Nem is olyan fos!
Akkor valamelyikõtök magyarázza már el, mert nekem nem akar leesni.
Ja, Biondo!
Nem is olyan fos!
80 fölött én is ideges szoktam lenni kicsit
nem, a váz neve egy rövidítés: "fiúkat és lányokat egyaránt szeretõ ffi örökítõanyag"
:-) de fos poén volt
Tán Yasec lesz?
Igen, dobd ki, csak szólj hogy merre...
Írtam nemrég, elnyûhetetlen, nehéz, nagyon jó geo, 80 fölött ideges kicsit. Mekkora méret és honnan?
meg nem kevés hozzáértõ vásárló fordult már meg náluk. ha egy bringára rá vannak kattanva a vevõk, az azt jelzi, hogy értékes, ergo drágább árat kér érte...Ezek a devecseri cigók lehetnek. Õk szokták ilyesmi stílusban leírni egy bringát. Nyilván nem országútiznak, csak "behozzák" az országba a bringákat, s mivel már régóta ezzel foglalkoznak, kitanulták mi mennyit érhet nagyjából. A régi szép idõkben az ország nyugati felében "lengyelpiacokon" 20-30ezer forintért lehetett full dura ace ultegra gépeket kapni.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Helosztok!
Tud valaki vmit a Gepida Bandon 1100 es modelljérõl ,amit 2007-ben adott ki??Sok rosszat nem írjatok ,mert már megvettem)
Üdv
Tomi
http://piacter.bikem...t=251644&cat=56
"Trek ultrakönnyû aluváz max 5kg" :wtf:
hat nemtom. haveromnak Giant TCR advanced van, kb masfel eve, azzal gorgozik, Alpokba megy haverokkal, vagy itt a kornyeken nyom bele szazasokat edzeskent. inkabb monti neki a fo csapasirany, de attol meg kap eleget a TCR is. es semmi baja neki. es alig tobb mint 1000gramm a vaz
RAUH-Welt
B E G R I F F
Szóval nagy fémkulccsal lehet ütni a csöveket, de egy másik könnyû karbon csõvel nem?Azért a jégkorongütõt nem lehet egy karbonvázhoz hasonlítani. Mondom ezt jégkorongban laikusként. Ott a meccseken össze vissza verik löködik egymást, nemcsoda, hogy törnek az ütõk. Egy karbonváznál össze-vissza van tekercselve minden irányból a váz, fõleg a csõkötések körül, a kikönnyített nyilván sérülékenyebb, de a 900g nál nehezebb vázak szerintem biztonságosan és tartósan használhatóak. 900alatti vázat nem vennék.
A sebesség mindent megold.
ÚjAkkor, ezek után mit vársz? Használt? Mennyiért vetted? Ahhoz képest, hogy tegnap kezdtél el érdeklõdni, sokáig nem húztad a vásárlást.
Helosztok!
Tud valaki vmit a Gepida Bandon 1100 es modelljérõl ,amit 2007-ben adott ki??
Sok rosszat nem írjatok ,mert már megvettem)
Üdv
Tomi