Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

42-21 az azt jelenti, hogy 20 km/h ala nem nagyon lassulsz sehol. (80ford/perc)

Jó lenne! Ilyen áttétellel 12-16 ahogy "haladok".
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

Szia!

Merre, Felsõszölnök környékén? Ugyan én kissé odébb vagyok fellelhetõ, még Zala megyében, de szívesen tekerészek az Õrségben, mivel a közvetlen környék elég lapos (Muraszombattól majdnem Lövõig)

Szia!

Igen Felsõszölnök-Jennersdorf-Szentgotthárd-Güssing-Öriszentpéter környékén szoktam, illetve haverokkal szoktunk, de néha messzebb is a csapattal. Egyébként itt is elég lapos Feltöltött kép, legmagasabb pont az a Hármashatár hegy, ami csak 380 méter, de oda csak montival vagy trekkingel lehet felmenni, ahova outi.-val is az kb. 340 méter... Viszont nyárra beterveztünk egy jó kis túrát(107 km) tavaly már egy részét bejártuk, mert valami verseny volt és elindultunk a versenyzõkkel és mentünk egy darabig. Az egészen Moravske Toplic-ig elmegy és bejárja a Goricko nemzeti parkot és elég sok a szintkülömbség, ami jó Feltöltött kép De a legjobb túrám az a Rába forrásához ment, ami 1200 méter magasan ment és 8km-n keresztül 600 méter mentünk felfelé, az azé combos volt nekemFeltöltött kép

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

Ha én is átlagos erõnlétû vagyok (183cm 75kg), akkor igen. 42-21 elég nekem a Pilis bitumenes útjain. Extrém meredek, 12% körülire ott a 23-as hegymászó fokozat.
Mindenképpen kell cserélni a lánctányérokat, vagy csak a fogszám a probléma?

42-21 az azt jelenti, hogy 20 km/h ala nem nagyon lassulsz sehol. (80ford/perc)
Ha ez az atlag, akkor en tenyleg nagyon gyoker vagyok. :)
Egyebkent tenyleg, de talan nem az atlaghoz kepest.
39x23-mal anno felmentem azert az 'Alpe-ra (hat nem 20-szal), de a kovetkezo evben mar 28-as montis racsnival mentem.
Most, hogy mar oregszem 34x27 lesz az alpesi kereken, 23 itthonra.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Én még kezdõ vagyok és egy 19%-oson felmentem egy retronak mondtható 2 tányéros outi.-val és a csúcson beleborultam az árokbaFeltöltött kép az is Szlovéniában voltFeltöltött kép
Egyébként itt a Szlovén-Osztrák-Magyar hármas határ környékén tényleg sok ilyen van, valahol láttam 30%-os utcát, de nem próbáltam kiFeltöltött kép

Szia!

Merre, Felsõszölnök környékén? Ugyan én kissé odébb vagyok fellelhetõ, még Zala megyében, de szívesen tekerészek az Õrségben, mivel a közvetlen környék elég lapos (Muraszombattól majdnem Lövõig)

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
ami az eb és a kutya között, mondjuk lehetne felvonós váltó is:D csak az hülyén hangzik:D

Lehet eléggé láma kérdés, de felvetõdött bennem egy kérdés: mi a különbség a liftes és konzolos váltó között? :confused:

Saint_MCP

Saint_MCP

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás
Lehet eléggé láma kérdés, de felvetõdött bennem egy kérdés: mi a különbség a liftes és konzolos váltó között? :confused:

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

szlovéniában 2. szakszon 24 %oson volt a befutó, olyan 100néhány km után, 9el vánszorogtunk fel:)
39-25

Én még kezdõ vagyok és egy 19%-oson felmentem egy retronak mondtható 2 tányéros outi.-val és a csúcson beleborultam az árokbaFeltöltött kép az is Szlovéniában voltFeltöltött kép
Egyébként itt a Szlovén-Osztrák-Magyar hármas határ környékén tényleg sok ilyen van, valahol láttam 30%-os utcát, de nem próbáltam kiFeltöltött kép

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
szlovéniában 2. szakszon 24 %oson volt a befutó, olyan 100néhány km után, 9el vánszorogtunk fel:)
39-25

12% extrém meredek?Feltöltött kép Nálunk a 20% sem ritka, azon lehet próbálkozni 2 tányérral...

