180 magas vagyok, 58 as meretu a gépem!
Jó lesz a 100-as.
180 magas vagyok, 58 as meretu a gépem!
Tudom, béna kérdés, a többiek biztosan lehurrognak érte, de mégis felteszem: Milyen magas vagy?
Amúgy bótban lehet kapni Ahead átalakítót. Erre már akármilyen mai stucnit fel tudsz tenni- levehetõ elõlaposat is, így a csere, beállítás leegyszerûsödik. Hátránya, hogy kicsit nehezebb lesz a bringa úgy 200 grammal.
Ha még aktuális a kérdés.
Tudom, béna kérdés, a többiek biztosan lehurrognak érte, de mégis felteszem: Milyen magas vagy?
Amúgy bótban lehet kapni Ahead átalakítót. Erre már akármilyen mai stucnit fel tudsz tenni- levehetõ elõlaposat is, így a csere, beállítás leegyszerûsödik. Hátránya, hogy kicsit nehezebb lesz a bringa úgy 200 grammal.
Ha még aktuális a kérdés.
Beszerezhetosegrol infod lenne esetleg?
Sziasztok!
Azt szeretnem kerdezni, hogy a felniszalag mennyire mozoghat el oldaliranyba a felniben?
Folyamatos defektekkel kuzdok, es mindegyik feni/kullo iranybol jon. Arra gondoltam lehet a felniszalag okozza a bajt, mivel eleg rendesen el szokott csuszkalni jobbra-balra. Mach1 CFX felnirol van szo amugy.
Koszi!
Udv:Balazs
es egyebkent az nincs meghatarozva szabvanyba mondjuk hogy egy 58 as meretu orszagutira miylen stucnit raknak gyarilag?
Az 2008 .... 2008ban nem adtak ki 105-st...
(elvileg 2003 ban volt a sima 9es octalinkes szet 5500)
2005 ben adták ki a 9es feketét /5501/
2007 ben a 10-est integrált hajtómûvel/5600/ (~300 Eur) 8 részes
2009 ben pedig a 10-es feketét.../5600L/ (400-500 Eur) 8 részes
Mathias: Arra gondoltam, hogy a gerincnek az a megfelelõ, ha egyenes, fõleg hosszú távon. Legalábbis én ezt így gondoltam attól függetlenül, hogy éppen milyen sportot végez ez az ember. De ennek a kulcsa úgy látom a magas üléspozíció, de gondolom egyenes gerinc nélkül is kibírható hosszútávon a biciklizés.
Ahhaaa, akkor peremes, mert a könnyebb csere mindig jobb. Ráadásul a súlyra nem megyek még rá, mert ahhoz sok zsé is kellene.
"Les triplettes de Belleville" -re keress rá. Nekem csak a kép tetszett meg valahol, eddig nem vágtam, hogy ez egy film...
Sziasztok!
Azt szeretnem kerdezni, hogy a felniszalag mennyire mozoghat el oldaliranyba a felniben?
Folyamatos defektekkel kuzdok, es mindegyik feni/kullo iranybol jon. Arra gondoltam lehet a felniszalag okozza a bajt, mivel eleg rendesen el szokott csuszkalni jobbra-balra. Mach1 CFX felnirol van szo amugy.
Koszi!
Udv:Balazs
Ezeket a százalék adatokat hol lehet megtalálni? Azt nem tudjátok, hogy hol van az ország leghosszabb, folyamatos emelkedõje?
Kicsit off, de az avatarod honnan van? Mintha láttam már volna azt a figurát. Úgy van megrajzolva, hogy nagyok a combjai, de a testének a többi része aránytalanul girnyó, nem? Érdekelne hogy miez a mese/akármi
Sziasztok! Ugyan kérdezte már itt valaki de nem jött akkor konkrét válasz arra, hogy mennyibe kerülhet egy új komplett tavalyi 105-ös szett? Most engem is érdekelne és nem találok így külön ár infót róla.
szerinted ami nekde van az kompatibilis e ezzel vagy ha nem akkor kicserélni arra feltéve ha eladod ha adod akkor mennyit kérnél érte?
köszi szépen a gyors válaszokat
RAUH-Welt
B E G R I F F