Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34344 hozzászólás a témában

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Ha van szem a vázon, érdemesebb pálcás sárvédõt venni. Stabilabb.

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Amen

Amen

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás

Ha oúti a váz és 32-es gumit akarsz feltenni (ami ugye alapból nem oúti nagyság), akkor jó ha olyan boltban veszed, ahol föl is teszik, megnézik, hogy befér-e egyáltalán, több váznál még sárvédõ nélkül sem nagyon férne el 32-es gumi, fõleg ha még fel is szed egy kis sár-levél kombót...

Ekkora gumival vettem, bõven van 2-3 cm hely a váz és a gumi közt. Egy PUCH keróról van szó, lehet, h nem alapból országúti nagyságú gumi van rajt, én nem tom:) De ez a méret nekem színpatikus, véknyábbat nem szeretnék pláne nem mostani idõjárásra. Köszi szépen!
Henger,Delma köszi szépen, arra gondoltam ha már van szem a vázon használjuk ki, de lehet ez a gyorskötözõs megoldás lesz.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
nekem is volt ilyen gumi/müanyag pántos megoldással rögzíthetõ sárvédõm. elég keveset bírt... a pánt helyett most gyorskötözõvel felrakva tökéletes. a fémbõl készülteket - mint azt már elöttem elmondták - én sem ajánlom mert nagyon zörög

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

De akkor a 630nak mindíg annyinak kell lennie, és csak a szélessége változhat, igaz? Van itthon 622-es gumim, az negatív?
Amen

A háromjegyû szám a felni illeszkedõ átmérõjét jelöli. Adott felnihez csak passzoló (egyezõ) átmérõjû felnihez való külsõt tudsz feltenni. És neked trekking sárvédõ kell.

Mûanyag (csatlakozó szemû) sárvédõkkel az a baj, hogy komolyabb igénybevételt nem bírják. Nekem pl. 2 hét pesti futárkodás után eltört az egyik pöcök, utána drótozhattam össze.

Nekem az SKS Chromo-t ajánlották, mint minõségi darab.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

abotika

abotika

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
A zippeknél meg néhány kereken, hogy mûködnek a golflabda mintázatú felület gödrei? Miként csökkentik a légellenállást? Van avalami egyszerû, vagy tudományos magyarázat erre....

Amen

Amen

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Eltûnt a módosítás gomb úgyhogy sorry...

Nem nyugszom, kerékméret. Azaz inkább külsõ gumi. Adott ugyebár egy kisebb és egy nagyobb szám. Pl.: 32-630. Ez ugyebár a 32 a gumi szélessége, a 630 pedig az átmérõje ugye? Meg van másképp is, 27x1 1/4, ez egyértelmû. De akkor a 630nak mindíg annyinak kell lennie, és csak a szélessége változhat, igaz? Van itthon 622-es gumim, az negatív? Bocsi, lehet nagyon nagy hülyéget kérdeztem, de nagyon nem vágom még az országúti témát.
Elõre is köszi.
Amen

Amen

Amen

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Helló!

Sárvédõszemeim vannak, én is kinéztem az SKS raceblade szettet, de megláttam, h gumirögzítõs, meg elég áras, így felejtõs, de vmi ilyesmi kéne, ami nem nagyon áll el a keréktõl. A Zefal City szimpatikus, elkúszok amjd a boltba és meglesem mi fér meg áll be hogy és hova:) Köszi srácok!

Ja, még annyi, h mûanyagot miért ne? Mert a fém sárvédõk igen tetemes összeggel rendelkeznek (lásd raceblade) 10 nekem sok egy sárvédõért, 5körül barátságos a Zefal.

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Ha oúti a váz és 32-es gumit akarsz feltenni (ami ugye alapból nem oúti nagyság), akkor jó ha olyan boltban veszed, ahol föl is teszik, megnézik, hogy befér-e egyáltalán, több váznál még sárvédõ nélkül sem nagyon férne el 32-es gumi, fõleg ha még fel is szed egy kis sár-levél kombót...

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
A Zéfal Protector/SKS Raceblade zörög mint állat, más megoldást keress szvsz! Én visszavittem...

ronko

ronko

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Hello:

Sztem nézd meg a rögzítési lehetõségeket, lehet a papucsok fölé is illeszteni hobbi barkács módón, elég-e 2 pálcás is (2*2 i mean..) stb., mûanyagot ne vállalj!! Ha van SKS akkor pedig repülj rá arra...

cscsa
.A vándor lelke maga az út.

Amen

Amen

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Ó danke schön, utána néz, utána néz:)

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Nemnyert :) Ez ilyen gyorsrögzítõs, az enyém meg rendes pálcás, sárvédõszemhez rögzíthetõ.

X.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

A Zefalnak van ehhez passzoló sárvédõje, dupla pálcás, pofás darab. Árban 5000 körül lesz. Bringaboltban érdeklõdj, nekem is rendelésre hozták.

X.

http://ebike.hu/term...vedo/szett/4316
valószínû ez az

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
A Zefalnak van ehhez passzoló sárvédõje, dupla pálcás, pofás darab. Árban 5000 körül lesz. Bringaboltban érdeklõdj, nekem is rendelésre hozták.

X.

Amen

Amen

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Szervusztok!

Segítség!

Megérkezett életem elsõ országúti gépe, ám nem igazán konyítok hozzá még. Ami nekem most a fõ kérdés, az a sárvédõ.

32-630 (27X1 1/4) ez áll a gumin.

Na én láttam ilyen 700c meg ehhez hasonló sárvédõ számozást, meg 28-ast, de igazából fogalmam sincs nekem milyen kéne. Pálcás mindenképp, de méretügyileg hülye vagyok, kérlek segítsetek.

Amen

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Oks, én is láttam de milyen marketingnév az a microfiber?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Made of microtex microfiber: durable, strong and breathable.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
EZ ilyen mûbõrszerû cucc?
Pofásan néz ki!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Igazából olyan nagyot kellene fordítanom ehhez a kormányon, hogy egybõl át is esnék a bicajon. Ez maximum 4 km/h parkban borotkálásnál lehet bosszantó.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Nekem az oúti vázba beleér ugyan a cipõ ha túl nagyot fordítok a kormányon, viszont a 170-es hajtókar nem ért le eddig soha kanyarban hajtásnál.
Fixiként most épül...