meg milyet?
fvkar:
azon gondolom azt mérik, hogy mennyire kapaszkodsz bele..
A Pro2 Race-t nagyon eltalálták, februárban feltettem, azóta hozzá sem kellett nyúlni.
Pedig voltam nem kevés versenyen is velük ezeken a jó utakon... lehet még kapni vhol?
Nekem eddig a legjobb gumim a Michelin Pro2 Race volt.
Igen, szerencsére a fixi és a Kona is ugyanazt az elb@szott 27.0 átmérõt igényli, így pont elég hosszú lett a fixibe (a CM-en is az volt már benne)
megvan még az a csúnyán megnyekkent titán nyeregcsöved?
10kg-al vagyok könnyebb, és 1,5 barral több nyomás van bennük.Nekem Blizzard sport van/volt a fixin, a hátsó ott nem mérvadó
, az elsõ 2500km után még elég jól nézett ki, egyenletesen kopott a futófelület, nem repedezik, nem rojtos...
Az hogy ki mennyire fújja, testsúly kérdése is, én a kb 76-78kg-mal nyilván többet kell hogy belenyomjak felütés ellen, mint ha 10kg-val könnyebb lennék. Egyébkén általában 7bar környékén van a gumikban...
Szingonál általában a min. a 8 bar, de annyira nem vészes, mint egy peremes gumi 8 baron.
Érdekes, nekem vagy 10 ezer km belement anno a Blizzard Pro gumikba... (Igaz, ott már szõrösre kopott a futófelület, mer' egy állat vagyok...) Azóta ennyit romlott, vagy nekem volt ekkora mázlim vele? (Kb. 8-9 éve, azóta meg mindenféle mással próbálkoztam, de ezt szerettem a legjobban.)
Ha pechesek, akkor cserélik 5000km-enként? Schwalbe blizzard-om van/volt, örülök ha 2-3 ezer km-t kibírt... 6ezer km alatt két párat "koptattam" el. Úgyanis nem a futófelület elkopásával van a baj. hanem hogy szanaszét szakadozik meg foszlik...11 bar max nyomás az elõírt, én 8,5-ön használom és hosszában fel van repedve (nem vágva!) a futófelület....az elsõkeréken.
Szóval összetenném a két kezem ha 5ezret kibírna
Borzaszto ezt olvasni is. 8.5 bar mint kisebb nyomas??? Ne mar! Az kokomeny, a legtobb peremes kulso biztonsagi hatara felett van!
Nem tudom honnan jon ez a minel nagyobb nyomast bele, annal jobb.
ha kisebb nyomáson használod, akkor a terheléstõl belapul, hajlik, ettõl bereped..
nyomasd fel 10-re és tovább fogja bírni..
legalábbis én a sima peremes külsõnél ezt tapasztaltam..
ha kisebb nyomáson használod, akkor a terheléstõl belapul, hajlik, ettõl bereped..
nyomasd fel 10-re és tovább fogja bírni..
legalábbis én a sima peremes külsõnél ezt tapasztaltam..