kerhetnenk errol a Look-rol egy par egesz alakos kepet?
Meg nincs, de ha lesz, majd linkelek, persze.
kerhetnenk errol a Look-rol egy par egesz alakos kepet?
ave, a kormányod milyen márka? Én is szeretnék ilyen "new ergo", vagy kompakt hajlítású kormányt. A mérete ennek is olyan, hogy a végeknél szélesebb, mint a hajlításnál?
RAUH-Welt
B E G R I F F
705 Edge. Csak villaszar vagas elotti kep van keznel.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Sziasztok. Országútira szereltem egyenes kormányt (fitnesz vagy mi?) a váltókar még az alsó csövön van, szeretném felrakni a kormányra (markolatváltó lenne). A váltó Suntour, az Shimanokhoz való váltó jó lesz hozzá? Az elsõ két tányért gond nélkül váltja a háromfokozatú pozicionált? Vagy legyen frikciós az elsõ átdobóhoz? Köszi.
Ave! Milyen Garminod van? Ilyen bringára szerelhetõ navigáció? Linkelj már be légyszives egy képet a mûszerfaladról. Én is gondolkodom egy bringás navigáció beszerzésén, de majd ha miniatürizálják õket
Garminom

XII. kerületbõl még a Diós árok, Melinda utca jut eszembe, esetleg a Tamási Áron felsõ vége.
az, hogy merida most pont nem számít, amúgy meg gyárilag olyan, ha csak 1100km van benne, akkor tök mind1 milyen hajtómû, a váltáskönnyítés miatt van
RAUH-Welt
B E G R I F F
Tegnap bringamosas kozben arra lettem figyelmes, hogy elol a nagy lanctanyer fogai nem egyformak. az egyik fog hegyesebb, mig a masiknak olyan mintha le lenne koszorulve/kopva a hegye. probaltam valami szabalyszeruseget felfedezni benne, hatha gyarilag ilyen, de nem igazan tudtam.
Szoval nem mindegyik fog egyforma magas, ami nem tudom mennyire elfogadott egy viszonylag uj bringanal.
Egyebkent 1100 km van benne, Merida Road 905. Szerintetek??
Ismertek ennel meredekebbet, hosszabbat valahol?
Az a kis dolog, ami fogja a sárvédõt, az mûanyag, ugye? Mert haveromnak ez van, és mondta, hogy neki nem igazán vállt be, mert elég könnyen törik/lejön, és úgy általában elég gyenge neki. Te mennyi ideje használod?
sziasztok! mennyit er egy Raleigh equipe orszaguti kerekpar? a felszereltseget sajnos nem tudom ez a kep van rola! http://www.flickr.co...N05/3238356628/ valamint tudnatok mondani errol a geprol valamit mennyire jo? Soha nem volt meg orszagutim ,de most szeretnek egy ilyen bicot is , tul sok penzem nincs rá!