31,8 biztos h létezõ méret mert az én 105ösöm is az
elsõváltó bilincs méretekrõl kérdeznék:
31.8mm és 34.9mm,
vagy
32mm és 35mm?
elõbbi shimano, utóbbi campa??
vagy most akkor hogy van ez?
elsõváltó bilincs méretekrõl kérdeznék:
31.8mm és 34.9mm,
vagy
32mm és 35mm?
elõbbi shimano, utóbbi campa??
vagy most akkor hogy van ez?
klise. masreszt ugyanazt a teat a tescoban is megkaptad volna. feleannyiert
RAUH-Welt
B E G R I F F
Miért, én onnan hoztam nyáron teát, és tök finomamugysem mennek a Harrods-ba soha, de bringat venni meg foleg nem. [kcsg Al-Fayed]
honnan rendelted a vázat Vittore?
meg milyet?
fvkar:
azon gondolom azt mérik, hogy mennyire kapaszkodsz bele..
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ha választhatnék, inkább az ára.Factor 001. Egy brit F1 technikával foglalkozó cég terméke és a londoni Harrods(!) forgalmazza, 21995 fonttól indul az ára, és van rajta egy kb. 100 paramétert követõ mérõberendezés. Edzõkerékpárnak tervezték, nem versenyzésre (lásd: tárcsafék)
A Pro2 Race-t nagyon eltalálták, februárban feltettem, azóta hozzá sem kellett nyúlni.
Pedig voltam nem kevés versenyen is velük ezeken a jó utakon... lehet még kapni vhol?
Nekem eddig a legjobb gumim a Michelin Pro2 Race volt.
Igen, szerencsére a fixi és a Kona is ugyanazt az elb@szott 27.0 átmérõt igényli, így pont elég hosszú lett a fixibe (a CM-en is az volt már benne)
megvan még az a csúnyán megnyekkent titán nyeregcsöved?
10kg-al vagyok könnyebb, és 1,5 barral több nyomás van bennük.Nekem Blizzard sport van/volt a fixin, a hátsó ott nem mérvadó
, az elsõ 2500km után még elég jól nézett ki, egyenletesen kopott a futófelület, nem repedezik, nem rojtos...
Az hogy ki mennyire fújja, testsúly kérdése is, én a kb 76-78kg-mal nyilván többet kell hogy belenyomjak felütés ellen, mint ha 10kg-val könnyebb lennék. Egyébkén általában 7bar környékén van a gumikban...