150-es stucnit, ami nincs is.
De van!
http://www.cyclingne...ckstedt_Z1_stem
58-as boven eleg, mar ott is 165mm a homlokcso, a 60-as az hatalmas, 185-os homlokcso.
Ha nem 58-ast, akkor sokkal inkabb 56-ost, mint 60-ast.
(Bar a labhossz egyaltalan nem biztos, hogy azonos ket 183-as embernel.)
Cube-ból én 183 centihez a 60-ast vennék, annak van 57-es felsõcsöve.
Ja, ezt télleg elírtam..
Mind1, stucnira én is gondoltam, jo h mondod! Köszi. Amúgy 57-58 a méretem (183 cm), csak ezt hasonlítottam.
Legtöbbet Farmos-Tápiószentmárton-Tápióbicske-Pánd-Káva-Bénye-Gomba-Monor-Péteri-Gyömrõ útvonalon edzünk, ez lesz a Giant Kupa távja is. http://www.giantgyom..._kicsi_2009.pdf
Ritkán de elnézünk a Jászságba is, ezenkívül még Tóalmás-Zsámbok felé lehet minket látni. Erre tûrhetõek az útviszonyok.
Nemsoká teljesen kész lesz a Farmos-Jászberény út felujítása is, sokat kanyarodunk majd arra is szerintem.
RAUH-Welt
B E G R I F F
milyen meret, es mennyi az a nem draga?
Nehogyma a hosszu felsocso legyen a "verseny".
Szo nincs rola.
A geometriat furcsan benezted, en a KTM 55-os vaznal 550mm-nek olvasom a felsocsot.
Ha nagyon hasalni akarsz, akkor inkabb a homlokcso magassagat nezzed, mert inkabb az hatarozza meg, mennyire tudod leengedni a kormanyt.
Hosszu stucnival a hosszu kinyulas konnyen megoldhato, ha az a maniad.
De inkabb magadhoz meretezd, az a fontos!
Egyebkent a szogek se egyformak, ahogy nezem.
Ha a meret stimmelne ezek kozul en a Cube-ot vennem, mert az tetszik a legjobban.
A KTM-rõl olvastam egy tesztet a velo-n, ott azt írták, hogy a rövid felsõcsõ miatt inkább hosszabb országúti túrákra való, mint versenysportra.
Mondjuk nincsenek kifejezett verseny ambícióim, de nem szeretnék több "kompromisszumot",az outi legyen hasalós
Hát nem tudom. Ez azért meredek kijelentés. Az hogy ráz, meg üt a kerékpár(függõleges irányú erõhatások), sok dologból tevõdik össze. Gumi ballonossága, gumiban lévõ légnyomás, kerék szerkezete, váz, villa, stucni anyaga, kormány anyaga, nyeregcsõ. És szerintem fontos a megfelelõ üléspozíció. Nem hiszem, hogy le lehetne vezetni vázra ezt a kijelentést, hogy amiatt van. Nem tudom milyen utakon mész, de oda ahová már MTB kéne(azt akarsz) oda már amúgy sem kell országútival menni.
A Merida Speeder-edet nem lehetne átépíteni országútinak? Megnéztem a Merida honlapját, a geometriája ugyanolyan, mint az országúti vázaké.
Túrázni nem jó, mert a merev váz miatt a tömés is kiesik a fogamból rossz úton
én nagyon rossz aszfalton tekerek és igy is birta,farmos felé azért nem olyan rossz az ut,bár kérdés merre tekeregsz de a 15k-t biztos beleteszed...
mondjuk farmos-szentmárton-irsa szakasz életveszélyes...
Városba milyen gumit ajánlotok? Nem szeretnék túl drágát, mert egyelõre a kerekem is gyorszáras (már kezd érni a cserére, mert így elég könnyen elcsenhetõ), de a mostani elsõm az eredeti, és ez nem éppen egy újfajta bringa, tehát arról például az adatok is leváltak már, és kezd szétjönni
.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Köszi robko66 ez jo volt:D azért remélem belemegy 15ezer az enyémbe is
Nekem maxxis detonator van fent,5000huf volt párban,15.000km van bennük.Tudnak valamit ezek a taiwaniak:D
Nekem maxxis detonator van fent,5000huf volt párban,15.000km van bennük.Tudnak valamit ezek a taiwaniak:D
RAUH-Welt
B E G R I F F