Sziasztok!
Shimano WH-R550 kerékszettemet szeretném majd kicsit rendbetenni. Golyó és kónusz csere, új zsír; centírozás.....csak az anyagot kellene fizetnem, ingyen dolgoznak vele. Viszont a racsniszerkezettel lehet valamit kezdeni? A bicajomat használtan vettem egy volt klubtagtól, azt mondják, kb. 4 éves a kerék. Szabadonfutó eléggé szorul (megforgattam úgy, hogy nem volt rajta sor), és halkan reteszel, eléggé beteges hangja van. Kisebb nagyobb hanghatás mellett ugrott is már meg.
És akkor a kérdésem: golyót, meg kónuszt lehet cserélni, ugye?
szabadonfutóval lehet valamit kezdeni? esetleg ha késõbb már nagyon szar lesz érdemes cserélni?
oktassatok ki; nekem ha adják a szerszámot max. csak kónuszt merek állítani xd
igazából maga a bicaj nagyon fasza (Trek 1500 2006-os váz, full 105, csak elsõ váltó Ultegra, bontroger és ritchey cuccok), meg a kerékszett is önmagában; csak rendbe kéne hozni. (Láttam másnál is, az sokkal szebben is reteszel)
na akkor várom értelmes válaszotokat.
Végsõ esetben mindenféleképpen tudnak neked hozni a magyar kereskedõk kazettát hozzá (láttam róla robbantott ábrát a rendelési számokkal, minden egyes apró alkatrészt tudnak hozni, kérdés hogy mennyi idõ alatt, meg mennyiért...), csak a gáz az hogy asszem Stuttgart (hogy írják?)-ból vagy honnan. De szerintem amúgy tisztítással, újrazsírozással a kazetta is tökéletes lesz. A kónusz és a golyók cserélhetõek. Amúgy beletettem 4ezer km-t egy whr 550-be, a mostani tulaja osztálytársam még 1500-at, és még mindig halk a kazettája, és az pedig shimano betegség, hogy néha-néha ugrik egyet. A mavicoknak meg lóg a kazettájuk

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére