Merida 904-es vázról mi a véleményetek ? Karbon villás és az egyik webalpon találtam egyet nagyon kedvezõ áron.
Országúti kerékpár esetén melyek azok az alkatrészek amelyeken valamelyest lehet spórolni ?
Ilyen biszbaszt lehet nálunk kapni, vagy marad a külföldi beszerzés?
A másik kérdés, hogy az a lyuk a végén ugye nem a csavar helye? (bár mi más lenne...) :scared: Nekem csak arra kéne ez a gumiborítás, hogy sikerüljön esés nélkül fölmásznom a vonatra
epinefrin: nagyon ritkán fordul elõ a magyar boltokban raktáron, a nagybb-jobb boltokban érdemes körbekérdezni, ha nincs, akkor jobban jársz, ha te rendeled online (más dologgal érdemes kapcsolni).
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Országúti féket nem akarsz... pedig nem rossz:
http://www.eandsweb....o1/117_1794.JPG
Nem lesz egyszerû!
Mivel ezek cross fékkarok, ezért alapvetõen országúti jellegû kormányra valók, ami 26,0.
Ami egyeneshez van az meg vagy V fékkar vagy kanti. Na, olyanból már lehet válogatni...
A Nitto-ra lesz? Ha annak a hajlatába teszed, akkor szerintem a normál ou. fékkar a legjobb, a kényelmes fogásba, akkor szoktak még idûfutamféket fordítva. Több ötletem nincs
TranzX em van ami pont így néz ki ... stb
Országúti kerékpár vásárlásán töröm a fejem. De nem igazán értek hozzájuk, ezért is kérném a nálam jóval hozzáértõbbek segítségét.
Hogy is van a sorrend: sora-tiagra-105-ultegra-dura ace ?
Le írna nekem valaki egy hasonló sorrendet a campagnolo felszerelések esetében.
169 cm vagyok, 50-52 cm-s vázat ajánlottak, ez fedi a valóságot ?
105-ös szettes kerékpárra gondoltam, használtan, 100-150ezer ft körül esélyes, hogy találok ilyet pár évesen, használható állapotban ?
Elõre is köszönöm a segítséget.