Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
honnan rendelted a vázat Vittore?
meg milyet? :)
fvkar:
azon gondolom azt mérik, hogy mennyire kapaszkodsz bele..
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
állat.
az én vázam meg másfél hónapja késik :-)
lehet hogy annyira high-tech, hogy lekapcsolta a vpop egy kis elemzésre
csúnya ez a fvkar alulnézetbõl

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Factor 001. Egy brit F1 technikával foglalkozó cég terméke és a londoni Harrods(!) forgalmazza, 21995 fonttól indul az ára, és van rajta egy kb. 100 paramétert követõ mérõberendezés. Edzõkerékpárnak tervezték, nem versenyzésre (lásd: tárcsafék)

Feltöltött kép

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Nekem is Pro 2 Race-m van. Országúton ezzel edzek(23-as szélesség). Nekem bejön, még nem csúszott meg sehol. Ja, a drótos fajta(2000-ért jutottam hozzá(kicsit használt)). Szerintem jó vétel volt.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

A Pro2 Race-t nagyon eltalálták, februárban feltettem, azóta hozzá sem kellett nyúlni. :) Pedig voltam nem kevés versenyen is velük ezeken a jó utakon... lehet még kapni vhol?

A 3 is ugyanolyan jo. Valaki, aki Conti terjesztesben erdekelt terjesztheti, hogy szar. Mentem en at vele uvegen, foldutakon, hatalmas godrokbe tekertem bele, stb. A hatso kb. 5000 km utan olyan, hogy erdemes cserelni, de vegulis "versenygumi", nem a hosszu elettartam miatt vettem.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Én egy elfekvõ párat találtam, 9000 Ft-ért.

swn

swn

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás

Nekem eddig a legjobb gumim a Michelin Pro2 Race volt.

A Pro2 Race-t nagyon eltalálták, februárban feltettem, azóta hozzá sem kellett nyúlni. :) Pedig voltam nem kevés versenyen is velük ezeken a jó utakon... lehet még kapni vhol?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Igen, szerencsére a fixi és a Kona is ugyanazt az elb@szott 27.0 átmérõt igényli, így pont elég hosszú lett a fixibe (a CM-en is az volt már benne)

Kár, pedig vevõ lettem volna rá... :S

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás

megvan még az a csúnyán megnyekkent titán nyeregcsöved?

Igen, szerencsére a fixi és a Kona is ugyanazt az elb@szott 27.0 átmérõt igényli, így pont elég hosszú lett a fixibe (a CM-en is az volt már benne)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Nekem a tufora s33-ra 8-12 bar volt ráírva, de van tufo amire 8-15 bar.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Nekem Blizzard sport van/volt a fixin, a hátsó ott nem mérvadó :D, az elsõ 2500km után még elég jól nézett ki, egyenletesen kopott a futófelület, nem repedezik, nem rojtos...

Az hogy ki mennyire fújja, testsúly kérdése is, én a kb 76-78kg-mal nyilván többet kell hogy belenyomjak felütés ellen, mint ha 10kg-val könnyebb lennék. Egyébkén általában 7bar környékén van a gumikban...

10kg-al vagyok könnyebb, és 1,5 barral több nyomás van bennük.

(megvan még az a csúnyán megnyekkent titán nyeregcsöved?)

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Nekem Blizzard sport van/volt a fixin, a hátsó ott nem mérvadó :D, az elsõ 2500km után még elég jól nézett ki, egyenletesen kopott a futófelület, nem repedezik, nem rojtos...

Az hogy ki mennyire fújja, testsúly kérdése is, én a kb 76-78kg-mal nyilván többet kell hogy belenyomjak felütés ellen, mint ha 10kg-val könnyebb lennék. Egyébkén általában 7bar környékén van a gumikban...

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

Szingonál általában a min. a 8 bar, de annyira nem vészes, mint egy peremes gumi 8 baron.

Boonen interju: Flandersre 6-6.5bar

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Érdekes, nekem vagy 10 ezer km belement anno a Blizzard Pro gumikba... (Igaz, ott már szõrösre kopott a futófelület, mer' egy állat vagyok...) Azóta ennyit romlott, vagy nekem volt ekkora mázlim vele? (Kb. 8-9 éve, azóta meg mindenféle mással próbálkoztam, de ezt szerettem a legjobban.)

Az elsõ párat 1 éve vettem, a másodikat fél éve. Ezalatt a kettõ pár összesen kapott 6-7 ezer km-t, és szanaszét szakadtak. De mint öv, teszik a dolgukat :D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nekem eddig a legjobb gumim a Michelin Pro2 Race volt.

iMaty

iMaty

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

Ha pechesek, akkor cserélik 5000km-enként? Schwalbe blizzard-om van/volt, örülök ha 2-3 ezer km-t kibírt... 6ezer km alatt két párat "koptattam" el. Úgyanis nem a futófelület elkopásával van a baj. hanem hogy szanaszét szakadozik meg foszlik...11 bar max nyomás az elõírt, én 8,5-ön használom és hosszában fel van repedve (nem vágva!) a futófelület....az elsõkeréken.

Szóval összetenném a két kezem ha 5ezret kibírna :D

Érdekes, nekem vagy 10 ezer km belement anno a Blizzard Pro gumikba... (Igaz, ott már szõrösre kopott a futófelület, mer' egy állat vagyok...) Azóta ennyit romlott, vagy nekem volt ekkora mázlim vele? (Kb. 8-9 éve, azóta meg mindenféle mással próbálkoztam, de ezt szerettem a legjobban.)
- egy bolygó, két kerék -

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Borzaszto ezt olvasni is. 8.5 bar mint kisebb nyomas??? Ne mar! Az kokomeny, a legtobb peremes kulso biztonsagi hatara felett van!
Nem tudom honnan jon ez a minel nagyobb nyomast bele, annal jobb.

Szingonál általában a min. a 8 bar, de annyira nem vészes, mint egy peremes gumi 8 baron.

Egy conti giro szingo hozzám is került, aminek szétfoszlott az oldalfala, de a futófelülete még alig volt megkopva.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

ha kisebb nyomáson használod, akkor a terheléstõl belapul, hajlik, ettõl bereped..
nyomasd fel 10-re és tovább fogja bírni..
legalábbis én a sima peremes külsõnél ezt tapasztaltam..

Borzaszto ezt olvasni is. 8.5 bar mint kisebb nyomas??? Ne mar! Az kokomeny, a legtobb peremes kulso biztonsagi hatara felett van!
Nem tudom honnan jon ez a minel nagyobb nyomast bele, annal jobb.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

ha kisebb nyomáson használod, akkor a terheléstõl belapul, hajlik, ettõl bereped..

8,5 barnal hova fújjam tovább? köszönöm szépen, a vesekõeltávolítást nem kirázás útján gondoltam. egyébként 622-20-as külsõrõl van szó. de a 622-23-as is ugyanezt csinálta. mindkettõ blizzard. a blizzard sz@r. szerintem.
És arról már ne beszéljünk, hogy az elsõkeréken a futófelület darabokban leválik...Majd csinálok róla pár képet ha gondolod

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr