Nos ha eldöntöd hogy végülis mit szeretnél és mennyiért, akkor nagyon szívesen fognak itt neked gépet ajánlani. De nem sokat olvastunk arról hogy mire szeretnéd használni. Személy szerint annyiért én azt a terk bringát hagynám a fenébe. Geoban hasonlót és minõségben jobbat is kapni olcsóbban. De ezt én az én szintemen gondolom így.
Ezek azért már erõsen versenyre termett gépek, el kellene dönteni hogy versenyezni szeretnél-e vagy mondjuk csak túrázgatni. Az sem mellékes, hogy ha nem ültél még outin, akkor eléggé necces rögtön egy fehérbiciglit megvenni ennyiért. Ráadásul 105 szint már bõven elég lenne szerintem neked, annyival árban többet nem ér az Ultegra. Azt a boltot pedig erõsen elfelejteném és elõbb szétnéznék kicsit más márkák terén is, mert ha a bolt valóban annyira kedves neked, akkor elképzelhetõ hogy megrendelik neked a másik gyártó termékét is.
Most gondolok olyanokra hogy Wheeler, Cube, Merida ... ezekbõl talán ha akciósan találsz, akkor jókat tudsz venni. Ráadásul ha már ott van az a ronda Gepida, akkor a 2007-2008-as modelljeik elnyûhetetlenek és geoban nagyon jól eltaláltak. Apropó, Orbea is akciós bikeart-ban. Azok is nagyon kellemesek.
Az pedig butaság, hogy válság idején majd minden drága lesz, a recesszió egyik következménye a depresszió amit mindenki el szeretne kerülni, azaz a fogyasztói árak tartós csökkenése. Pláne, ha már bemegy egy vevõ manapság egy boltba, akkor kétkézzel kellene kapni ilyenkor utána...
Szóval szerintem türelem, ne ugorj bele az elsõbe és kicsit nézz szét elsõre neten és amelyik tetszik, majd kitárgyaljuk.
Nos, mit szeretnél, mennyiért, mire és hajlandó vagy-e más márkák közül is válaszatani? Bocsi, nem megsérteni akarlak, én mindig ilyen nyers vagyok.