikemag....wcat.php?cat=56
http://www.maxi-bike.hu/ (bár ez Érden van)
http://hajtaspajtas....erviz/index.htm

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
valaki tudna segíteni, hogy BP-en hol lehet kapni régi outikat nagyobb választékban? oldschool leharcolt nem gond... válasz privátban is jó

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

Van valakinek konkrét tapasztalata 9es és 10es Campa Record meghajtás (lánc+fogasok) élettartamról? Konkrét km adat kellene mindkettõrõl!

Köszi.

Hmmm....:chin: Mindenki Shimanos? Az sem muszály hogy Record legyen, Velocetól felfelé bármirõl jöhet adat! Kb érdekel ezres nagyságrendben!

:help:

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Miután több befogó méret létezik, szabvány nincs. Inkább az mondanám, hogy nagyjából két fajta van elterjedve: a 26.0 (és társai: 25.8 stb.) és a 31.8 (itt is van egy kis változat, létezik 31.7). Szeritnem már inkább az oversize az elterjedtebb, ami állítólag a merevséget növeli, de a tömeget is, a karbonok nagyrésze már ilyen (és a jobb aluk is). Az 1-2 tized eltérés nem számít, de a 6 már igen. A stucniknál általában nem számít, hogy ún. oúti vagy mtb, ha a méret stimmel, viszont egy könnyû oúti stucnit (mondjuk 150 gr. alattit 100-110m méretnél) nem szabad föltenni mtb-re, ha azt tényleg rendes terepen használják.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Hát, én 6 tizedet azért legalább egy kólásdobozzal kibélelnék.
1ébként tudtommal a 26,0 a legelterjedtebb oúti szabvány ma, de létezik (-ett?) 25,4-es (MTB méretû), meg 25,8 meg a fene tudja mi más.
Oversize cuccost gyártanak MTBhez meg oútihoz is, azok mind 31,8mm-esek.

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.703 hozzászólás

elvileg nem lesz semmi baja a Montis stucnival .. de erre inkáb oan válaszoljon aki csinálta már.

nekem meg monti kormányom van outi stucnival... csak miután megvettem, figyeltem fel a 26.0 mm jelzésre, de az a 6 tized szerintem egy ilyen bilincsnél nem számít, szoríjjja..

postás

postás

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Nekem montis stucnim van 3T kormányhoz... Teljesen bevált, villanyak és kormányátmérõ stimmel. Az, hogy pontosan mekkora sajnos nem tudom:( De ránézésre vettem ezt a bike+ stucnit és jó volt. (képemen látszik:))

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Normál : 25-26mm (25,4mm pontosan)
Oversized: 31,8mm (ez elégé kezd elterjedni .. a nagy gyártók már nem is nagyon csinálnak kicsit...)

elvileg nem lesz semmi baja a Montis stucnival .. de erre inkáb oan válaszoljon aki csinálta már.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Nekem is lenne egy kérdésem; milyen kormányátmérõk vannak jelenleg az outi kormányokhoz? 26-ost már láttam, van olyan, ami montis stucnival használható?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
nos,lenne egy kérdésem, ne nézzetek hülyének tudom hogy az vagyok...
tegnap lett vége az országúti építés projektnek, és ahogy mentem is vele kb 10 km-t, a nyakam iszonyatosan fájt.a könyöklõn támaszkodtam végig.kicsit felemeltem a fejem, de ha lejjebbengedem akkor meg nem látom az utat.az elõzõ outimat eladtam már egy hónapja, és még nem szoktam meg újra az outizást, azért fájt a nyakam?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Savanyugabi: biztos nem a külsõvel magávak van a baj. Elõször is ilyen testsúlyhoz kell a 8-8,5bar (mondjuk ettõl még szúrt defekt lehet, felütéses viszont kizárva). Inkább a kopásra gyanakodnék, vagy esetleg régi a gumi (egy bizonyos idõn túl állásában is tönkre megy). Nekem mindig akkor jön be a gyakori defekt ha már kopott a külsõ. HArmadik lehetõség, hogy pont olyan helyen mész ami televan defektokozó dolgokkal.