nem szeretnék sok pénzt beleölni. 10e ft-ért vettem. alapvetõen nem kell sokat rákölteni. bowdeneket cseréltem,bowdenházat nem kaptam a boltban, ugyhogy majd jövö héten.fékpofákat kell még vennem,mert nem vagyok megelégedve a rajta lévõkkel,illetve a bandázs leharcolt egy kicsit. a gyorszár is csak azért lenne jó, hogy ne kelljen villáskulcsot magammal cipeljek,mert Bp-n lesz használva a gép melóba járásra. Lehet hogy még a fogaskeréksort is le kell cseréljem,mert néha néha megcsúszik kicsit. 5ös sor van rajta,olyat szerintem nem is kapni, vagy csak jobban utána kéne nézzek
visszatérve a fékekre. dupla fékkar van rajta, de az istenért nem tudom ugy elhelyezni a fékkart, hogy a fenti részével is normális fékhatást érjek el. ugyanis ha ugy rakom, hogy a markolat alsó részéhez tudjam húzni akkor nem sokat fog. elég nyúlósnak tûnnek a fékek. ha nem nyulna annyit akkor a felsö fékkar is megfogná. lehet hogy a bowdenházak miatt van ez?
Az a fékek miatt van, és mivel gondolom régi a váz meg a villa, ezért új féket is csak nagyon drágán kaphatsz hozzá...