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
akkor lehet kicsit sok az a 150, elõször 120at akrtam írni, utána 125-150, azt
n mondom simán van olyan aki ebbõl alkud egy kicsit és megveszi, de azért az rsx messze tartósabb mindennél...

Az apróhirdetõben szinte új Cube komplett 10-es ultegrával, syntace kiegészítõkkel 165 ezer. Ahhoz képest ezért a 150 nagyon erõs.

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás

futott km?, mire volt használva? szépen karbantartottnak tûnik...
szerintem alsó hangon olyan 150et megér ha minden perfektül mûködik rajta, és az inhomogén alkatrészek szépen tolerálják egymást
de a nyerget állítsd vízszintesre:)

Futott km. tekintetében nem tudok nyilatkozni,mert elõttem volt 1-2 gazdija.
Nálam nem ment többet,mint 50 km,mert a vétel után pár nappal montizás közben eltörtem a térdem.Ezért is adom el.Amit mentem vele az nagyon jó volt.
A nyerget azóta beállítottam!:lol1:
Felraktam az apróba,köszi az irányárat!:clap:

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

szerintem alsó hangon olyan 150et megér ha...

Matúznál lehet. Nekem kb. a felét.
Egyáltalán nem különleges váz, 8-as szettel.
Race, no Rest!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

szerintem alsó hangon olyan 150et megér ha minden perfektül mûködik rajta, és az inhomogén alkatrészek szépen tolerálják egymást

Az apróhirdetõben szinte új Cube komplett 10-es ultegrával, syntace kiegészítõkkel 165 ezer. Ahhoz képest ezért a 150 nagyon erõs.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

Ha én is átlagos erõnlétû vagyok (183cm 75kg), akkor igen. 42-21 elég nekem a Pilis bitumenes útjain. Extrém meredek, 12% körülire ott a 23-as hegymászó fokozat.

12% extrém meredek?Feltöltött kép Nálunk a 20% sem ritka, azon lehet próbálkozni 2 tányérral...

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás

http://forum.bikemag...&postcount=1460

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Sziasztok!

Állati láma kérdés:

A probléma, hogy a hátsó fogaskeréksor legnagyobb fogaskereke 23 fogú, az elsõ kis fogaskerék pedig 34 fogú. Ez az áttétel hegynek fölfelé elég lehet egy közepes erõnlétû emberkének? (183cm 77kiló)

Race, no Rest!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
http://forum.bikemag...&postcount=1460

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
linkeld már be lécci a gépet

Arra kérném a tisztelt országútis szakértõ sporttársakat legyetek szívesek átnézni az értékbecslés topicban. Lenne egy eladó országútim ami sajnos sûrgõs lenne. Nem tudom mit kérjek érte és ott nem kapok választ régóta!
Elõre is köszönöm a segítséget!:pomocy_na

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás
Arra kérném a tisztelt országútis szakértõ sporttársakat legyetek szívesek átnézni az értékbecslés topicban. Lenne egy eladó országútim ami sajnos sûrgõs lenne. Nem tudom mit kérjek érte és ott nem kapok választ régóta!
Elõre is köszönöm a segítséget!:pomocy_na

Bici

Bici

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás

azoknál nehezebb mer, az pl 32es az alsó, de itthonra nem kell 3 tányér aszfaltra

okkay, köszi!

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
azoknál nehezebb mer, az pl 32es az alsó, de itthonra nem kell 3 tányér aszfaltra

Ok, köszi!

A Shimano-nak vannak három tányéros hajtómûvei, és azokhoz viszonyítva gondoltam, hogy nehezebb az áttétel.