ksyrium elpusztíthatatlan! Attól függ melyik bontrógerre gondolsz, én ha tehetném biztos ksyriumot venném. A többi bringához inkább kerknév kéne, mer sztem adják ezeket mindennel.
am érdekes ez az ultremos dolog, ugyanis azt írják h radiál. namost Sheldon mester aztmondá vala, hogy az kegyetlenmód instabillá teszi a járgányt, autóknál buli de bringán nem, gondolom azért tünik ilyen pufinak az ultremo
am tufo giro twixet használ/használt valaki? nagyon gondolkodom versenyre ezen a peremesszingós mókán
[quote name='Kobuc']A másik esélyes az AUTHOR CA6600 2008-as modell.A MAVIC KSYRIUM ELITE kerekek szerinted merevebbek és erõsebbek a bontragernél? Az erõs, strababíró kerék számomra nagyon lényeges szempont, mert 10-15km-ert vagyok kénytelen rendszeresen vacak úton tekerni, hogy jó minõségû szakaszra érjek. A mai szûkre méretezett karbonvilláknál pedig egy kis nyolcas is elegendõ, hogy a kerék megszoruljon. Úgy vagyok vele, ha a strapabíróságot kell feláldozni inkább ne legyen olyan szuperkönnyû az a kerék. HA tudsz légyszíves mondj véleményt az alábbi bicajok kerekeirõl is: (úgy látom ezeken már kicsit sûrûbben vannak a küllõk)
KTM STRADA LC4000
CUBE AGREE GTC PRO
könnyebb, aerodinamikusabb, viszont kevésbé bírja a strapát és kevésbé merev, de mivel gyári kerék, az sokat dob rajta, bár nekem nem tetszenek a bontrager kerekek[/quote][/quote]