A neuzer se tart millás giant -et de megrendelésre meghozza

Ebben bízom
nem magamnak lenne a kerék. csajnak, ilyen fitness bringába. most olyan 35-40 mm széles gumi van fenn neki...A gyártói weblapon tényleg a mali van felsorolva.
Írok is nekik asszem.
Mavicnál sajna nincs összeköttetésem, de a malinál van:)
Köszi
...
Szerintem 28 as nál szélesebb gumit tök felesleges feltenni országutira, vagy trekingre, akkor inkább már montival közlekedj.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
És a meghajlított hátsó villáról mit gondolsz? (Cube, author stb) Szintén marketing fogás vagy tényleg csökkkenti a rázkódást? A cube vázak úgy látom szépen egyben vannak. Nincs bennük semmiféle komplikáltság, meg rezgés elnyelõ betét (ami esetleg útközben kipotyog). De vajon kevésbé ráz mint egy másik bringa?
És a meghajlított hátsó villáról mit gondolsz? (Cube, author stb) Szintén marketing fogás vagy tényleg csökkkenti a rázkódást? A cube vázak úgy látom szépen egyben vannak. Nincs bennük semmiféle komplikáltság, meg rezgés elnyelõ betét (ami esetleg útközben kipotyog). De vajon kevésbé ráz mint egy másik bringa?speci amcsi gyártó, és ezek a rezgéselnyelõ csodák azért kicsit marketing fogások is, szal inkább az anyag számít amibõl csinálják, nem az ilyen okosságok
Szia Kiskubai!
A specializedrõl szinte semmit sem tudok. Még azt sem, hogy hol és mióta gyártanak ilyen outikat. Viszont találtam egy régi 2005-ös cikket, miszerint a specialized rezgéselnyelõ betéteket használ hogy ne csak merev, de kényelmes is legyen a bringa. Úgy gondolom, ez a technológia forradalmi jelentõségû lehet a rossz állapotú magyar országutakon. Melyik oldalon találok részletes specifikációt és fotókat a 2008-as és 2009-es modellekrõl. Kik a hazai forgalmazók? Megnéztem a cube oldalt is. Nagyon szépek a nagyfelbontású fotók! Gyönyörûek a hajlított formájú hátsó villák. Nem tudod: a hajlításoknak is van rázkódáscsökkentõ hatása. És ez a hatás van olyan erõs, mint a specializednél alkalmazott betétnél? Köszönöm az országútis fórum linkjét. igazad van ez a levél inkább oda kívánkozik! Úgyhogy, ott is közzéteszem!
Várom válaszodat: Kobuc
boneshaker.huKöszi az infót, de inkább az a nagyker érdekelne amelyik forgalmazza Mo-on.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
A dtswiss honlapján az van, hogy a mali forgalmazza.Köszi az infót, de inkább az a nagyker érdekelne amelyik forgalmazza Mo-on.
DT Swiss RR1.1 Road 622x15, 415g felniket szeretnék venni, mi a véleményetek róla?
Hazánkban lehet kapni? /a mali forgalmazza vagy sem?/-ha tudja v.ki a választ kérem írjon.
thx
Hm, lehet... de mindenhol csak annyit írnak, hogy "cork" és nekem is ilyen van...