Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Nem is olyan fos! :)

Akkor valamelyikõtök magyarázza már el, mert nekem nem akar leesni.

Ja, Biondo!

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

80 fölött én is ideges szoktam lenni kicsit :)

Jó, talán nem feltétlen normális dolog ennyivel menni :D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

nem, a váz neve egy rövidítés: "fiúkat és lányokat egyaránt szeretõ ffi örökítõanyag"

:-) de fos poén volt

Nem is olyan fos! :)

salieri81

salieri81

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
Campagnolo Mirage milyen kategoriat képvisel a markan belul? es shimanoval osszehasonlitva minek felel meg ? köszi a valaszt elore is!

Valamint szeretnem ha mondanatok az opera bringakrol valamit ! aki tud valamit ne tartsa magaban :)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Tán Yasec lesz?

nem, a váz neve egy rövidítés: "fiúkat és lányokat egyaránt szeretõ ffi örökítõanyag"

:-) de fos poén volt

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Igen, dobd ki, csak szólj hogy merre... :D Írtam nemrég, elnyûhetetlen, nehéz, nagyon jó geo, 80 fölött ideges kicsit. Mekkora méret és honnan?

80 fölött én is ideges szoktam lenni kicsit :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Ezek a devecseri cigók lehetnek. Õk szokták ilyesmi stílusban leírni egy bringát. Nyilván nem országútiznak, csak "behozzák" az országba a bringákat, s mivel már régóta ezzel foglalkoznak, kitanulták mi mennyit érhet nagyjából. A régi szép idõkben az ország nyugati felében "lengyelpiacokon" 20-30ezer forintért lehetett full dura ace ultegra gépeket kapni. :)

meg nem kevés hozzáértõ vásárló fordult már meg náluk. ha egy bringára rá vannak kattanva a vevõk, az azt jelzi, hogy értékes, ergo drágább árat kér érte...
de most már tökre el vannak szállva, agyatlanul sokat kérnek mindenért...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
Ne lovagoljatok már annyit a karbon témán... sokkal megbízhatóbb mint az alu. Az alu fárad, elõjel nélkül törik. Karbonon látszik, vagy normál behatásra megadja magát, akkor kuka. Alu viszont sosem szól hogy vége van. De már leírtuk sokszor.

Helosztok!

Tud valaki vmit a Gepida Bandon 1100 es modelljérõl ,amit 2007-ben adott ki??Sok rosszat nem írjatok ,mert már megvettem :))
Üdv
Tomi

Igen, dobd ki, csak szólj hogy merre... :D Írtam nemrég, elnyûhetetlen, nehéz, nagyon jó geo, 80 fölött ideges kicsit. Én városban ütöm elég jó ideje. Mekkora méret és honnan?
Amúgy 240 az ráfizetés, én 40-et adnék/adtam érte használtan, újonnan meg talán 60-ért érdekelne. Viszont annyit nagyon megér. De 2007-esre igaz ez. A full karbonjuk más, ott van egy széria amelyiket elszúrtak merevség szempontjából, arra most nem emlékszem melyik évjárat.

Ave: Jól tudom hogy Pina pont nem az a brand, aki agyonkönnyíti a vázakat? Leszámítva 1-2 vitrinbringájukat.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Tán Yasec lesz?

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
nekem is új vázam lesz, most készül (remélem már nekikezdtek). alumínium váz és karbon villa.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>"lengyelpiacokon" 20-30ezer forintért lehetett full dura ace ultegra gépeket kapni.

Lopottakat. :|
Persze tudom van akit ez nem erdekel...

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

http://piacter.bikem...t=251644&cat=56

"Trek ultrakönnyû aluváz max 5kg" :wtf:

Ezek a devecseri cigók lehetnek. Õk szokták ilyesmi stílusban leírni egy bringát. Nyilván nem országútiznak, csak "behozzák" az országba a bringákat, s mivel már régóta ezzel foglalkoznak, kitanulták mi mennyit érhet nagyjából. A régi szép idõkben az ország nyugati felében "lengyelpiacokon" 20-30ezer forintért lehetett full dura ace ultegra gépeket kapni. :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
http://piacter.bikem...t=251644&cat=56

"Trek ultrakönnyû aluváz max 5kg" :wtf:

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Az mára a felsõközépkategória lett. 2005-6ban még a csúcs volt. Most a csúcs a Rüegamer Zen 600gos tömegével.

Posted Image

iMaty

iMaty

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

hat nemtom. haveromnak Giant TCR advanced van, kb masfel eve, azzal gorgozik, Alpokba megy haverokkal, vagy itt a kornyeken nyom bele szazasokat edzeskent. inkabb monti neki a fo csapasirany, de attol meg kap eleget a TCR is. es semmi baja neki. es alig tobb mint 1000gramm a vaz

Azért az 1 kg már nem a végtelenségig agyonkönnyített kategória, nem?
- egy bolygó, két kerék -

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat nemtom. haveromnak Giant TCR advanced van, kb masfel eve, azzal gorgozik, Alpokba megy haverokkal, vagy itt a kornyeken nyom bele szazasokat edzeskent. inkabb monti neki a fo csapasirany, de attol meg kap eleget a TCR is. es semmi baja neki. es alig tobb mint 1000gramm a vaz
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Azert aki nez kerekparverseny kozvetiteseket, az tudja, hogy nem egy perec van, szinte kizarolag karbonvazak vannak, es a legritkabb esetben torik vaz, villa. Ha valakinek meg 50-nel nekimegy egy auto, akkor nem a vaz, vagy villa torese lesz a legnagyobb baja.

Sokat kibirnak a karbonvazak/villak, de valoban lehet veluk pechesen esni, es akkor torik.
Szoval aki eppen csak ki tudja szenvedni az arat 1 (vagy tobb) ev alatt, annak nem javalnam azert, hogy pl. Pinarello Dogmat vegyen. :)

Vagy kosson ra biztositast, allitolag lehet.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Azért a jégkorongütõt nem lehet egy karbonvázhoz hasonlítani. Mondom ezt jégkorongban laikusként. Ott a meccseken össze vissza verik löködik egymást, nemcsoda, hogy törnek az ütõk. Egy karbonváznál össze-vissza van tekercselve minden irányból a váz, fõleg a csõkötések körül, a kikönnyített nyilván sérülékenyebb, de a 900g nál nehezebb vázak szerintem biztonságosan és tartósan használhatóak. 900alatti vázat nem vennék.

Szóval nagy fémkulccsal lehet ütni a csöveket, de egy másik könnyû karbon csõvel nem? :) (egyébként 10bõl egyszer törik ettõl, általában nem bírja azt a terhelést (a lövést) amire tervezték)
Abban igazad van hogy tényleg nem lehet hasonlítani õket, csak arra mondtam, hogy tudom hogyan törik.
A 2. részben is egyetértünk.

A sebesség mindent megold.

tommi000001

tommi000001

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás

Akkor, ezek után mit vársz? Használt? Mennyiért vetted? Ahhoz képest, hogy tegnap kezdtél el érdeklõdni, sokáig nem húztad a vásárlást.

Új
240 .pénz
...
A vásárlást már 1 éve húzom.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Helosztok!

Tud valaki vmit a Gepida Bandon 1100 es modelljérõl ,amit 2007-ben adott ki??

Sok rosszat nem írjatok ,mert már megvettem :))

Üdv
Tomi

Akkor, ezek után mit vársz? Használt? Mennyiért vetted? Ahhoz képest, hogy tegnap kezdtél el érdeklõdni, sokáig nem húztad a vásárlást.